Canım ben adetin 23. Günü yumurtladım 7 yada 8 Nisa'n da kesin olarak yumurtladım 8 nisan dan 14 gün geriye gidince 25 mart oluyor bugün ultrason da Benim hesap çıktı eğer son adetimi söylesem 16 mart diye çocuk 7 haftalık çıkıyor kese 5 haftalık la uyumlu kadınlar adetin 14. Günü yumurtlar ben 23. Günü yumurtladım25 mart konusu anlayamadim?
Anladim canim, ben de aynen oyle gec yumurtladim. Benimkisi de gec gorunecek sanirim ultrasonda.Canım ben adetin 23. Günü yumurtladım 7 yada 8 Nisa'n da kesin olarak yumurtladım 8 nisan dan 14 gün geriye gidince 25 mart oluyor bugün ultrason da Benim hesap çıktı eğer son adetimi söylesem 16 mart diye çocuk 7 haftalık çıkıyor kese 5 haftalık la uyumlu kadınlar adetin 14. Günü yumurtlar ben 23. Günü yumurtladım
Evet canım adetin 14. Günü yumurtladıysan geç yumurtlamış oluyursun seninde geç çıkabilir ultrasonda korkmaAnladim canim, ben de aynen oyle gec yumurtladim. Benimkisi de gec gorunecek sanirim ultrasonda.
Benim de 25 Mart ilişki günümde 7 nisan 25 nisanda 754 ile hamile olduğumu öğrendim.. 2. Gebeliğim ilk haileligimde hiç bulantı yasamamamisken şuan felaket bulantı var..çok erken değil mi daha bulantı için?Evet, 25 mart. Yoksa senin de mi?
Bence normaldir, bir hamilelikle ikincisi bir olmayabiliyormus. Benim gec dollenme oldugu icin henuz farkinda degilim canim. Sen benden 8 gun falan ileridesin :)Benim de 25 Mart ilişki günümde 7 nisan 25 nisanda 754 ile hamile olduğumu öğrendim.. 2. Gebeliğim ilk haileligimde hiç bulantı yasamamamisken şuan felaket bulantı var..çok erken değil mi daha bulantı için?
Merhaba hanımlar.Aralıkta doğum yapacak anneler hepimizin hamileliğimizin ilk zamanlarındayız.Bu heyecanı birlikte yaşayalım.
Hayırlı olsun bebişiniz.doktor garanti olsun diye 2 hafta sonra gel demiştir .bir iki güne duyulur.ben 6+1 de duydum.hatta vajinal muayene yapsaydın duyardınız dün de.stres yapmayınHerkese merhaba. Bugün keseyi gördük 6 haftalık. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı dr. Kesenin büyüklüğü 12.56 mm çıktı. Sizce nasıl?
Biz şu an 5+5 günlüğüz keseyi gördük sadece mm demedi 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. şu bekleme işi çok zor ya. 10 gün daha bekle ....Herkese merhaba. Bugün keseyi gördük 6 haftalık. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı dr. Kesenin büyüklüğü 12.56 mm çıktı. Sizce nasıl?
Çok teşekkürler. Keseyi karından bakıp gördü. 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum inşallah sağlıkla görürüz bebeği kalp atışını da duyarız inşallah.Hayırlı olsun bebişiniz.doktor garanti olsun diye 2 hafta sonra gel demiştir .bir iki güne duyulur.ben 6+1 de duydum.hatta vajinal muayene yapsaydın duyardınız dün de.stres yapmayın
Bize de 2 hafta sonra gelin dedi. İnşallah herşey yolunda olur beklemek zor evetBiz şu an 5+5 günlüğüz keseyi gördük sadece mm demedi 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. şu bekleme işi çok zor ya. 10 gün daha bekle ....
eğer kılon varsa göbek bölgesinde bulanık oluyor ultrason normalden daha geç görünebilirMerhaba kızlar bi fikrinizi almak istedim yardım ederseniz sevinirim 25 nisanda beta hcg 544.3 çıktı daha erken şuan görünmüyo kese de bebek de dedi doktor 2 mayısta yani dün beta hcg 5377 çıktı bugün gittiğimde hala görünmüyo dedi son adet tarihime göre şuan 5 hafta 3 günlük neden görünmüyo olabilir
Seninle bebegimizi kucagimiza alacagimI tarih ayni gorunuyor :) ben de normalde bugun gidecektim doktora; ama esim cumartesi musait, o yuzden cumartesiye aldik randevuyu. Acaba kalp atisini da duyar miyiz ki?Herkese merhaba. Bugün keseyi gördük 6 haftalık. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı dr. Kesenin büyüklüğü 12.56 mm çıktı. Sizce nasıl?
Sağlıkla alırız inşallah. Beklemek zor ben sadece keseyi gördüm. İnşallah herşey yolundadır bebeğimi görürüm kalp atışını da duyarız inşallah. Sen görmüş müydün canım bebeği? Karından mı baktı ultrasonda?Seninle bebegimizi kucagimiza alacagimI tarih ayni gorunuyor :) ben de normalde bugun gidecektim doktora; ama esim cumartesi musait, o yuzden cumartesiye aldik randevuyu. Acaba kalp atisini da duyar miyiz ki?
Hayir ben daha gormedim henuz. Cumartesi insallahSağlıkla alırız inşallah. Beklemek zor ben sadece keseyi gördüm. İnşallah herşey yolundadır bebeğimi görürüm kalp atışını da duyarız inşallah. Sen görmüş müydün canım bebeği? Karından mı baktı ultrasonda?
İnşallah çok güzel heyecanlar. Beklemek zor olsa da rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inşallahHayir ben daha gormedim henuz. Cumartesi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?