- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
- Konu Sahibi elaelif123
-
aynen . evim büyük de degil. nereye koyacağım. Ihtiyac duyarsam 2-3 gün icinde alınır zaten. Ben ana kucağı alacam ilk zamanlar icin sadece. Nette arastirin aldiginiz markada yoksa bile bel destegi satiliyo nette. o iyi deniyor.ana kucağına konuyor.veya direkt bel destekli ana kucağı alinSet halinde olanida var ayri ayrida var. Ben bebek arabasini sonraya birakabilirim. Cok ocime sinen bisey bulursam dogmadanda alabilirim. Daha erken sadece bebek arabasi icin bence. Cunku kisin dogcaklar.
Tesekkur ederimmaynen . evim büyük de degil. nereye koyacağım. Ihtiyac duyarsam 2-3 gün icinde alınır zaten. Ben ana kucağı alacam ilk zamanlar icin sadece. Nette arastirin aldiginiz markada yoksa bile bel destegi satiliyo nette. o iyi deniyor.ana kucağına konuyor.veya direkt bel destekli ana kucağı alin
rica ederim. akşam biraz rahatsizdim diyet listesini atamadım size, bugün gun içinde atacamTesekkur ederimm
Bende dun aksam sorucaktim aklimdaydi ama unutmusum sonra :)rica ederim. akşam biraz rahatsizdim diyet listesini atamadım size, bugün gun içinde atacam
gecelik 2 tane almayi düşünüyorum, çünkü bazen lekelenebiliyormus. yedek şart gibi. Pijama kullanisli olmuyormus bu nedenle, gecelik.. üst kismi düğmeli olanından.. gecen LCW'de indirimde 45 lerdeydi..Ben zıbın pantolon...vs aldim yeni doğan cabuk büyüdüğü için zaman geldikçe alayim diyorum
Bebek arabasını uzun arayışlar sonucu casual cadillac air almaya karar verdim sanirim bu aralar alirim
Yatak odası takımını ağustos gibi düşünüyorum
Kendime lohusa geceliği bakıyorum su ara
Önceden ameliyat olmuştum sürekli karnımı kontrol ettikleri için yüksek bel pantolon ile rahat etmiştim sezeryan olacak ise kesinlikle eşofman yüksek bel olmalı dikiş yeri çok acıyor çünkügecelik 2 tane almayi düşünüyorum, çünkü bazen lekelenebiliyormus. yedek şart gibi. Pijama kullanisli olmuyormus bu nedenle, gecelik.. üst kismi düğmeli olanından.. gecen LCW'de indirimde 45 lerdeydi..
ben de fazla para vermek istemiyorum. sonra ise yaramaz. Bi de seyi arastirin. depend diye bi urun var dogum yapanlar icinÖnceden ameliyat olmuştum sürekli karnımı kontrol ettikleri için yüksek bel pantolon ile rahat etmiştim sezeryan olacak ise kesinlikle eşofman yüksek bel olmalı dikiş yeri çok acıyor çünkü
Ben normalde de gecelik giyemem ama ilk gece için uyduruk bisey alacagim
Merhaba ben de gebeliğimin başından beri bu konu ile ilgili araştırma yapıyorum ve okuyorum. Uzmanların büyük kısmı 18 aya kadar anne yanı diyor en az. Ben de bu guliver beşiği duydum ama birşey merak ediyorum. İçine uygun sağlıklı bir bebek yatağını nereden alabiliriz. Ölçüsünde 60 a 120 yazıyor acaba ikea harici biryerden alabilir miyiz bir de cibinlik takılır mı bu beşiğe acaba ?2 arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı. şimdi biri anneyanı almadığına çok pişman.anne yanı alan çok memnun. Chicco next to me, ya da ikea gulliver alacam ben de. anne yanı olabilen bunlar
Ama 60 a 120 ölçüsü 2 yaşa kadar kullanılmaz mı guliverMerhaba, sanki bana bu maksimum 6-9 ay gibi geliyor. Prego diye bi marka var. nette gördüm,ona da bakın.
ikea ya gittim gulliver modeline baktim ama anne yanina pek uygun gelmedi. Eğer siz o beşiği alırsanız, işbir markada var bebek yatağı.Merhaba ben de gebeliğimin başından beri bu konu ile ilgili araştırma yapıyorum ve okuyorum. Uzmanların büyük kısmı 18 aya kadar anne yanı diyor en az. Ben de bu guliver beşiği duydum ama birşey merak ediyorum. İçine uygun sağlıklı bir bebek yatağını nereden alabiliriz. Ölçüsünde 60 a 120 yazıyor acaba ikea harici biryerden alabilir miyiz bir de cibinlik takılır mı bu beşiğe acaba ?
o yorumum, chicco veya prego anne anne yani icindi. bu ikisi maksimum 8-9 ay gibi.. gulliver ise 2 yasa kadar kullanılırAma 60 a 120 ölçüsü 2 yaşa kadar kullanılmaz mı guliver
ikea ya gittim gulliver modeline baktim ama anne yanina pek uygun gelmedi. Eğer siz o beşiği alırsanız, işbir markada var bebek yatağı.
benim icin olmaz çünkü benim yatak yüksekliği 70 cm. bana alcak geldi.ya olmaz demek anne yanı neden acaba alçak yada yüksek mi kalıyor
yoktu
pek bilgim yok canim o modeller hakkindaKızlar bende bugün bebek arabasına baktım casual cadillac air ve nuna tavo arasında kaldım bilginiz var mi
iyi olmuş bosuna masrafa gerek yokpek bilgim yok canim o modeller hakkinda
Ben hafif olmasini istedigim icin chicco lite way istiyorum bakalim
Kizlar benim ikiz o yuzden masraflar ×2
Sagolsun ikizleri olan bir arkadasimiz bize bi tane araba+puset
Korbel koku onleyici cop kovasi
Bebek bakim cantasi
Oyun halisini verdi
Bunlarin hepsini almayi dusunuyordum cok iyi oldu cok sukur
evet canim. Iyi oldu boyleiyi olmuş bosuna masrafa gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?