Canım allah yardımcın olsun rabbim kararlamıştır bol bol dua et. Umarım allah yavrumuzu bize bağışlar 9 haftalık oldum benim de kesede kanamam var. Her kontrole gittiğimde kötü haber verecek gibi panikle gidiyorum. Allah yardımcımız olsunSata gore 8+1dim dun kontrolum vardi bebek ve kalp atisi gormeye gitmistim kese 30×20 crl 4mm erken olu fetus dendi beklemenin manasi yok kurtaj dediler
ozel hastaneye gittim
kese 26mm 6 hafta 6gun
Crl 6 mm 6 hafta 3 gun cikti 1 hafta beklenebilir dendi bende beklemedeyim kese ile bebek uyumlu oldugundan atabilir mi kalbi %10 ihtimal dendi yoksa bir an once kurtaj mi olmaliyim. kanama alanim da varmis ama rahim agzi kapali yaziyor raporda da benim gibi yasayanlar var mi atar mi kalbi yoksa gitti mi :/
Aminn canim cok sagol. Hayirlisi insallahh. Kalp atisi gormediklerinden ilac vs ya da yat dinlen de demediler. Yarin gidecegim insallah goruruz. Insallah sen de saglicakla alirsin kucagina.Canım allah yardımcın olsun rabbim kararlamıştır bol bol dua et. Umarım allah yavrumuzu bize bağışlar 9 haftalık oldum benim de kesede kanamam var. Her kontrole gittiğimde kötü haber verecek gibi panikle gidiyorum. Allah yardımcımız olsun
Neden ki daha önce başınıza kötü bir deneyim mi geldi ?Kızlar sürekli olumsuz düşünüyorum bende.Doktor kötü bişey söylicek gibi geliyo muayene gitmek bile istemiyorum.
Pimpirikliyim galibaNeden ki daha önce başınıza kötü bir deneyim mi geldi ?
Hormonlar yüzünden ne düşüneceğimizi şaşırdıkPimpirikliyim galiba
Siz başladınız mı?Alışverişe başladınız mı kızlar nerden nasıl basladınız
Bende başlamadım sürekli bakıyorum nerden başlıcagımı bilemedim ileriki aylarda çok yorgun olcağımızı söylüyolar :/ şayet ben şimdi de sürekli yorgunumSiz başladınız mı?
Üşütüyorsun. Ayaklarını sıcak tut havalar sıcak ama üşüyoruz anlamadan. Gerekirse sıcak su torbası koy ayaklarının altına. Kesinlikle çorapsız gezme. Eğer dikkat etmezsen ilerleyen haftalarda da yaşarsın gaz problemi.Merhaba sevgili aralik anneleri. Siz deneyim kazanmis annelere bisi sormak istiyorum. 6 haftalik hamileyim ama cok fazla gaz sorunu cekiyorum. Ciglik atiyorum sanci geldigi zaman yemek yemekten korkuyorum . Lutfen ilerleyen aylarda gectigini soyleyin bana litfen
Ayaklarınız sıcaktan bunalsa bile özellikle duş aldıktan sonra çorap hatta patik giyin , kafanızı da sarın ıslak saçla dolaşmayın derim ben , bide özellikle sizde gaz yapan yiyecekler varsa onlardan uzak durun, yemeklerinize kimyon katın bi çimcik bile olsa iyi geliyor .Merhaba sevgili aralik anneleri. Siz deneyim kazanmis annelere bisi sormak istiyorum. 6 haftalik hamileyim ama cok fazla gaz sorunu cekiyorum. Ciglik atiyorum sanci geldigi zaman yemek yemekten korkuyorum . Lutfen ilerleyen aylarda gectigini soyleyin bana litfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?