2018 anneleri kanamalı geçen hamilelik

hamil

BEBEĞİMMM
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
3.560
30
158
Selam arkadaşlar ikinci cocuguma hamileyim allah kısmet ederse 3aylık hamileyim ve bu süreç içerisinde kanamalarımda oldu proluton depot iğne vuruldum geçti doktor bırak dedi ve bırakınca tekrar başladı ve doktor tekrar kullan dedi kanamalarımda oluyo bi kahverengi bi kırmızı sizlerde benim gibi böyle kanama şekilleri yaşıyomusunuz yaşıyorsanız birlikde birbirimizi bilgilendirelim istedim ve bu konuyu açtım sağlıklı bebiş ler mutlu anneler

Neden doktorunuzdan bilgi almazsınız ki, ben de bunu anlayamıyorum.

Geçmiş olsun konu hakkında bilgim yok.

Selam arkadaşlar ikinci cocuguma hamileyim allah kısmet ederse 3aylık hamileyim ve bu süreç içerisinde kanamalarımda oldu proluton depot iğne vuruldum geçti doktor bırak dedi ve bırakınca tekrar başladı ve doktor tekrar kullan dedi kanamalarımda oluyo bi kahverengi bi kırmızı sizlerde benim gibi böyle kanama şekilleri yaşıyomusunuz yaşıyorsanız birlikde birbirimizi bilgilendirelim istedim ve bu konuyu açtım sağlıklı bebiş ler mutlu anneler
mrb bende hamileyim ama böyle sorunum yok ama 3 yıl önce yengem hamileydi kız bebegi olacaktı ve 9 ay boyunca aşırı kanamaları oldu doktor hap verdi hamileligi boyunca kullandı o hapı kullandıgı halde kanamaları bitmedi çok şükür bebeegide kendiside saglıklı hiç bi sorun çıkmadı ve çok kolay normal dogum yaptı sancısı geldi 1 saate dogurdu inşallah seninde böyle bi sorunun olmadan dogurursun canım kalbini ferah tut

Hanfendi doktordan bilgi alıyorum tabiki ama benim durumumda olup bu gibi şikayetleri olan varmı ve nası hamilelik geçirdi onu merak ediyorum konuda aynen bu şekilde anlatmak istedim siz herhalde yanlış anladınız konu hakkında bilginiz yoksa neden böyle bişi yazıyorsunuz bende onu anlamadım hiç kimse cahil değil tabiki doktorlar var ve gereken bilgiyi alıyorum benim gibi olan varsa ne gibi tedavi uyguluyorlar ne yapıyorlar onu merek ediyorum ve burası paylaşım alanı istediğimi sorabilirim ve sizde bilmiyorsanız bişi yazmak zorunda değildiniz

mrb bende hamileyim ama böyle sorunum yok ama 3 yıl önce yengem hamileydi kız bebegi olacaktı ve 9 ay boyunca aşırı kanamaları oldu doktor hap verdi hamileligi boyunca kullandı o hapı kullandıgı halde kanamaları bitmedi çok şükür bebeegide kendiside saglıklı hiç bi sorun çıkmadı ve çok kolay normal dogum yaptı sancısı geldi 1 saate dogurdu inşallah seninde böyle bi sorunun olmadan dogurursun canım kalbini ferah tut

Teşekür ederim benimde ilk gebeliğin böle bişi olmadı ikinci bebiş biraz nazlı galiba ondan allah herkesin evladını bağışlasın doktor bana iğne verdi onu kullanıyorum şimdilik kanama şeklinde değilde kahverengi leke şeklinde geliyorr inşallah hep böle devam eder ilginiz için teşekkürler

Hanfendi doktordan bilgi alıyorum tabiki ama benim durumumda olup bu gibi şikayetleri olan varmı ve nası hamilelik geçirdi onu merak ediyorum konuda aynen bu şekilde anlatmak istedim siz herhalde yanlış anladınız konu hakkında bilginiz yoksa neden böyle bişi yazıyorsunuz bende onu anlamadım hiç kimse cahil değil tabiki doktorlar var ve gereken bilgiyi alıyorum benim gibi olan varsa ne gibi tedavi uyguluyorlar ne yapıyorlar onu merek ediyorum ve burası paylaşım alanı istediğimi sorabilirim ve sizde bilmiyorsanız bişi yazmak zorunda değildiniz

merhaba, malesef ben de aynı sorunu yaşadım seni çok iyi anlıyorum. 2.5 aylık hamileyken çok yoğun kanamam oldu kabus gibiydi ortalama adet kanamasından daha yoğun bir kanamaydı hastaneye yatırdılar. bir hafta boyunca azalarak devam etti kanamam. bebek iyi plasenta altında kanama dedi doktorum. kanama durduktan sonra 1.5 ay kadar kahverengi lekelenmelerim oldu. bu sırada evde istirahat ettim hep. bebeğin gelişimi gayet normal devam etti bu arada. tüm testlerim kontrollerim iyi çıktı. yaklaşık 1.5 ay önce tekrar ama çok çok az bi kanama daha geçirdim. 1 gün hastanede yattım. şu an da ara ara kahverengi akıntılar oluyor. bir çok doktora göründüm hiçbiri net bişey söylemedi. bebek iyi plasenta iyi, normal yerleşimli dediler. bunun anladığım kadarıyla ne kesin sebebi bilinebiliyor ne kesin tedavisi olabiliyor. tüm doktorlar bazı hamilelikler böyle geçebiliyor diyor. bu belirsizlik psikolojik anlamda çok yıprattı beni ama 30. haftaya kadar geldim. sanıyorum kesenin tutunduğu bölgeyle alakalı bi durum. o bölgedeki kılcal damar hassasiyeti dedi doktorlar. bebek büyüdükçe rahmin yapısı da değişiyor. bazı doktorlar bu konuda kesin yatak istirahati ve progesteron takviyesi verirken bazıları bu bebeğin düşeceği varsa ne yaparsak yapalım düşer diyorlar. hepimize kolaylıklar, sağlıklı doğumlar diliyorum

Back
X