- Konu Sahibi elaelif123
-
Teşekkürler bilgiler için peki tulumların yada alt üst takımların içine body kısakolmu uzun kolmu giydirdinizMerhabalar, ben de geçen sene Ekim ayında doğum yaptım. Bence kiyafetleri daha uzun kullanmak istiyorsanız tulum yerine alt-üst ayrı olan takımlardan alın. Bazilarinda alerji yapiyormus ama bence yine de örgü yelekler çok kurtarici. Zaten çok hediye geliyor yelekten. Çok kalın kıyafetler almayın. Ben hiç kazak vs kalın bisy giydirmedim mesela. Pijama altları patikli olanlardan olursa daha kullanışlı olur. 1-2 tane külotlu çorap almakta fayda var. Malum kış. Dışarı çıkarken iyi olur. Beşik olarak da sepet beşik aldım memnunum.
Gayet uygun almış gozukuyosunuz minaco internet magazasimi istanbulda var mı acaba bakarim orayada.persembe günü işten izin alabilirsem gidicem eminonune haberdar ederim sizidebende çok merak ediyorum bir bilen bizi yeşillendirirse çok mutlu olurum :)) ben cuma günü minoça diye bir mağzadan 3 tulum, 2 tane beşli takım (alt,üst,şapkası,eldiven ve önlüğü mevcut) 2 tane zıbını 102 tl aldım gayet kullanışlı ve malları güzel %100 pamuk.... civil den ise bir hastane çıkışı, bir tane beşli takım, bir tane battaniye 110 tl aldım ... Ara ara gezip uygun ve güzel bulduklarımı alıyorm :))
ben bizim orda ki miniçodan aldım istanbul sefaköyde oturuyorumGayet uygun almış gozukuyosunuz minaco internet magazasimi istanbulda var mı acaba bakarim orayada.persembe günü işten izin alabilirsem gidicem eminonune haberdar ederim sizide
Uzun kollu tavsiye ediliyor genelde. omzundan düşmesin diyeTeşekkürler bilgiler için peki tulumların yada alt üst takımların içine body kısakolmu uzun kolmu giydirdiniz
Almak gerek bence de.hamile yastığı alan yada kullanan varmı uykumda cok donen ve sırt ustu uyuyan bir insanım sırt ustu uyumak ta ıyı değil diyolar.Durmadan uyanıyorum artık
İlk 3-4 ay boyunca üzüm kollu giudirdim,ondan sonra kısa kollu giydirmeye başladım. Ama şimdi arada mesela banyodan sonra yine uzun kollu giydirdigim oluyor havanın durumuna göreTeşekkürler bilgiler için peki tulumların yada alt üst takımların içine body kısakolmu uzun kolmu giydirdiniz
Ben almadım. Yastık koyuyordum bacaklarımın arasınahamile yastığı alan yada kullanan varmı uykumda cok donen ve sırt ustu uyuyan bir insanım sırt ustu uyumak ta ıyı değil diyolar.Durmadan uyanıyorum artık
prego anne yanina baktınız mi hiç.e bebektekı korbel bebek bezi kovaları 70 tl den 50 tl ye inmiş almayı düşünenler bakabilir.
Anne yanlarına hıc bakmadım kuzenımın cocugu daha yeni 1 yasına girdi onlar chıcco nun next to me sini almıstı suan kullanmıyorlar bana vericekler onuda o şekilde halletmiş oldum.prego anne yanina baktınız mi hiç.
Bende oyleyim ufak tefek biseyler aldim ama almam lazim diyerek degil heves ettigim icin. Bi liste olusturdugunda bizimlede paylasir misin?ben almadim henüz sadece alınacakları toparliyorum liste olarak. rahat ol yani :))
Chicco next to me anne yanı veya Prego anne yanı ikisinden birini alacam inşallah.. ilk aylar için bence inanılmaz kullanışlı. netten resimlerine bakın.Bende oyleyim ufak tefek biseyler aldim ama almam lazim diyerek degil heves ettigim icin. Bi liste olusturdugunda bizimlede paylasir misin?
harika. boşa ne para vereceksiniz sonra beşiğe geçilir zaten.Anne yanlarına hıc bakmadım kuzenımın cocugu daha yeni 1 yasına girdi onlar chıcco nun next to me sini almıstı suan kullanmıyorlar bana vericekler onuda o şekilde halletmiş oldum.
Siz bilirsiniz ama araba için çok erken daha. Doğduktan çok sonra da alabilirsin. Ana kucağı gerekli öncelikle.Ben alisverise basladim diyemem ama patik kanguru çanta aldik. 1 takim ve 1 zibinda hediye geldi.
Besik konusunda park yatak dusunuyorum ama emin degilim. Bebek arabasi konusunda hem hafif kucuk tekerlerkli hemde kulalanisli olsun istiyorum ama cok secenek var kararsızım.
Tesekkur ederimmChicco next to me anne yanı veya Prego anne yanı ikisinden birini alacam inşallah.. ilk aylar için bence inanılmaz kullanışlı. netten resimlerine bakın.
Kanguru aldik zaten disarda gezdirmek icin ana kucagi dusunuyoruz vet. Bebek arabasinj yakin zamanda almak icin degil ama illaki alicaz diyerek hem fiyat hem model simdiden arastiriyorum.Siz bilirsiniz ama araba için çok erken daha. Doğduktan çok sonra da alabilirsin. Ana kucağı gerekli öncelikle.
Ana kuşağının bebek arabasıyla uyumlu olması gerekmiyor mu? Ben hep ikisini bir arada alirim diye dusundum. Ana kucağını gezerken filan elde taşımak zor olur ills araba lazım diye düşünüyorum.Kanguru aldik zaten disarda gezdirmek icin ana kucagi dusunuyoruz vet. Bebek arabasinj yakin zamanda almak icin degil ama illaki alicaz diyerek hem fiyat hem model simdiden arastiriyorum.
Set halinde olanida var ayri ayrida var. Ben bebek arabasini sonraya birakabilirim. Cok ocime sinen bisey bulursam dogmadanda alabilirim. Daha erken sadece bebek arabasi icin bence. Cunku kisin dogcaklar.Ana kuşağının bebek arabasıyla uyumlu olması gerekmiyor mu? Ben hep ikisini bir arada alirim diye dusundum. Ana kucağını gezerken filan elde taşımak zor olur ills araba lazım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?