- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
- #1.361
maşaAllah canım imrendim valla. çok severim de böyle olmayı ama işte tam tersi bizde malesefBizde buaksam misafir vardı balık,salata ve helva vardı menüde. Herşeyi k.valide ve görümce yaptı resmen üstüne bide mutfağı sildi süpürdü kız. K.Validemde yoğurt mayaladı
Mercimekleri pisir canim sonra at eristeyi eriste sisince kapat lapa olmaz o zaman ya da kaynenem yapar ben pek sevmem ama eristeleri kavur biraz o zaman hamur gibi olmuyor daha sert ve diri kalıyorben sevemedim bu erişteyi yaaa birde yapamıyorum lapa oluyor
tamam canım çok teşekkür ederim alayım da deneyimMercimekleri pisir canim sonra at eristeyi eriste sisince kapat lapa olmaz o zaman ya da kaynenem yapar ben pek sevmem ama eristeleri kavur biraz o zaman hamur gibi olmuyor daha sert ve diri kalıyor
Ya tabi aradaki ilişkide önemli sağolsun hepsi 5 gorumcem var kardeşim gibiler. Keşke yakın otursak çok isterdim ama biraz mesafe var aramızda. Ama çokta mimic micmic değil ilişkimiz yüz göz olmayı sevmem. Mesafeli ama saygı ve sevgi dolumaşaAllah canım imrendim valla. çok severim de böyle olmayı ama işte tam tersi bizde malesef
olması gereken canımYa tabi aradaki ilişkide önemli sağolsun hepsi 5 gorumcem var kardeşim gibiler. Keşke yakın otursak çok isterdim ama biraz mesafe var aramızda. Ama çokta mimic micmic değil ilişkimiz yüz göz olmayı sevmem. Mesafeli ama saygı ve sevgi dolu
ellerine sağlık canım. enginar hiç almadım da yapmadım da. sen nasıl yapıyorsun? zamanı geçti mi?Annemler geldi klasik menümü yaptım.
Şehriye çorbası
Bol otlu enginar
Kuzu gerdan
Bulgur pilavı
Ve dünden kalan helvamiz var.
Yok canım yeni başladı daha. Ben haftada 1 yapmaya çalışıyorum çok faydalı bir sebze. Bugün dereotu ve taze soğanla z.yagli yaptım. Eskiden garnitürle yapardım. Bazen etlide yapıyorum. Hangisinj istersen souke tarif veriyim. Otlu olan favorim.ellerine sağlık canım. enginar hiç almadım da yapmadım da. sen nasıl yapıyorsun? zamanı geçti mi?
zeytinyağlı olan canımYok canım yeni başladı daha. Ben haftada 1 yapmaya çalışıyorum çok faydalı bir sebze. Bugün dereotu ve taze soğanla z.yagli yaptım. Eskiden garnitürle yapardım. Bazen etlide yapıyorum. Hangisinj istersen souke tarif veriyim. Otlu olan favorim.
teşekkür ederim canım enginar bulursam denicem tadını çok merak ediyorumSmyy89 Enginarlari dörde böl. 4 engjnata 1 çay bardağı su,1 limon suyu ve kabuğunun rendesi,azda zeytinyağı ekle kapağı kapat 15-20 dakika pişsin. Bıçak batir yumusamissa taze soğanın beyaz yerlerini inceince doğra ekle. 3-5 dakika sonra soğanın yeşil yerlerini ince doğra ekle. 2-3 dakika sonra bol dereotu ekle ve kapat. Iliyinca ustune zeytinyagu gezdir ve afiyetle yee
Bnde kastamonuluyum esim tuncelili bizde bnmkide bizim yemekleri sewmrz bnde israrla ye dememCanm ben kastamonuluyum. Eşim Elazığ lı. Bizim tarafın yemeklerini sevmiyor malesef. 3,5 yıllık evliyiz. Begenmezsen kendin yap diyemem malesef. O şekil Bi diyalogumuz yok hiç. Yemek yapmasam bile niye Yapmadim demez. Sevmediği yemek olsa da niye bunu yaptin da demez. Kendisi bişeyler yapar yeriz. Ayrica yardim da eder yemek konusunda ama çok seçici işte.
Aaa öyle mi:) sen neresinden Kastamonu merkez mi:)Bnde kastamonuluyum esim tuncelili bizde bnmkide bizim yemekleri sewmrz bnde israrla ye demem
Yok canim araçAaa öyle mi:) sen neresinden Kastamonu merkez mi:)
Hadi ya bende araç:) kimlerdensin yaz bakim özelden:))Yok canim araç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?