2018 Alışveriş Önerileri-Alınması Gerekenler Listesi

ben almadim henüz sadece alınacakları toparliyorum liste olarak. rahat ol yani :))
Ben biraz sabırsızım birde yaz geliyor tatil falan kızımla vakit geçiririz bayramlar falan var ağustos eylül oda yapacağım yerleştireceğim yani 3 ayım var önümde alışverişe bianda almak da ağır gelir maddi olarak daha da alacağım çok şey var

Hastane çıkışı takımlarında yer alan hersey kullaniyor mu acaba?
Mesela 2 hastane cikisi yerine sunlari alsak is gorur mu kizlar?
2 citcitli badi
2 tulum veya alt ust takim
Bir kac corap
1 veya 2 eldiven
1 veya 2 sapka

Hastane çıkışı takımlarında yer alan hersey kullaniyor mu acaba?
Mesela 2 hastane cikisi yerine sunlari alsak is gorur mu kizlar?
2 citcitli badi
2 tulum veya alt ust takim
Bir kac corap
1 veya 2 eldiven
1 veya 2 sapka
İçerik aynı zaten ben hepsini kullanmıştım hastane çıkışındaki örtüsü dahil

mesela besik icin cok cok erken. evde yer yok zaten. ama şimdiden kafada netleştirmek iyi gibi.
Beşik konusunda ben de kararsızlık yaşıyorum park yatak ve yatak yanı arasındayım ikisini alsam gereksiz olacak yatak yanı hemen müdahale etmek için ve bebeğin kendini güvende hissetmesi için mantıklı geliyor. Bilemiyorum

Chicco next to me veya ikeanin anne yani olabilen var. anne yani cok. kullananlar memnun. chicco daha kısa süreli ama biraz kucuk ikeaya gore.

Bebek telsizi hakkında...eğer ev çook büyükse,(bahçeli vs olur mesela, anne yanına alır o zaman..bebek odada ağlayınca duyar) vs o durumda al, ama normal evlerde gerek yok dedi çoğu arkadaşım.

Bebek telsizi hakkında...eğer ev çook büyükse,(bahçeli vs olur mesela, anne yanına alır o zaman..bebek odada ağlayınca duyar) vs o durumda al, ama normal evlerde gerek yok dedi çoğu arkadaşım.
bencede yane 2+1 de oturanlar almasın :))

merhaba, besik icin ikea ya baktim ama pek sevmedim. Chicco Next to me daha iyi gibi
merhaba cnm, ben daha bakamadım ama kullanan birkaç kişiye sordum gayet memmunlardı ... Bebek iki yaşına gelene kadar rahat kullanılabiliyormuş

merhaba cnm, ben daha bakamadım ama kullanan birkaç kişiye sordum gayet memmunlardı ... Bebek iki yaşına gelene kadar rahat kullanılabiliyormuş
Merhaba, sanki bana bu maksimum 6-9 ay gibi geliyor. Prego diye bi marka var. nette gördüm,ona da bakın.

emınonundekı havuzlu han a gıden yada gitmeyi düşünen var mı cok uygun oluyormus orda hersey.E bebek gibi magazalardan 2 3 parca kıyafet alıyorum 200 lt den asagı cıkılmıyor.
Eminonunde uygun yerler oldugunu duymustum. Oralara bakarim diye dusunuyordum en baslarda. Hem ikiz masrafli olacak kismetse. Ama evden bile cikamiyorum. Kanama atlattim. Lekelenme oluyor bazen. En yakin avm ve ebebek e mecbur mu olacam bakalim

emınonundekı havuzlu han a gıden yada gitmeyi düşünen var mı cok uygun oluyormus orda hersey.E bebek gibi magazalardan 2 3 parca kıyafet alıyorum 200 lt den asagı cıkılmıyor.
bende çok merak ediyorum bir bilen bizi yeşillendirirse çok mutlu olurum :)) ben cuma günü minoça diye bir mağzadan 3 tulum, 2 tane beşli takım (alt,üst,şapkası,eldiven ve önlüğü mevcut) 2 tane zıbını 102 tl aldım gayet kullanışlı ve malları güzel %100 pamuk.... civil den ise bir hastane çıkışı, bir tane beşli takım, bir tane battaniye 110 tl aldım ... Ara ara gezip uygun ve güzel bulduklarımı alıyorm :))

Eminonunde uygun yerler oldugunu duymustum. Oralara bakarim diye dusunuyordum en baslarda. Hem ikiz masrafli olacak kismetse. Ama evden bile cikamiyorum. Kanama atlattim. Lekelenme oluyor bazen. En yakin avm ve ebebek e mecbur mu olacam bakalim
cnm civil ve minoçaya da bakabilirsin e bebek gerçekten pahalı bir mağaza :)

Sağlıkla giysin :))

Merhabalar, ben de geçen sene Ekim ayında doğum yaptım. Bence kiyafetleri daha uzun kullanmak istiyorsanız tulum yerine alt-üst ayrı olan takımlardan alın. Bazilarinda alerji yapiyormus ama bence yine de örgü yelekler çok kurtarici. Zaten çok hediye geliyor yelekten. Çok kalın kıyafetler almayın. Ben hiç kazak vs kalın bisy giydirmedim mesela. Pijama altları patikli olanlardan olursa daha kullanışlı olur. 1-2 tane külotlu çorap almakta fayda var. Malum kış. Dışarı çıkarken iyi olur. Beşik olarak da sepet beşik aldım memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…