• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

tavuk haşladımsonra sosla kavurdum yanına fırında patates ve pilav yaptım bir de ayran. Yemek yapmak lüks gelirmi insana keyif aldım mutfakta olmaktan kocam burada sıralandığını görünce ne istiyorsan yap emmek isteyene kadar ben bakarım dedi çok mutluyum valla

Benimkide oyun halısında baya kalırdı en azında olan yemekleri işitip yerdim şimdilerde ya orada da durmuyor ya da duruyorsa sende benimle dur diyor ne yapacagimi şaşırdım valla.
.
Benimki genelde 6 hatta bazen 5.30 da bile kalkıyor benimde gücüm yok zaten erken yatamıyorum.oglan yatsa diyorum eşime zaman ahırayım onun istediği bir şey yapayım çay meyve getireyim sonra uyuya kalıyorum gecede kaç defa kalkınca sabah pert oluyorum

Maşallah diyelim aman nazar değmesin hep öyle olur inşallah. Benimki genelde yarim saat 45 dk falan uyuyor onda da yetişmiyor kahvalti yapiyorum ilkinde ortalığı topluyorum bir keresinde en sonda aperatif şeyler yapmak zorunda kalıyorum ne yazikki
Daha önce serra da öyle kısa kısa uyuyordu. Maksimum 1 saat uyuyup uyanıyordu. Elleri hareket edince irkilip uyanıyordu. Uykusunu alamadığı için de hırçın oluyordu. Sonra ben bir gün yüzüstü uyutmayı keşfettim. Ve hayatım değişti 😍 3-3,5 saat deliksiz uyuyor. Hem o uykusunu alıyor huzurlu oluyor hem de işlerimi hallettiğim için ben huzurlu ve mutlu oluyorum:) bazen de hiç bir iş yapmayıp yanına uzanıp uyuyorum. Bazı doktorlar yüzüstü yatırmanın sağlıksız olduğunu söylüyor ama benim sorduğum 2 doktor da aksine sağlıklı buluyor. Bu konuda kafalar karışık ama ben uyutmayı tercih ediyorum 😊

Daha önce serra da öyle kısa kısa uyuyordu. Maksimum 1 saat uyuyup uyanıyordu. Elleri hareket edince irkilip uyanıyordu. Uykusunu alamadığı için de hırçın oluyordu. Sonra ben bir gün yüzüstü uyutmayı keşfettim. Ve hayatım değişti 😍 3-3,5 saat deliksiz uyuyor. Hem o uykusunu alıyor huzurlu oluyor hem de işlerimi hallettiğim için ben huzurlu ve mutlu oluyorum:) bazen de hiç bir iş yapmayıp yanına uzanıp uyuyorum. Bazı doktorlar yüzüstü yatırmanın sağlıksız olduğunu söylüyor ama benim sorduğum 2 doktor da aksine sağlıklı buluyor. Bu konuda kafalar karışık ama ben uyutmayı tercih ediyorum 😊
aynı durumdayız canım. bende yüz üstü yatırıyorum zeynep'i ve daha uzun uyuyor dediğin gibi 😍

Hiç denemedim ama zaten artık kafalarını istedikleri gibi dolduruyorlar bir sıkıntı olmaz sanki bende deneyeyim bakalım ise yararsa haber verir duacin olurum valla🤲🤲🤗🤗

oh mis. Hala balık var mı canım? Benim de bu hafta çok canım istemişti de eşim mevsimi geçti dedi aldırmadı bana. Beni mi kandırıyor bu adam :))
Var canım geçen hafta levrek Cumartesi çupra yedik ben fırında yapıyorum gayet taze 😊 ama hamsiyi bilmem Onuda çok severim 😊

Bizde de bugün bunlar var, bensu kucağımdan inmedi. Beraber yaptık. ruhum_mavi ruhum_mavi canım Dün ıslak kek görünce canım cekti, bugün de bensu durmasada yaptım 😍 beraber yaptık dogrusu🤣🤣

Kızlar bana yine bildirim gelmiyo yaa😔 yine yazmak için girince gördüm 😞

Eklentiler

• 20190401_182627.webp
    20190401_182627.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 20190401_182025.webp
    20190401_182025.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 20190401_182020.webp
    20190401_182020.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 21
Bizde de bugün bunlar var, bensu kucağımdan inmedi. Beraber yaptık. ruhum_mavi ruhum_mavi canım Dün ıslak kek görünce canım cekti, bugün de bensu durmasada yaptım 😍 beraber yaptık dogrusu🤣🤣

Kızlar bana yine bildirim gelmiyo yaa😔 yine yazmak için girince gördüm 😞
Ellerine sağlık kuzum nefis görünüyorlar 😊 ıslak keke de bayılıyoruz biz. Bitti bile bir tepsi 🤣

Ohh afiyet olsun canım 😍 benim eşim kakaolu, çikolatalı şeyleri pek sevmiyor, aksine bende bayılıyorum. Bizimkisi biraz zor biter😊
Benim de eşim bayılıyor çikolata kakao falan. Hatta bitter çikolatalı şeyleri daha çok seviyor. Ben evlendiğimizde hiç sevmezdim ağır gelirdi. Daha ziyade meyveli şeyleri severdim. Ama beni de alıştırdı. Şimdi çok seviyorum ☺️

Back
X