2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Merhaba, geçen hafta reglinin ilk günüyle başladık tedaviye, estorfem, folik asit, asprin verdi. 18. veya 19. günde dondurulmuşları transfer edecekler. İğne olmadığım için mutluyum. Yarın muayenem var, bakalım ne zaman olacak?

Hayirli olsun canim tedavin. Kacinci gun embriyosu transfer edilecek

hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah gelişmelerden haberdar edin mutlaka. benim de reglimin ilk günü haftaya pazartesi olacak, zaman yaklaşıyor. ben folık asiti temmuzdan beri kullanıyorum ilk görüşmeye gittiğimizde başlamıştı doktorum. iğneden korkmuyorum sıkıntı olmuyor benım için ama yine de olmazsa ben de sevinirim.

bugün muayene oldum ve gelecek pazartesi transfer olucak, pazar günü de rahime çizik atacak doktorum. bu çarşambadan itibaren de jel, prednol, monodoks ilave olacak ilaçlara. jel mi iğne mi diye sorunca tercihimi jelden kullandım çünkü bir öncekinde kalçalarım çok kötü olmuştu. jel olunca haftada bir depo iğne verdi. ama sanırım estorfemden (3 e çıkardı) midem fena bulanıyor

Inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alırız arkadaşım

benim de yumurta büyütme zamanında midem çok kötüydü (ama buna ragmen iştahımın maşallahı vardı ) sürekli başım dönüyo gibiydi ilaçlardan dedi doktor. ben de tekrar ilaçlara başlayınca öyle olmaktan korkuyorum. çalışıyorum işteyken zor oluyo sürekli böyle mıde bulantısı falan. rabbim inşallah mükafatını hayırlı sağlıklı evlatlar olarak verir.

inşallah canım,bugün luteal faz kısmına geçtik, ekstradan antibiyotik, peridnol, jel başladık. estorfemi de 8 saatte bir alınca iyi oldu.işyerinde zorlandım bayağı, yapmam gereken işler var izne çıkmadan önce. nasıl yaptım bilmiyorum, akşam yemekten sonra da paso uzanma...

İnsan sonucunu düşününce herşeye katlanabilirim yeter ki olsun diyo ben de sabırsızlıkla bekliyorum bakalım. sen de çok zorlama yorma bunyeni sen çok iyi olmalısın ki bebişte tutunsun.

benimde 1 tane dondurulmuş embriyom var maalesef nisandan beri havuz işlemi yapıyoruz ama sadece 1 tane 6.gün embriyom var.haziranda topladık istenilen kalite olmayınca iptal daha sonraki tedavide yumurtalar büyümedi en son eylülde 2 tane toplandı maalesef döllenme olmadı dr um cem bey zaman lehimize işliyo transfere geçyoruz dedi şuan günde 3 tane estrfofem kullanıyorum birde vitaminlerim var cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.ve benim tsh değerim 3.36 sıkıntılı yani günlük hapımı da alıyorum ama kısmet tabi.en çok kafama takılan çözülen embriyolarda küçükte olsa bozulma olabiliyormuş cumrtesi gelsin sormak için can atıyorum

Canim benim senin yine iyi 6. Gun embriyosuymus benim sadece 1 tane 3. Gun embriyom var aralikta bende tekrar yumurta toplatacam bizde de sorun dollenme olmuyor bizde havuz islemi yapiyoruz 2 denemede 1 embriyo sadec benim yumurtamda granül varmis o yuzden kalitesiz yumurta esimde kalıtesiz sperm. Hakkimizda hayirlisi olsun gecce

Sosman benimde rezervlerim az e hali ile kaliteside sıkıntılı olabilir eldekinin iyi olduğunu söylemişlerdi ama genede kafamda kurmamdan edemiyorum.4 denemede 1 embriyo elde edebildik
senin içinde rabbim hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…