2018 Alışveriş Önerileri-Alınması Gerekenler Listesi

Daha hiçbir şey almadım. ilk oğlum da 12 haftalıkken gördüğüme yapışıyordum şimdiyse birileri alsa getirse beni yormasa ne sevinirim :)
Ağustos sonu elime bir miktar para geçecek. Bir liste hamzırlayıp bir günde ne lazımsa alıp bitirmeyi düşünüyorum. Hemen hızlıca :)

Kizlar bugun babymall.den
5li takim
Zibin ve ayakli pantolon
Gogus kalkani
Gogus pedi
Biberon
Sut saklama kabi
Sade zibin
Muslin bez
Havlu aldik

Bez prima dusunuyorum
Sampuan basta kullanmicamda sonra dalin
Yag olarak sizma zeytinyagi
Pisik kremi de ya sudokrem yada mustela alicam onu bilemiyorum

Sen neler dusunuyosun canim
Araştırdım biraz..
bez: prima premium care yeni doğan. (Ikizi olan bi arkadaşım sleepy de çok iyi diyor)
Şampuan: Sebamed ve unibaby epey öneriliyor.
Islak mendil : unibaby (alkol ve paraben yokmus)
Bi de şu var ki, yaşarken öğrenmek. Ikizi olan arkadaşım "birine iyi gelen pisik kremi diğerinde fayda etmedi ona farklı marka aldık iyi geldi" dedi.

Son düzenleme:
bunlari favorilere ekliim. Haklisin onceden stok yapmamak lazim nasilsa hep indirim oluyor o zaman bebegin durjmuna gore alir stoklariz

aklınızda bulunsun, unıbaby yenidoğan ıslak mendil ile sleepy yenidoğan ıslak mendil birebir aynı.
paket arkasında içindekiler kısmına bakarsanız içindeki ürünler birebir aynı.
ben ikisinden de aldım deneye yanıla öğrenirim artık..
unıbaby atıyorum 20 lira ise sleepy 10 lira

kızlar anne yanı yatağı almayı düşümüyor musunuz?
Ben park yatak alacaktım eşim hiç beğenmedi bu sebeple sallanan karyola yatak siparişi verdik.
Ama ilk 6 ay en azından kendi yanımda uyutmak istiyorum. Bunun için de bir şey almam gerekecek sanırım.
Aslında ikinci el filan bulsam süper olur.
Siz ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…