- Konu Sahibi elaelif123
-
Yatak makinada yıkananiliyormu? Elde yıkama programında yıkayabilirsin belki yada banyoda kendin yıkayabilirsin ama zor olabilirKizlar selam,
Ikinci el anne yani yatağı aldim. Sizce bu yatağı ne ile temizleyebilirim? Makinaya atmak riskli kumaşı bozulabilir.
Silerek temizlemeyi düşünüyorum ama ne kullanmam gerek kestiremedim.
Kizlar selam,
Ikinci el anne yani yatağı aldim. Sizce bu yatağı ne ile temizleyebilirim? Makinaya atmak riskli kumaşı bozulabilir.
Merhaba, bende chicco tarzi anne yani var ama markasi sunny baby diye geciyor kilifini cikarip makinede hassas programda yikayip 600 devirde sıktırdım bir hasar olusmadi
iyi yapmissiniz ikinci el almakta. ben de donence- oyun halisini vs zamanı gelince 2. el almayi düşünüyorum..bol suya cok cok az sıvı deterjan koyup silebilirsiniz. uzerine nevresim alez vs geçirirsiniz zatenKizlar selam,
2 adet aldim. biri 0 kol biri yarim kol. markaya gerek yok yumuşacık olsun yeter dedim, zaten kısa sureli kullaniliyorKizlar pijama veya gecelik aldınız mı hastane için? Marka önerisi olan var mıdır?
Acik renk mi aldiniz peki? Piyasada hep açık renk gecelikler görüyorum.2 adet aldim. biri 0 kol biri yarim kol. markaya gerek yok yumuşacık olsun yeter dedim, zaten kısa sureli kullaniliyor
yok , cicekli model aldim..Acik renk mi aldiniz peki? Piyasada hep açık renk gecelikler görüyorum.
O kadar çok şey var ki.. alırken gerçekten gerekli mi diye alıyorum artık.Ufak tefek hazirliklar kaldi un gectikce çarşıda dolaşmak zorlaşıyor benim için
Sırt agrılarım arttı iyice
Hastane çantamız bile yarı yarıya hazır sayılır
Kapı süsünü bile aldım bugun
Güzel hazırlıklar ama ciddi masraf oluyor gerçekten
acaba aldiklarinin modelini gostermek icin resim atabilir misin? Birde fiyatari nedir? bugun sordum aman allahim ne kadar pahali 399 tl olan bile var2 adet aldim. biri 0 kol biri yarim kol. markaya gerek yok yumuşacık olsun yeter dedim, zaten kısa sureli kullaniliyor
Elbette özelden foto atarımacaba aldiklarinin modelini gostermek icin resim atabilir misin? Birde fiyatari nedir? bugun sordum aman allahim ne kadar pahali 399 tl olan bile var
Göğüs kremi de lansinoh lanolin aldım. Hatta hemen başlamam gerekiyormus.Aldıklarım;
Islak mendil uni baby yeni dogan (mecbur kalmadıkça kullanmayı dusunmuyorum)
Emzik avent soothie
Biberon avent cam biberon yeni dogan
Telsiz avent
Ateş ölçer beurer ft90
Tırnak makası saç fırçası olan bi set
Şampuanı kremi yağı mustela
0-3 ay zıbın pijama takım tulum lcw. Ebebek...mağazalar
Bez prima premium care 1 numara
Beşik tahtaravalli culle ahşap beşik
Bebek arabası joie litetrax 4
Banyo süngerini deniz süngeri aldim
Aklıma gelenler bunlar...
Evet onu da aldim. Chicco gogus pedi ve avent gogus kalkani da aldim benGöğüs kremi de lansinoh lanolin aldım. Hatta hemen başlamam gerekiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?