Amin inşallah. Her hamilelik farklı diyorlar. Benim ilk hamileliğim olacak. Daha kalp atışını duyamadık. 5. Haftanın sonunda gitmiştik. Keseyi gördük ama dr 2 hafta sonra gelin dedi. Merak ediyorum. İnşallah herşey yolundadırmerhaba kızlar nasıl gidiyor hamiş günleriniz =) benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğim kanamalı geçti progeston iğne ile ve bol yatmakla geçti ama kızım erken gelsede sağlıklı çok şükür. bu gebeliğim çok farklı bulantı kabızlık =) bakalım hayırlısı olsun. Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Amin inşallah. Her hamilelik farklı diyorlar. Benim ilk hamileliğim olacak. Daha kalp atışını duyamadık. 5. Haftanın sonunda gitmiştik. Keseyi gördük ama dr 2 hafta sonra gelin dedi. Merak ediyorum. İnşallah herşey yolundadır
amin canım evet aynı düşüncede yimDünyanın en güzel şeyi anne olmak.ilk gebeliğimle aynı geçiyor ,bulantı vs yok.oruç tutmayı düşünmüyorum bence hamileler tutmamalı günler çok.sağlıkla gelsin kuzularımız
Herkesin hayırlı uğurlu olsun kızlar ben de son bat 24 mart tahmini doğum 29.12.2018 hepimiz bebişkerimizi kucağımıza alalım inşallah . Bende dört gündür aşırı mide bulantısı var sizde durumlar nasıl
Evet yoğurt cacık domates peynir tuzlu çubuk dört gündür böyle besleniyorumhayırlı olsun Canım evet bende de var bulantı pek birşey yiyemiyorum çaçık iyi geliyor naneli salatalık lı güzel =)
aynen canımEvet yoğurt cacık domates peynir tuzlu çubuk dört gündür böyle besleniyorumyemek yapamıyorum bulantılardan İnsan katlanıyor tabi herşeye yeterli bembişler iyi sağlıklı olsun
Bende yiyemiyorum pek birşey. Beslenemiyormusum gibi geliyor korkuyorum. Mide bulantısı ara ara oluyor. Bebişlerimiz iyi olsun hepimizin.sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahHerkesin hayırlı uğurlu olsun kızlar ben de son bat 24 mart tahmini doğum 29.12.2018 hepimiz bebişkerimizi kucağımıza alalım inşallah . Bende dört gündür aşırı mide bulantısı var sizde durumlar nasıl
İnsan korkuyor yine deherşey yolundadır canım hep pozitif düşün olur mu =) bende aynı 5 haftaykene gitmiştim beklemek kötü birşey zaman geçmiyor =)
Evet katılıyorum insan kesinlikle vicdan azabı çekiyor bu seferBende yiyemiyorum pek birşey. Beslenemiyormusum gibi geliyor korkuyorum. Mide bulantısı ara ara oluyor. Bebişlerimiz iyi olsun hepimizin.sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Bende hafif şişkinlik var rahatsız edici bir durum yok henüz göğüslerde . Mide bulantısı çok yoruyor sadecePeki göğüsleriniz ne durumda? Ben gece yatakta dönerken bile acıyla uyanıyorum.
Benim göğüslerim de felaket durumda.oğluma hamileliğimde hiç böyle bşr sorun olmamıştı.hem çok şiş hem de sızlıyor,gece sütyeni çıkardığımda nerdeyse ağlıycak duruma geliyorumPeki göğüsleriniz ne durumda? Ben gece yatakta dönerken bile acıyla uyanıyorum.
geçmiş olsun canım, bebişi gördüler kalp atışını duydular mı? o kanama için bişiy dediler mi? ilaç vs yat dinlen vs.Kuzular selam 8 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı kese etrafında kanamam varmış. Var mı aynı durumda olan
Bebek gözüküyor kalp atışlarını da duyduk. Ama kese etrafındaki kanamalar için bişey demedi progestan verdi ağır kaldırma dedigeçmiş olsun canım, bebişi gördüler kalp atışını duydular mı? o kanama için bişiy dediler mi? ilaç vs yat dinlen vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?