- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Ikı tanenin tutma şansı daha çok âmâ hayırlısı olsnİnşallah canım ya ben tek embriyo transferi istiyorum zaten toplam 2 tane var ikisi birlikte dondurulmuş ve biri mecbur çöpe gidicek tutmazsa tedaviye sil baştan başmak gözümde büyüyoinşallah tutar hayırlısıyla
Evet canım ama ikiz riski var ben ikiz istemiyorum oyüzden tek embriyo diyorumIkı tanenin tutma şansı daha çok âmâ hayırlısı olsn
Kaçıncı gün embriyosu seninkisiEvet canım ama ikiz riski var ben ikiz istemiyorum oyüzden tek embriyo diyorum
5.gün embriyosu canımKaçıncı gün embriyosu seninkisi
Merhaba, geçen hafta reglinin ilk günüyle başladık tedaviye, estorfem, folik asit, asprin verdi. 18. veya 19. günde dondurulmuşları transfer edecekler. İğne olmadığım için mutluyum. Yarın muayenem var, bakalım ne zaman olacak?Kızlar merhaba,
bende ağustos ayında başladım tedaviye 7 eylülde yumurtalarım toplandı pgt için gönderdik 2 embrıyoyu çok şükür ikisi de sağlıklı çıktı şimdi transfer için aralığı bekliyoruz 1 aralık gibi görünüyor transfer bi sorun çıkmazsa inşallah. ben transferden önce neler yapılıyor nasıl hazılanıyor vücut onu merak ediyorum yumurta toplama evresi kadar yoğun bi süreç mi daha önce deneyenler yardım lütfenAllah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi ne varlığıyla ne de yokluğuyla sınamasın. Allah yardımcımız olsun
Hayirli olsun canim tedavin. Kacinci gun embriyosu transfer edilecekMerhaba, geçen hafta reglinin ilk günüyle başladık tedaviye, estorfem, folik asit, asprin verdi. 18. veya 19. günde dondurulmuşları transfer edecekler. İğne olmadığım için mutluyum. Yarın muayenem var, bakalım ne zaman olacak?
hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah gelişmelerden haberdar edin mutlaka. benim de reglimin ilk günü haftaya pazartesi olacak, zaman yaklaşıyor. ben folık asiti temmuzdan beri kullanıyorum ilk görüşmeye gittiğimizde başlamıştı doktorum. iğneden korkmuyorum sıkıntı olmuyor benım için ama yine de olmazsa ben de sevinirim.Merhaba, geçen hafta reglinin ilk günüyle başladık tedaviye, estorfem, folik asit, asprin verdi. 18. veya 19. günde dondurulmuşları transfer edecekler. İğne olmadığım için mutluyum. Yarın muayenem var, bakalım ne zaman olacak?
bugün muayene oldum ve gelecek pazartesi transfer olucak, pazar günü de rahime çizik atacak doktorum. bu çarşambadan itibaren de jel, prednol, monodoks ilave olacak ilaçlara. jel mi iğne mi diye sorunca tercihimi jelden kullandım çünkü bir öncekinde kalçalarım çok kötü olmuştu. jel olunca haftada bir depo iğne verdi. ama sanırım estorfemden (3 e çıkardı) midem fena bulanıyorhayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah gelişmelerden haberdar edin mutlaka. benim de reglimin ilk günü haftaya pazartesi olacak, zaman yaklaşıyor. ben folık asiti temmuzdan beri kullanıyorum ilk görüşmeye gittiğimizde başlamıştı doktorum. iğneden korkmuyorum sıkıntı olmuyor benım için ama yine de olmazsa ben de sevinirim.
Inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alırız arkadaşımbugün muayene oldum ve gelecek pazartesi transfer olucak, pazar günü de rahime çizik atacak doktorum. bu çarşambadan itibaren de jel, prednol, monodoks ilave olacak ilaçlara. jel mi iğne mi diye sorunca tercihimi jelden kullandım çünkü bir öncekinde kalçalarım çok kötü olmuştu. jel olunca haftada bir depo iğne verdi. ama sanırım estorfemden (3 e çıkardı) midem fena bulanıyor
inşallah canımInşallah çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alırız arkadaşım
benim de yumurta büyütme zamanında midem çok kötüydü (ama buna ragmen iştahımın maşallahı vardıbugün muayene oldum ve gelecek pazartesi transfer olucak, pazar günü de rahime çizik atacak doktorum. bu çarşambadan itibaren de jel, prednol, monodoks ilave olacak ilaçlara. jel mi iğne mi diye sorunca tercihimi jelden kullandım çünkü bir öncekinde kalçalarım çok kötü olmuştu. jel olunca haftada bir depo iğne verdi. ama sanırım estorfemden (3 e çıkardı) midem fena bulanıyor
inşallah canım,bugün luteal faz kısmına geçtik, ekstradan antibiyotik, peridnol, jel başladık. estorfemi de 8 saatte bir alınca iyi oldu.işyerinde zorlandım bayağı, yapmam gereken işler var izne çıkmadan önce. nasıl yaptım bilmiyorum, akşam yemekten sonra da paso uzanma...benim de yumurta büyütme zamanında midem çok kötüydü (ama buna ragmen iştahımın maşallahı vardı) sürekli başım dönüyo gibiydi ilaçlardan dedi doktor. ben de tekrar ilaçlara başlayınca öyle olmaktan korkuyorum. çalışıyorum işteyken zor oluyo sürekli böyle mıde bulantısı falan. rabbim inşallah mükafatını hayırlı sağlıklı evlatlar olarak verir.
inşallah canım,bugün luteal faz kısmına geçtik, ekstradan antibiyotik, peridnol, jel başladık. estorfemi de 8 saatte bir alınca iyi oldu.işyerinde zorlandım bayağı, yapmam gereken işler var izne çıkmadan önce. nasıl yaptım bilmiyorum, akşam yemekten sonra da paso uzanma...
Ay benimki tutsunda ikiz olsun keske 2 tane embriyom var sadece benimEvet canım ama ikiz riski var ben ikiz istemiyorum oyüzden tek embriyo diyorum
Nasip canım olcaksa zaten tek embriyolada olur olmayacaksa 10 tane olsa da faydası yok takdiri ilahi Allah isterse olur biz yeterki gönülden isteyelim inancımız olsunAy benimki tutsunda ikiz olsun keske 2 tane embriyom var sadece benimo da kotu kalite
ikiz olma ihtimali var amaa cok zor. Denemeye değerEvet canım ama ikiz riski var ben ikiz istemiyorum oyüzden tek embriyo diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?