2018 Alışveriş Önerileri-Alınması Gerekenler Listesi

Ben yanıma beşik aldım letgodan mothercare ikinci el eşim boyattı işyerinde letgodan bakabilirsiniz 100-200 civarı var ..ayrıca odada yaptık biz

Ama yükleyemedim pleksi ayna şeklinde birde beşiğinin ayakucuna fiyonk yapacağım okadar erkek okduğu için çok süslemeyeceğim odayı

ikea besik benimki de.

ben de donence oyun halisi vs yi letgodan alacam..
Bize yakinimiz kullandiklari oyun halisini verdi ama ben diger bebis icin bi tane alsam mi diyorum letgoya bakiim biraz
Küvet aldınızmı ?
Ben şok.a gelmisti oradan aldim. Ebebektekiyle ayni marka kuvet+kova+maşrapa 28 tlydi. Hatta ilk aldigim urun oydu.
Eğer banyıda lavobanız genişse ğstüne koyup küveti o şekilse yıkayabilirsiniz ama bizimki uygun değil ğstübe koymak için banyo küvetli içine girip yıkamam zor olur ayaklı alacağım oyüzden
canim kare ikea sehpalari var ya onun ustune koyup yikanmaz mi sence? Yine bel agrisi olurmu ki?

Evet ilk 15-20 gün sanırom kişiye görede değişiyor ama çok fazla eğilince acıyordu normal gğnlük rutin herşeyi yapıyorsun ama eğilip kalkarken öksürürkwn zorlanıyosun sadece eğer sehpanınnüstüne koyunca küveti boyuna yaklaşıyorsa olur tabiki bizde öyle sehpa yok maleaef boyda uzun birde etrafta su fln olmaması için banyodaki küvetimize koyarım diye düşündüm

Benimde bir küvet kaldı büyük eşya olarak krem şampuanlar birde ..birde odasının halı perde ve avizesi
oo baya halletmiasin canim masalalh. Kendine gecelik falan aldin mi? Ates olcer aldin mi? Hastahane susu falan? Benim bunlar hep eksik birde uyku tulumu sence cok gerekli mi?

Duruma gore de alabilirsiniz oyun halisini. Belki biri sevmezse diğerini koyarsınız.. şimdi değil de biraz büyüyünce alacağım oyun halisini letgodan. Öbür türlü evde yer kalmıyor. Ev dolu dolu olunca ben daralıyorum..bebek büyüdükçe giysi oyuncak vs kuculenleri dağıtayım ki yer açılsın diyorum kendime

oo baya halletmiasin canim masalalh. Kendine gecelik falan aldin mi? Ates olcer aldin mi? Hastahane susu falan? Benim bunlar hep eksik birde uyku tulumu sence cok gerekli mi?
Areş ölçerlerşmiz var hem kulak hem temassız hem koltukaltı kızım olduğu için birde :) uyku tulumu gereksiz geldi bana açıkçası evimiz sıcak zaten bir tulum fazla giydiririm biraz daha büyüydüpünde 6 aylık gibi ben carters mikrofiber tulumle alıyorum kızımdada öyle yapmıştım onlarla me terliyorlar ne üşüyorlar gece örtüsüz ilk başlarda belki yine ince bir örtü örterim ayaklarına zaten hareket etmiyorlar .. kapı süsü eylül ayında kendim yapacağım pleksi eşimin tamıdğı var yaptıracak bende üstünü biraz süsleyeceğim yani 1 saatlik iş süslemesi lojusa tacı ve terlik seçtim alacağım onu instagramdan yapacaktım ama aynı hesaba gelecek uğraşmiyim hiç dedim ..hastaneye başka süs düşğnmüyorum çikolta alırım dağıtmak için hediye kararsızım mevlütte dağıtsam daha mantıklı gibi geldi ..lohusa geceliklerim dantelli fln var ekru renkte kızımdan kalma baya pahalıya da alkıştım onleı giyerim gecelik aabahlık ve pijama takımı bir gecelikte mavi halası aldı eşimin yeter diye düşünüyorum almam sanırım başka ztn emin ol sonra giyilmiyoe pek fazla bınlar normal ince bir gecelik önü açılabilen iş görüyor evde yani ..haftayada kısmetse yıkayıp ütülemeye başlayacağım kıyagetlerini ve nevresimlerini :) ben 6 aya kadar herşeyini aldım kıyafet zaten 1 ay içinde anca yavaş yabaş hallederim

haklisin bende iki bebisi tek bi uere koyarim sonra baktim hoslanirlarsa bi tane daha alirim

bizim hast. Suslemeleri yapiyormus.sonradan ogrendim. Bende cikolata ve hediyelik takviyesi yaparim. Kendime lohusa gecelik ve alt ust takim alicam birde belki tac falan yaparim. Ayy utulemeye bende agustosta yapicam yerlerine yerlestircem. Ates olceri de hediye almak isteyen biri olursa ona aldiririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…