2018 aralık anneleri

25 mart konusu anlayamadim?
Canım ben adetin 23. Günü yumurtladım 7 yada 8 Nisa'n da kesin olarak yumurtladım 8 nisan dan 14 gün geriye gidince 25 mart oluyor bugün ultrason da Benim hesap çıktı eğer son adetimi söylesem 16 mart diye çocuk 7 haftalık çıkıyor kese 5 haftalık la uyumlu kadınlar adetin 14. Günü yumurtlar ben 23. Günü yumurtladım

Anladim canim, ben de aynen oyle gec yumurtladim. Benimkisi de gec gorunecek sanirim ultrasonda.

Kızlar 6 +1 günlüğüz .bugün ultrasonda bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını da duyduk.çok mutluyum darısı isteyen bekleyen herkesin başına.benim ikinci bebişim ama hepsinin heycanı aynıymış

Selam kizlar 7+5 iz bizde. Çok şükür 6+3 'te hem kese hem de kalbi duyduk. Sağlıcakla gelsin bebislerimiz insallah. Sag salim hayirlisiyla kucagimiza alalim.

Bence normaldir, bir hamilelikle ikincisi bir olmayabiliyormus. Benim gec dollenme oldugu icin henuz farkinda degilim canim. Sen benden 8 gun falan ileridesin :)

Merhaba kızlar bi fikrinizi almak istedim yardım ederseniz sevinirim 25 nisanda beta hcg 544.3 çıktı daha erken şuan görünmüyo kese de bebek de dedi doktor 2 mayısta yani dün beta hcg 5377 çıktı bugün gittiğimde hala görünmüyo dedi son adet tarihime göre şuan 5 hafta 3 günlük neden görünmüyo olabilir

Merhaba hanımlar.Aralıkta doğum yapacak anneler hepimizin hamileliğimizin ilk zamanlarındayız.Bu heyecanı birlikte yaşayalım.

Merhaba kızlar bende nasipse aralık annesi olucam sat 17 Mart su an 6+5 haftalk salı günü kontrolm var hepimiz inşallah sağsalim kucagimiza alalım.. Bu 3. Gebeligm bi kızım var 2014 doğumlu bir oglum oldu 2016 doğumlu ama dogumdan 1 gün sonra vefat etti... Hem fizyolojik hemde psikolojik olarak yeni atlattk ve tekrar bi cocuk yapmaya karar verdik çok şükür Rabbime nasip etti tek istediğim saglikla kucağıma almak.. Herkese hayırlısı olsun insallah...

Herkese merhaba. Bugün keseyi gördük 6 haftalık. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı dr. Kesenin büyüklüğü 12.56 mm çıktı. Sizce nasıl?

Merhabalar, bugün lekelemem oldu doktora gittik, düşük önleyici iğne yaptılar, keseyide görmüş olduk, kese etrafı kanlıymış akıntın devam eder dedi doktor, progesteron fitil verdi 15 gün sabah akşam alttan uygula dedi, çok korktum başka kullanan var mı bu fitili?

Herkese merhaba. Bugün keseyi gördük 6 haftalık. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı dr. Kesenin büyüklüğü 12.56 mm çıktı. Sizce nasıl?
Hayırlı olsun bebişiniz.doktor garanti olsun diye 2 hafta sonra gel demiştir .bir iki güne duyulur.ben 6+1 de duydum.hatta vajinal muayene yapsaydın duyardınız dün de.stres yapmayın

Biz şu an 5+5 günlüğüz keseyi gördük sadece mm demedi 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. şu bekleme işi çok zor ya. 10 gün daha bekle ....

Hayırlı olsun bebişiniz.doktor garanti olsun diye 2 hafta sonra gel demiştir .bir iki güne duyulur.ben 6+1 de duydum.hatta vajinal muayene yapsaydın duyardınız dün de.stres yapmayın
Çok teşekkürler. Keseyi karından bakıp gördü. 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum inşallah sağlıkla görürüz bebeği kalp atışını da duyarız inşallah.

Biz şu an 5+5 günlüğüz keseyi gördük sadece mm demedi 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. şu bekleme işi çok zor ya. 10 gün daha bekle ....
Bize de 2 hafta sonra gelin dedi. İnşallah herşey yolunda olur beklemek zor evet

eğer kılon varsa göbek bölgesinde bulanık oluyor ultrason normalden daha geç görünebilir

Seninle bebegimizi kucagimiza alacagimI tarih ayni gorunuyor :) ben de normalde bugun gidecektim doktora; ama esim cumartesi musait, o yuzden cumartesiye aldik randevuyu. Acaba kalp atisini da duyar miyiz ki?

Seninle bebegimizi kucagimiza alacagimI tarih ayni gorunuyor :) ben de normalde bugun gidecektim doktora; ama esim cumartesi musait, o yuzden cumartesiye aldik randevuyu. Acaba kalp atisini da duyar miyiz ki?
Sağlıkla alırız inşallah. Beklemek zor ben sadece keseyi gördüm. İnşallah herşey yolundadır bebeğimi görürüm kalp atışını da duyarız inşallah. Sen görmüş müydün canım bebeği? Karından mı baktı ultrasonda?

Hayir ben daha gormedim henuz. Cumartesi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…