- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Merhaba kızlar..2018de bebegine kavuşacak hamileler olarak burda toplansak ve birbirimizin deneyimlerinden faydalansak nasıl olur?Bence güzel olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık hamilesin canım?Bencede ama bir gruplasma var yaa 3 5 kisi konusuyo senin attigin mesaja cevap bile veren yok moralim bozuluyo yazmiyorum bende
Ben 14 haftalik hamileyim ben kendim mayista dogudum allah izin verirse bebegimde mayista dogucak siz kac haftaliksinizKaç haftalık hamilesin canım?
25 canım var mı bulantı filan?Ben 14 haftalik hamileyim ben kendim mayista dogudum allah izin verirse bebegimde mayista dogucak siz kac haftaliksiniz
Ayy sorma bulanti ve kusma bitirdi beni gercekten bu hamilelikte cok aci cektum hastalik ustune hastalik yasadim ama 2 gundur iyiyim mide bulantim gecti istahim biraz cogaldi sende kalmamistir bu sikintilar bebeginin cinsiyeti ne25 canım var mı bulantı filan?
Ben de hiç bulantı olmadı çok şükür 2 hafta kadar oldu geçti. Çok kötüydü ozamanlar. Erkek Allah kısmet ederse. Seninki belli mi gerçi erken daha öğrenmen için amaAyy sorma bulanti ve kusma bitirdi beni gercekten bu hamilelikte cok aci cektum hastalik ustune hastalik yasadim ama 2 gundur iyiyim mide bulantim gecti istahim biraz cogaldi sende kalmamistir bu sikintilar bebeginin cinsiyeti ne
Daha belli degil benim persembe gunu gidicem insallah belli olur yaa bebek kiyafetleri almak icin cok frenliyorum kendimi cinsiyeti belli olsun diye ilk hamileligim ondan sabirsizim :)Ben de hiç bulantı olmadı çok şükür 2 hafta kadar oldu geçti. Çok kötüydü ozamanlar. Erkek Allah kısmet ederse. Seninki belli mi gerçi erken daha öğrenmen için ama
Sorma valla canım benim de ilk. Bi heycanla öğrendim 16. Haftamda. Ama henüz alışveriş yapamadım. Haftaya ev taşıyacağım. Yerleşeyim yapayım dedim. Ufak tefek şeyler aldık tabi yine dayanamadım :) sen de hemen öğrenirsin inşallah. Hangi şehirdesin?Daha belli degil benim persembe gunu gidicem insallah belli olur yaa bebek kiyafetleri almak icin cok frenliyorum kendimi cinsiyeti belli olsun diye ilk hamileligim ondan sabirsizim :)
Ben balikesirdeyim kayinvalidem simdiden basladi bebek battaniyesi ormeye ikisinede uygun renkte cok hevesli yaa bende ogrenince basliycam ormeye allah kolaylik versin sizede sen hangi sehirdesinSorma valla canım benim de ilk. Bi heycanla öğrendim 16. Haftamda. Ama henüz alışveriş yapamadım. Haftaya ev taşıyacağım. Yerleşeyim yapayım dedim. Ufak tefek şeyler aldık tabi yine dayanamadım :) sen de hemen öğrenirsin inşallah. Hangi şehirdesin?
Ankaradayım canımBen balikesirdeyim kayinvalidem simdiden basladi bebek battaniyesi ormeye ikisinede uygun renkte cok hevesli yaa bende ogrenince basliycam ormeye allah kolaylik versin sizede sen hangi sehirdesin
Anladim banada 1 haftadir mide agrisi çatti ama simdi gecti sadece acikinca agiriyo hamileligin baslarinda sanada oldu mu o agri hic gecmiyodu ya doktora gittim surup verdi gecti simdiA
Ankaradayım canım
Evet canım oluyodu midenin boş kalmaması lazım bulantıların geçene kadar krakerlerle peynir ekmekle yatıştır mide kazınmanı. Ben gece kalkıp yiyordum kazıntıdan uyyamıyordum çok gıcık bi histi. Günde eşimle 1 ekmek yerken ben fazladan 1 ekmek alıyordum. En çok ekmek arası peynir iyi geliyordu. Hepsi geçer inşallah. Gaviskon mu verdi. Çok kullanmamaya çalış şurubu. Elma ye.Anladim banada 1 haftadir mide agrisi çatti ama simdi gecti sadece acikinca agiriyo hamileligin baslarinda sanada oldu mu o agri hic gecmiyodu ya doktora gittim surup verdi gecti simdi
Evet gruplaşma falan olmasın..Herkes tecrübelerini ve yaşadıklarını yazsın kızlar..Bencede ama bir gruplasma var yaa 3 5 kisi konusuyo senin attigin mesaja cevap bile veren yok moralim bozuluyo yazmiyorum bende
canımHadi inşallah ben de şubat annesi olacağım normal doğum temenni ediyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
.Ben 14 haftalik hamileyim ben kendim mayista dogudum allah izin verirse bebegimde mayista dogucak siz kac haftaliksiniz
.Ayy sorma bulanti ve kusma bitirdi beni gercekten bu hamilelikte cok aci cektum hastalik ustune hastalik yasadim ama 2 gundur iyiyim mide bulantim gecti istahim biraz cogaldi sende kalmamistir bu sikintilar bebeginin cinsiyeti ne
Valla cok zor geciyo ama 2 3 gundur iyiyim heran yine bisey olacak hasta olucam diye korkuyorum cok zor hamile iken hasta olmak.
Ben 10 haftaligim..asilamayla hamile kaldım..Sizlerin nasıl hamileliginiz kızlar?
Allah kavusmayi nasip etsin hepimize insallah aminnnn.
O bulantilari sormayın zaten iyyy diş macunundan bile midem bulanıyor..
.
Bu arada benim de ilk bebek