2018 Alışveriş Önerileri-Alınması Gerekenler Listesi

Teşekkürler bilgiler için peki tulumların yada alt üst takımların içine body kısakolmu uzun kolmu giydirdiniz

Gayet uygun almış gozukuyosunuz minaco internet magazasimi istanbulda var mı acaba bakarim orayada.persembe günü işten izin alabilirsem gidicem eminonune haberdar ederim sizide

Gayet uygun almış gozukuyosunuz minaco internet magazasimi istanbulda var mı acaba bakarim orayada.persembe günü işten izin alabilirsem gidicem eminonune haberdar ederim sizide
ben bizim orda ki miniçodan aldım istanbul sefaköyde oturuyorum
zaten eminönüne anca hafta içi gidilir .... Hafta sonu çok kalabalık oluyor

hamile yastığı alan yada kullanan varmı uykumda cok donen ve sırt ustu uyuyan bir insanım sırt ustu uyumak ta ıyı değil diyolar.Durmadan uyanıyorum artık

Teşekkürler bilgiler için peki tulumların yada alt üst takımların içine body kısakolmu uzun kolmu giydirdiniz
İlk 3-4 ay boyunca üzüm kollu giudirdim,ondan sonra kısa kollu giydirmeye başladım. Ama şimdi arada mesela banyodan sonra yine uzun kollu giydirdigim oluyor havanın durumuna göre

Ben alisverise basladim diyemem ama patik kanguru çanta aldik. 1 takim ve 1 zibinda hediye geldi.
Besik konusunda park yatak dusunuyorum ama emin degilim. Bebek arabasi konusunda hem hafif kucuk tekerlerkli hemde kulalanisli olsun istiyorum ama cok secenek var kararsızım.

Bende oyleyim ufak tefek biseyler aldim ama almam lazim diyerek degil heves ettigim icin. Bi liste olusturdugunda bizimlede paylasir misin?
Chicco next to me anne yanı veya Prego anne yanı ikisinden birini alacam inşallah.. ilk aylar için bence inanılmaz kullanışlı. netten resimlerine bakın.

Siz bilirsiniz ama araba için çok erken daha. Doğduktan çok sonra da alabilirsin. Ana kucağı gerekli öncelikle.

Siz bilirsiniz ama araba için çok erken daha. Doğduktan çok sonra da alabilirsin. Ana kucağı gerekli öncelikle.
Kanguru aldik zaten disarda gezdirmek icin ana kucagi dusunuyoruz vet. Bebek arabasinj yakin zamanda almak icin degil ama illaki alicaz diyerek hem fiyat hem model simdiden arastiriyorum.

Kanguru aldik zaten disarda gezdirmek icin ana kucagi dusunuyoruz vet. Bebek arabasinj yakin zamanda almak icin degil ama illaki alicaz diyerek hem fiyat hem model simdiden arastiriyorum.
Ana kuşağının bebek arabasıyla uyumlu olması gerekmiyor mu? Ben hep ikisini bir arada alirim diye dusundum. Ana kucağını gezerken filan elde taşımak zor olur ills araba lazım diye düşünüyorum.

Ana kuşağının bebek arabasıyla uyumlu olması gerekmiyor mu? Ben hep ikisini bir arada alirim diye dusundum. Ana kucağını gezerken filan elde taşımak zor olur ills araba lazım diye düşünüyorum.
Set halinde olanida var ayri ayrida var. Ben bebek arabasini sonraya birakabilirim. Cok ocime sinen bisey bulursam dogmadanda alabilirim. Daha erken sadece bebek arabasi icin bence. Cunku kisin dogcaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…