- 24 Ağustos 2012
- 12.471
- 28.987
- 798
- Konu Sahibi elaelif123
-
bwnim bayadir aklimdaydi. Hatta aldim satici tekli gondermis iade ettim ciftli aldim bakalim joker bebeden az aonceGöğüs pompası bende aldım ama markasını unuttum oldu baya alalı .
Sevindim :)ayy canim yazdigin iyi oldu aldim simdi mamajoo dusunuyordum aldim :)
emzik avent 0-6 ay hayvan desenli aldimEmzik ve biberon tavsiyesi olan ?
Emzik ve biberon tavsiyesi olan ?
Süt ola ki gelmezse hastanede mama veriliyor ya biberon şart gibiBen biberon Dr. Brown's veya Avent düşünüyorum. Emzik de 1 tane avent alırım, başlarda yapabilirsem emziğe çok alıştırmamak istiyorum. Ama işe geri dönünce ne olur bilemem.
Evet biberon şart bence de. En azından süt gelse bile doğum iznim bitince lazım olacak bana. O yüzden biberonu alacağım kesinlikle.Süt ola ki gelmezse hastanede mama veriliyor ya biberon şart gibi
Bez prima dusunuyorumBez markası, şampuan, yağ, pişik kremi vs ne alacaksınız?
Araştırdım biraz..Bez prima dusunuyorum
Sampuan basta kullanmicamda sonra dalin
Yag olarak sizma zeytinyagi
Pisik kremi de ya sudokrem yada mustela alicam onu bilemiyorum
Sen neler dusunuyosun canim
bunlari favorilere ekliim. Haklisin onceden stok yapmamak lazim nasilsa hep indirim oluyor o zaman bebegin durjmuna gore alir stoklarizAraştırdım biraz..
bez: prima premium care yeni doğan. (Ikizi olan bi arkadaşım sleepy de çok iyi diyor)
Şampuan: Sebamed ve unibaby epey öneriliyor.
Islak mendil : unibaby (alkol ve paraben yokmus)
Bi de şu var ki, yaşarken öğrenmek. Ikizi olan arkadaşım "birine iyi gelen pisik kremi diğerinde fayda etmedi ona farklı marka aldık iyi geldi" dedi.
Tabi çünkü bez iyi gelmezse elimizdeki stoku ne yapacaz..bunlari favorilere ekliim. Haklisin onceden stok yapmamak lazim nasilsa hep indirim oluyor o zaman bebegin durjmuna gore alir stoklariz
arkadasim almisti memnunduPhilips avent göğüs pompası alan var mı? Yada bilgisi olan?
Evet ben ilk doğumumdada kullanmıştım çok memnun kalmıştım sonra onu doğum yapan bir arkidşıma vermiştim şimdi tekrar aldım aventPhilips avent göğüs pompası alan var mı? Yada bilgisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?