2018 aralık anneleri

merhaba kızlar nasıl gidiyor hamiş günleriniz =) benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğim kanamalı geçti progeston iğne ile ve bol yatmakla geçti ama kızım erken gelsede sağlıklı çok şükür. bu gebeliğim çok farklı bulantı kabızlık =) bakalım hayırlısı olsun. Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah

Amin inşallah. Her hamilelik farklı diyorlar. Benim ilk hamileliğim olacak. Daha kalp atışını duyamadık. 5. Haftanın sonunda gitmiştik. Keseyi gördük ama dr 2 hafta sonra gelin dedi. Merak ediyorum. İnşallah herşey yolundadır

herşey yolundadır canım hep pozitif düşün olur mu =) bende aynı 5 haftaykene gitmiştim beklemek kötü birşey zaman geçmiyor =)

Dünyanın en güzel şeyi anne olmak.ilk gebeliğimle aynı geçiyor ,bulantı vs yok.oruç tutmayı düşünmüyorum bence hamileler tutmamalı günler çok.sağlıkla gelsin kuzularımız

Dünyanın en güzel şeyi anne olmak.ilk gebeliğimle aynı geçiyor ,bulantı vs yok.oruç tutmayı düşünmüyorum bence hamileler tutmamalı günler çok.sağlıkla gelsin kuzularımız
amin canım evet aynı düşüncede yim hayırlı sağlıklu olsun bebişlerimiz Canım ilk gebeliğim de tutmuştum 10 gün sonra kanamam oldu o yüzden mi bilmiyorum

Herkesin hayırlı uğurlu olsun kızlar ben de son bat 24 mart tahmini doğum 29.12.2018 hepimiz bebişkerimizi kucağımıza alalım inşallah . Bende dört gündür aşırı mide bulantısı var sizde durumlar nasıl

hayırlı olsun Canım evet bende de var bulantı pek birşey yiyemiyorum çaçık iyi geliyor naneli salatalık lı güzel =)

hayırlı olsun Canım evet bende de var bulantı pek birşey yiyemiyorum çaçık iyi geliyor naneli salatalık lı güzel =)
Evet yoğurt cacık domates peynir tuzlu çubuk dört gündür böyle besleniyorum yemek yapamıyorum bulantılardan İnsan katlanıyor tabi herşeye yeterli bembişler iyi sağlıklı olsun

Bende yiyemiyorum pek birşey. Beslenemiyormusum gibi geliyor korkuyorum. Mide bulantısı ara ara oluyor. Bebişlerimiz iyi olsun hepimizin.sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

Bende yiyemiyorum pek birşey. Beslenemiyormusum gibi geliyor korkuyorum. Mide bulantısı ara ara oluyor. Bebişlerimiz iyi olsun hepimizin.sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Evet katılıyorum insan kesinlikle vicdan azabı çekiyor bu sefer

Peki göğüsleriniz ne durumda? Ben gece yatakta dönerken bile acıyla uyanıyorum.

Bende hafif şişkinlik var rahatsız edici bir durum yok henüz göğüslerde . Mide bulantısı çok yoruyor sadece

Benim göğüslerim de felaket durumda.oğluma hamileliğimde hiç böyle bşr sorun olmamıştı.hem çok şiş hem de sızlıyor,gece sütyeni çıkardığımda nerdeyse ağlıycak duruma geliyorum

Kuzular selam 8 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı kese etrafında kanamam varmış. Var mı aynı durumda olan

Kuzular selam 8 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı kese etrafında kanamam varmış. Var mı aynı durumda olan
geçmiş olsun canım, bebişi gördüler kalp atışını duydular mı? o kanama için bişiy dediler mi? ilaç vs yat dinlen vs.

geçmiş olsun canım, bebişi gördüler kalp atışını duydular mı? o kanama için bişiy dediler mi? ilaç vs yat dinlen vs.
Bebek gözüküyor kalp atışlarını da duyduk. Ama kese etrafındaki kanamalar için bişey demedi progestan verdi ağır kaldırma dedi

Bel ağrısı yaşayan var mı aranızda kızlar?? Bugün beni çok korkuttu bu ağrı hala da var rahim büyümesine bağlı olarak çıkabilirmiş ama tedirgin olıyorum pztsi dr kontrolüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…