2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Dün kalan kuru fasulyeyi yedik, yanına da makarna yaptım. Canım çok çekti. Bugünde eşim balık yapıyor. Bende salata yaptım. Yemekten sonra da temizliğe devam edip, bitince irmik helvası yapicam Bu aralar çok yiyorum

Bana bildirim gelmeyince unutuyorum yaa. Mercimek çorba, köfte patates kızartması ve soğan halkası kızarttık. Salata ve ayran bi de.

Ahına hep eymen yüzünden neye fırsat buluyorum ki ve üstelik yemeğinde yok bu gün ne yicem ben yaaaa

bugun sadece makarna yaptım.kızım aşıdan dolayı hep huzursuz huysuzdu.bir ara uyudu kıbrıs tatlısı yaptım o arada.

Eklentiler

• IMG-20190430-WA0022.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 27
Dün;köfte, patates kızartması, makarna ve salata yaptım. Bugün ne yapacağım daha belli değil. Yemek listemi ayarlayacağım, aksaklıklar oldu bu hafta

Patates yemeği bulgur pilavı salata dereotlu yoğurt var yarın kaymakamlar iftara geliyor menü bekliyorum ama kolay güzel şeyler lazım çünkü yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…