- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
İlla bir problem çıkıyor ama bulması biraz zaman alıyor deneme yanılma yöntemi bizler de kobay olduğumuz için deniyorlar sürekli . Benim 26 tane toplandı . 13 tane dölleme oldu . 9 tane donduruldu .3 tane kaldı umarım son üçlü iyi olurNormalde bi problem olduğu zaman tedavi daha başarılı geçiyo tutma ihtimali daha yüksek oluyo nerde okuduysam hep öyle ama sebepsiz infertilite olunca olay daha garipleşiyo bi problem yok diyosun ama hamilede kalamıyosun böylede bişey var yani,opudan sonra kaç embriyo donduruldu senin canım?
Maşallah senin baya yumurtan varmış,benimde 1 kere opu oldu 1 embriyo transfer yapıldı ve sadece 2 tane dondurulmuşum var başkada yok işte keşke fazla olsaydı enazından tutmasada bidaha bidaha denerdik ama tedaviye sil baştan yapmak gerçekten zor geliyoİlla bir problem çıkıyor ama bulması biraz zaman alıyor deneme yanılma yöntemi bizler de kobay olduğumuz için deniyorlar sürekli . Benim 26 tane toplandı . 13 tane dölleme oldu . 9 tane donduruldu .3 tane kaldı umarım son üçlü iyi olur
Merhaba canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah bu ikinci denemen mi olucak,ilk deneme negatifmiydi yoksa düşüklemi sonuçlandı?Merhaba kizlar , Kasim in ilk haftasi kan tahlili verecegim. Tsh degerim 2.5 altina duserse buyuk ihtimal benim de transferim Aralik da olur. Benim de 9 tane dondurulmusum var.
Ikinci denemem olacak . Birinci denemem gecen sene Kasim da olmustu , pozitifti ama 9. Hafta da kalbi durdu ve Ocak ta kurtaj oldum. Daha sonra tiroid problemim cikti ve ameliyat olmak zorunda kaldim. Bakalim insallah degerlerim duzene girer de Aralik ta ben de sizler ile baslarim.Merhaba canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah bu ikinci denemen mi olucak,ilk deneme negatifmiydi yoksa düşüklemi sonuçlandı?
Hayirlisi olsun canim. Insallah 2018 in son ayi bizler icin umut olur ve 2019 a hamile olarak gireriz.Merhaba kızlar. Ben de galiba aralık ayında transfer olacağım. 2 aşılama 1 olumsuz tüp bebek deneyimim var. 4 tane dondurulmuşum var 5. Günde. Rahim kalınlığını takip ettiriyorum doğal siklusta. Bakalım nasıl olacak nasip artık.
Merhaba canım aralık ayı hepimize uğur getirir inşallah pozitifi görür ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah rabbim yardımcımız olsun zor bi süreçten geçiyoruzMerhaba kızlar. Ben de galiba aralık ayında transfer olacağım. 2 aşılama 1 olumsuz tüp bebek deneyimim var. 4 tane dondurulmuşum var 5. Günde. Rahim kalınlığını takip ettiriyorum doğal siklusta. Bakalım nasıl olacak nasip artık.
Canım çok kişide duyuyorum hep gelişimi zayıf kalbi durdu diyip kürtaj oldum diyen kişi sayısı okadar çokki niye böyle oluyo aklım almıyo bende mesela ilk deneme pozitif diye nasıl sevinmiştim ama gelişmedi kürtaj oldum, bu tüp bebekte sürekli böyle oluyoIkinci denemem olacak . Birinci denemem gecen sene Kasim da olmustu , pozitifti ama 9. Hafta da kalbi durdu ve Ocak ta kurtaj oldum. Daha sonra tiroid problemim cikti ve ameliyat olmak zorunda kaldim. Bakalim insallah degerlerim duzene girer de Aralik ta ben de sizler ile baslarim.
Merhabalar öncelikle tedavinizi sağlıkla gebelikle sonuçlaınır inş. Benimde gelişim bozukluğu yüzünden kürtajım var bilinen problem morfoloji 2 adet dondurulmuşum var ama öncesinde histersokopi ve cd56 testi yaptıracağım. Histerskopi kolay mı mesela ertesi gün normal hayatınıza dönebiliyor musunuz? Ücreti ne kadardı siz nerde yaptırmıştınız? Cevaplarsanız sevinirimTüm bekleyenler için canım. Benim 3. denemem olacak dondurulmuşlarla zaten son 3 kaldı . İlk deneme kimyasal . 2. deneme negatif . Bu arada histereskopi yapıldı temiz çıktı çok şükür. Bakalım artık kısmet 3.ye
Merhaba ben de sizdenim 3. denemede ilk defa< pozitifi gördüm keseyi görmeye gittiğimizde sağlıksız gelişmemiş gebelik dendi ve kürtaj oldum daha eylül 11 de doktor 2 ay geçsin görüşelim dedi 2 adet dondurulmuşum var onları istiyorum ama öncesinde neler yapılması gerekiyorsa herşey yapılsın istiyorum. Hevesim benimde kursağımda kaldı.Canım çok kişide duyuyorum hep gelişimi zayıf kalbi durdu diyip kürtaj oldum diyen kişi sayısı okadar çokki niye böyle oluyo aklım almıyo bende mesela ilk deneme pozitif diye nasıl sevinmiştim ama gelişmedi kürtaj oldum, bu tüp bebekte sürekli böyle oluyo
Merhaba teşekkür ederim inşallah . Geçmiş olsun size de inşallah emeklerinizin karşılığını görürsünüz en kısa zamanda. Histereskopi kolay genel anestezi ile yapılıyor bu yüzden hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Çok hafif ağrı oluyor az biraz da kanama regl ağrıları gibi fakat regl kanaması gibi değil.Ertesi gün işe dönmüştüm ben öyle çok ağrı da kanama da olmadı. Histereskopi+biyopsi 2.500 tl ödedim ben. Özel hastanede (Bursa-Jimer) kendi doktoruma yaptırdım ben.Merhabalar öncelikle tedavinizi sağlıkla gebelikle sonuçlaınır inş. Benimde gelişim bozukluğu yüzünden kürtajım var bilinen problem morfoloji 2 adet dondurulmuşum var ama öncesinde histersokopi ve cd56 testi yaptıracağım. Histerskopi kolay mı mesela ertesi gün normal hayatınıza dönebiliyor musunuz? Ücreti ne kadardı siz nerde yaptırmıştınız? Cevaplarsanız sevinirim
Problem var mı yok mu diye bakıldı sanırım çok şükür temiz çıktı sonuçlar . Üni. hastaneleri daha uygun yapıyor canım onları araştırabilirsinBenim de Bahçeci Cem Bey doktorum malüm çok pahalı tedavi hele şu sıralar biyopsi niçin alınmıştı sizden?
Teşekkür ederim araştıracağım fakat kendi doktorum yaparasa daha iyi olur diye düiünüyorum çünkü hastasını daha iyi tanıyor kısmet zaten bunları yaptırabilmem için 3 ayın geçmesi lazım.Problem var mı yok mu diye bakıldı sanırım çok şükür temiz çıktı sonuçlar . Üni. hastaneleri daha uygun yapıyor canım onları araştırabilirsin
Rica ederim .Ben de kendi doktorunun yapmasından yanayım canım o yüzden ben de o şekilde yaptırdım. Benim de 30 ağustosta yapıldı şimdi adet olmayı bekliyorum bakalım biraz gecikti benim ki söktürücü ilaç verdi dr. Haftaya olurum herhalde.Teşekkür ederim araştıracağım fakat kendi doktorum yaparasa daha iyi olur diye düiünüyorum çünkü hastasını daha iyi tanıyor kısmet zaten bunları yaptırabilmem için 3 ayın geçmesi lazım.
Canım inş en kısa zamanda hayırlı haber alırsın, bende kürtaj olduktan sonra daha adet olmadım.Rica ederim .Ben de kendi doktorunun yapmasından yanayım canım o yüzden ben de o şekilde yaptırdım. Benim de 30 ağustosta yapıldı şimdi adet olmayı bekliyorum bakalım biraz gecikti benim ki söktürücü ilaç verdi dr. Haftaya olurum herhalde.
İnşallah canım isteyen herkese nasip olur inşallah . Valla sanırım kafaya takınca geleceği varsa da gelmiyor.Canım inş en kısa zamanda hayırlı haber alırsın, bende kürtaj olduktan sonra daha adet olmadım.
Malesef sevinclerimiz kursaginizda kaldi. Ben patoloji ye gonderdim. Extra kromozom 15 cikti. Dr um embriolara genetik test yapilmasini onerdi ama ben bir kere daha genetiksiz deneyecegim.Canım çok kişide duyuyorum hep gelişimi zayıf kalbi durdu diyip kürtaj oldum diyen kişi sayısı okadar çokki niye böyle oluyo aklım almıyo bende mesela ilk deneme pozitif diye nasıl sevinmiştim ama gelişmedi kürtaj oldum, bu tüp bebekte sürekli böyle oluyo
Ortalama 30-40 gün arasında adet olunuyo canımCanım inş en kısa zamanda hayırlı haber alırsın, bende kürtaj olduktan sonra daha adet olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?