- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
- Konu Sahibi elaelif123
-
mesela besik icin cok cok erken. evde yer yok zaten. ama şimdiden kafada netleştirmek iyi gibi.Öyle canım yetmezse alınır hemen.çok çabuk büyüdüklerinde söyleniyor :)
Ben biraz sabırsızım birde yaz geliyor tatil falan kızımla vakit geçiririz bayramlar falan var ağustos eylül oda yapacağım yerleştireceğim yani 3 ayım var önümde alışverişe bianda almak da ağır gelir maddi olarak daha da alacağım çok şey varben almadim henüz sadece alınacakları toparliyorum liste olarak. rahat ol yani :))
Wvet beşik en son alırım eylül de yani :) küvet te en son alacağımmesela besik icin cok cok erken. evde yer yok zaten. ama şimdiden kafada netleştirmek iyi gibi.
İçerik aynı zaten ben hepsini kullanmıştım hastane çıkışındaki örtüsü dahilHastane çıkışı takımlarında yer alan hersey kullaniyor mu acaba?
Mesela 2 hastane cikisi yerine sunlari alsak is gorur mu kizlar?
2 citcitli badi
2 tulum veya alt ust takim
Bir kac corap
1 veya 2 eldiven
1 veya 2 sapka
Beşik konusunda ben de kararsızlık yaşıyorum park yatak ve yatak yanı arasındayım ikisini alsam gereksiz olacak yatak yanı hemen müdahale etmek için ve bebeğin kendini güvende hissetmesi için mantıklı geliyor. Bilemiyorummesela besik icin cok cok erken. evde yer yok zaten. ama şimdiden kafada netleştirmek iyi gibi.
bencede yane 2+1 de oturanlar almasın :))Bebek telsizi hakkında...eğer ev çook büyükse,(bahçeli vs olur mesela, anne yanına alır o zaman..bebek odada ağlayınca duyar) vs o durumda al, ama normal evlerde gerek yok dedi çoğu arkadaşım.
merhaba cnm, ben daha bakamadım ama kullanan birkaç kişiye sordum gayet memmunlardı ... Bebek iki yaşına gelene kadar rahat kullanılabiliyormuşmerhaba, besik icin ikea ya baktim ama pek sevmedim. Chicco Next to me daha iyi gibi
Merhaba, sanki bana bu maksimum 6-9 ay gibi geliyor. Prego diye bi marka var. nette gördüm,ona da bakın.merhaba cnm, ben daha bakamadım ama kullanan birkaç kişiye sordum gayet memmunlardı ... Bebek iki yaşına gelene kadar rahat kullanılabiliyormuş
Eminonunde uygun yerler oldugunu duymustum. Oralara bakarim diye dusunuyordum en baslarda. Hem ikiz masrafli olacak kismetse. Ama evden bile cikamiyorum. Kanama atlattim. Lekelenme oluyor bazen. En yakin avm ve ebebek e mecbur mu olacam bakalimemınonundekı havuzlu han a gıden yada gitmeyi düşünen var mı cok uygun oluyormus orda hersey.E bebek gibi magazalardan 2 3 parca kıyafet alıyorum 200 lt den asagı cıkılmıyor.
bende çok merak ediyorum bir bilen bizi yeşillendirirse çok mutlu olurum :)) ben cuma günü minoça diye bir mağzadan 3 tulum, 2 tane beşli takım (alt,üst,şapkası,eldiven ve önlüğü mevcut) 2 tane zıbını 102 tl aldım gayet kullanışlı ve malları güzel %100 pamuk.... civil den ise bir hastane çıkışı, bir tane beşli takım, bir tane battaniye 110 tl aldım ... Ara ara gezip uygun ve güzel bulduklarımı alıyorm :))emınonundekı havuzlu han a gıden yada gitmeyi düşünen var mı cok uygun oluyormus orda hersey.E bebek gibi magazalardan 2 3 parca kıyafet alıyorum 200 lt den asagı cıkılmıyor.
cnm civil ve minoçaya da bakabilirsin e bebek gerçekten pahalı bir mağaza :)Eminonunde uygun yerler oldugunu duymustum. Oralara bakarim diye dusunuyordum en baslarda. Hem ikiz masrafli olacak kismetse. Ama evden bile cikamiyorum. Kanama atlattim. Lekelenme oluyor bazen. En yakin avm ve ebebek e mecbur mu olacam bakalim
Sagol onlara da bakayim insallah.cnm civil ve minoçaya da bakabilirsin e bebek gerçekten pahalı bir mağaza :)
Sağlıkla giysin :))bende çok merak ediyorum bir bilen bizi yeşillendirirse çok mutlu olurum :)) ben cuma günü minoça diye bir mağzadan 3 tulum, 2 tane beşli takım (alt,üst,şapkası,eldiven ve önlüğü mevcut) 2 tane zıbını 102 tl aldım gayet kullanışlı ve malları güzel %100 pamuk.... civil den ise bir hastane çıkışı, bir tane beşli takım, bir tane battaniye 110 tl aldım ... Ara ara gezip uygun ve güzel bulduklarımı alıyorm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?