2018 ANNELERİ TOPLANALIM...

Ayy sorma bulanti ve kusma bitirdi beni gercekten bu hamilelikte cok aci cektum hastalik ustune hastalik yasadim ama 2 gundur iyiyim mide bulantim gecti istahim biraz cogaldi sende kalmamistir bu sikintilar bebeginin cinsiyeti ne
Ben de hiç bulantı olmadı çok şükür 2 hafta kadar oldu geçti. Çok kötüydü ozamanlar. Erkek Allah kısmet ederse. Seninki belli mi gerçi erken daha öğrenmen için ama

Ben de hiç bulantı olmadı çok şükür 2 hafta kadar oldu geçti. Çok kötüydü ozamanlar. Erkek Allah kısmet ederse. Seninki belli mi gerçi erken daha öğrenmen için ama
Daha belli degil benim persembe gunu gidicem insallah belli olur yaa bebek kiyafetleri almak icin cok frenliyorum kendimi cinsiyeti belli olsun diye ilk hamileligim ondan sabirsizim :)

Daha belli degil benim persembe gunu gidicem insallah belli olur yaa bebek kiyafetleri almak icin cok frenliyorum kendimi cinsiyeti belli olsun diye ilk hamileligim ondan sabirsizim :)
Sorma valla canım benim de ilk. Bi heycanla öğrendim 16. Haftamda. Ama henüz alışveriş yapamadım. Haftaya ev taşıyacağım. Yerleşeyim yapayım dedim. Ufak tefek şeyler aldık tabi yine dayanamadım :) sen de hemen öğrenirsin inşallah. Hangi şehirdesin?

Sorma valla canım benim de ilk. Bi heycanla öğrendim 16. Haftamda. Ama henüz alışveriş yapamadım. Haftaya ev taşıyacağım. Yerleşeyim yapayım dedim. Ufak tefek şeyler aldık tabi yine dayanamadım :) sen de hemen öğrenirsin inşallah. Hangi şehirdesin?
Ben balikesirdeyim kayinvalidem simdiden basladi bebek battaniyesi ormeye ikisinede uygun renkte cok hevesli yaa bende ogrenince basliycam ormeye allah kolaylik versin sizede sen hangi sehirdesin

Anladim banada 1 haftadir mide agrisi çatti ama simdi gecti sadece acikinca agiriyo hamileligin baslarinda sanada oldu mu o agri hic gecmiyodu ya doktora gittim surup verdi gecti simdi
Evet canım oluyodu midenin boş kalmaması lazım bulantıların geçene kadar krakerlerle peynir ekmekle yatıştır mide kazınmanı. Ben gece kalkıp yiyordum kazıntıdan uyyamıyordum çok gıcık bi histi. Günde eşimle 1 ekmek yerken ben fazladan 1 ekmek alıyordum. En çok ekmek arası peynir iyi geliyordu. Hepsi geçer inşallah. Gaviskon mu verdi. Çok kullanmamaya çalış şurubu. Elma ye.

Bencede ama bir gruplasma var yaa 3 5 kisi konusuyo senin attigin mesaja cevap bile veren yok moralim bozuluyo yazmiyorum bende
Evet gruplaşma falan olmasın..Herkes tecrübelerini ve yaşadıklarını yazsın kızlar..
.
Bu arada tam 1 ay var aramizdaa:anneadayı::KK200:

Ayy sorma bulanti ve kusma bitirdi beni gercekten bu hamilelikte cok aci cektum hastalik ustune hastalik yasadim ama 2 gundur iyiyim mide bulantim gecti istahim biraz cogaldi sende kalmamistir bu sikintilar bebeginin cinsiyeti ne
.
O bulantilari sormayın zaten iyyy diş macunundan bile midem bulanıyor..
.
Bu arada benim de ilk bebek

Back
X