- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
oh misss ellerine sağlık canımdün bugün yememiz için patlıcan musakka yaptım. Eve gidince de bir pirinç pilavı yaparım bir de salata. Bitti gitti :)
nasıl yaptın musakkayı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh misss ellerine sağlık canımdün bugün yememiz için patlıcan musakka yaptım. Eve gidince de bir pirinç pilavı yaparım bir de salata. Bitti gitti :)
canım normalde patlıcanları küp şeklinde doğrayıp yağda kızartmak gerekiyor. Ama ben fırına atıyorum. Diğer türlü çok yağlı ve ağır oluyor. Karnıyarığın patlıcanlarını da fırına atarım ben. Yağda kızartmam. Neyse patlıcanları küp doğrayıp fırın tepsisine döktüm, fırında biraz kızarana kadar pişirdim. sonra et, soğan, sarımsak, biber, domates, salça normal yemek yapar gibi pişirdim içine patlıcanları atıp su koydum. Pişirdim:)oh misss ellerine sağlık canım ☺
nasıl yaptın musakkayı?
ayyy tam benlik olmuşcanım normalde patlıcanları küp şeklinde doğrayıp yağda kızartmak gerekiyor. Ama ben fırına atıyorum. Diğer türlü çok yağlı ve ağır oluyor. Karnıyarığın patlıcanlarını da fırına atarım ben. Yağda kızartmam. Neyse patlıcanları küp doğrayıp fırın tepsisine döktüm, fırında biraz kızarana kadar pişirdim. sonra et, soğan, sarımsak, biber, domates, salça normal yemek yapar gibi pişirdim içine patlıcanları atıp su koydum. Pişirdim:)
Ben sağlıksız olduğu için değil de ağır oluyor diye kızartmıyorum canm:) yoksa sağlıksız bir sürü şey yiyoruz zaten
canım benim mide kaldırmıyor. herkesin farklı alışkanlıkları var. afiyet olsun canım
Ben sağlıksız olduğu için değil de ağır oluyor diye kızartmıyorum canm:) yoksa sağlıksız bir sürü şey yiyoruz zaten![]()
Kızlar maşallah diyim Benim mide öyle bişey ki bişeyi de kabul etme mübarek. Bişey de dokunsun ağır gelsin . Yok ne versen gidiyocanım benim mide kaldırmıyor. herkesin farklı alışkanlıkları var. afiyet olsun canım![]()
Afiyet olsun canım. ❤ Bacagimi burktum. Yemek yapamıyorum, kızımla ilgilenemiyorum. Eşimde işten daha gelmedi. Bakalım biz ne yicezpatlıcan musakka ve pilav
çok lezziz oldu![]()
ruhum_mavi yıldız ben tamamen fırında yaptım
Eki Görüntüle 2247215 Eki Görüntüle 2247216
aa geçmiş olsun canım bugün mü oldu?Afiyet olsun canım. ❤ Bacagimi burktum. Yemek yapamıyorum, kızımla ilgilenemiyorum. Eşimde işten daha gelmedi. Bakalım biz ne yicez![]()
Biraz önce oldu canım, çok sağol. Yapar çok şükür ❤aa geçmiş olsun canım bugün mü oldu?
sağol canım =) eşin yapar birşeyler![]()
Canm eline sağlık nefis görünüyorpatlıcan musakka ve pilav
çok lezziz oldu![]()
ruhum_mavi yıldız ben tamamen fırında yaptım
Eki Görüntüle 2247215 Eki Görüntüle 2247216
Aaa geçmiş olsun canm. Nasıl burktun?Afiyet olsun canım. ❤ Bacagimi burktum. Yemek yapamıyorum, kızımla ilgilenemiyorum. Eşimde işten daha gelmedi. Bakalım biz ne yicez![]()
Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?Afiyet olsun canım. ❤ Bacagimi burktum. Yemek yapamıyorum, kızımla ilgilenemiyorum. Eşimde işten daha gelmedi. Bakalım biz ne yicez![]()
Tesekkur ederim kuzum. Normal yürürken döndü dış tarafa doğru, anlayamadım bendeAaa geçmiş olsun canm. Nasıl burktun?
Tesekkur ederim canım benim. Iyiyim ama yürürken zorlaniyorum. Bacağım geride kaliyo.Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
Gerçekten öyleee bugün ne yemek yapıyorsunuz? Biz pazar günü haftaiçi için yaptığım bir kaç çeşit yemeği yemeye devam edeceğiz. Haşlanıp didilmiş tavuğu bolca soğan ve baharatla kavurdum. Tavuk döner gibi oldu. Dün musakkanın yanına yaptığım pilavdan kalanın üzerine onu döküp pilav üstü döner gibi yiyeceğiz :)
Ozgebalaban11 grubu açtın ve bizi terkettin hiç yazmıyorsun
![]()
evet canım geziyordur inşallah. Senin bacağın nasıl oldu?Gerçekten öyleözge dışarıdan eve gelemiyo bence
tam alıştı melegiyle gezmeye.
Tabii böyle diyorum ama başka bi sıkıntı yoktur umarım,hastalık falan![]()