2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Bizde buaksam misafir vardı balık,salata ve helva vardı menüde. Herşeyi k.valide ve görümce yaptı resmen üstüne bide mutfağı sildi süpürdü kız. K.Validemde yoğurt mayaladı
maşaAllah canım imrendim valla. çok severim de böyle olmayı ama işte tam tersi bizde malesef

ben sevemedim bu erişteyi yaaa birde yapamıyorum lapa oluyor
Mercimekleri pisir canim sonra at eristeyi eriste sisince kapat lapa olmaz o zaman ya da kaynenem yapar ben pek sevmem ama eristeleri kavur biraz o zaman hamur gibi olmuyor daha sert ve diri kalıyor

Mercimekleri pisir canim sonra at eristeyi eriste sisince kapat lapa olmaz o zaman ya da kaynenem yapar ben pek sevmem ama eristeleri kavur biraz o zaman hamur gibi olmuyor daha sert ve diri kalıyor
tamam canım çok teşekkür ederim alayım da deneyim

maşaAllah canım imrendim valla. çok severim de böyle olmayı ama işte tam tersi bizde malesef
Ya tabi aradaki ilişkide önemli sağolsun hepsi 5 gorumcem var kardeşim gibiler. Keşke yakın otursak çok isterdim ama biraz mesafe var aramızda. Ama çokta mimic micmic değil ilişkimiz yüz göz olmayı sevmem. Mesafeli ama saygı ve sevgi dolu

olması gereken canım

ellerine sağlık canım. enginar hiç almadım da yapmadım da. sen nasıl yapıyorsun? zamanı geçti mi?
Yok canım yeni başladı daha. Ben haftada 1 yapmaya çalışıyorum çok faydalı bir sebze. Bugün dereotu ve taze soğanla z.yagli yaptım. Eskiden garnitürle yapardım. Bazen etlide yapıyorum. Hangisinj istersen souke tarif veriyim. Otlu olan favorim.

zeytinyağlı olan canım etli sevmem

Smyy89 Enginarlari dörde böl. 4 engjnata 1 çay bardağı su,1 limon suyu ve kabuğunun rendesi,azda zeytinyağı ekle kapağı kapat 15-20 dakika pişsin. Bıçak batir yumusamissa taze soğanın beyaz yerlerini inceince doğra ekle. 3-5 dakika sonra soğanın yeşil yerlerini ince doğra ekle. 2-3 dakika sonra bol dereotu ekle ve kapat. Iliyinca ustune zeytinyagu gezdir ve afiyetle yee

akşam derbiyi izlemeye misafirlerimiz gelecek. Süzme mercimek çorba, mantarlı sarımsaklı et kavurma, pirinç pilavı, zeytinyağlı börülce, yoğurtlu kereviz ve çoban salata yaptım. Et hala kavruluyor mantarını sonra katıcam içine.

Eklentiler

• 9CD48939-AE24-40CD-8476-82D656124DFE.webp
    102,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 71CF5D55-0C51-4F7E-9A00-51F7039075D7.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 44
  • ED0FCA0D-127C-4669-A8B2-D0E86AE7540F.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 39
teşekkür ederim canım enginar bulursam denicem tadını çok merak ediyorum

Bnde kastamonuluyum esim tuncelili bizde bnmkide bizim yemekleri sewmrz bnde israrla ye demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…