2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Bence vakit kaybetme canım doktorun vardır bi bildiği yaptır bence
Canim ben yurt disindayim.Ben de istiyorum ama malesef Ona param yetmiyor. Bir yildir calismiyorum , genetik dusunursem haziran a ertelenir. 9 tane embriom var. insallah ayni sorun ile karsilasmam ama Ayni sey tekrarlanirsa ise girip calisacagim. Ondan sonra haziran gibi ne gerekirse yapacagim. Ben 16 yildir bekliyorum bebisin gelmesini. Bakalim nasibimizde ne olacak.

Malesef sevinclerimiz kursaginizda kaldi. Ben patoloji ye gonderdim. Extra kromozom 15 cikti. Dr um embriolara genetik test yapilmasini onerdi ama ben bir kere daha genetiksiz deneyecegim.

Canım geçmiş olsun benim genetiğe gönderip sağlam gelen embiryom tuıtundu ama sağlıklı gelişmedi ve kürtaj oldum.
Yani genetikten sağlıklı gelen de sağlıksız olarak devam edebiliyor. Benim de dondurulmuşlarım var bende onları genetiğe göndermeyi düşünmüyorum. Zaten tutacağı varsa tunutur ve devam eder, denemek lazım.

Sana da gecmis olsun canim. Kesinlikle oyle kaderimizde anne olmak varsa genetiksiz de tutunur. Genetik yaptirmak icin bir yil daha bekleyemem. Zaman beni cok yipratti.

Kızlar merhaba,
bende ağustos ayında başladım tedaviye 7 eylülde yumurtalarım toplandı pgt için gönderdik 2 embrıyoyu çok şükür ikisi de sağlıklı çıktı şimdi transfer için aralığı bekliyoruz 1 aralık gibi görünüyor transfer bi sorun çıkmazsa inşallah. ben transferden önce neler yapılıyor nasıl hazılanıyor vücut onu merak ediyorum yumurta toplama evresi kadar yoğun bi süreç mi daha önce deneyenler yardım lütfen Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi ne varlığıyla ne de yokluğuyla sınamasın. Allah yardımcımız olsun

Allah yardımcın olsunnn canm doldurlmuşun şansı daha yüksek hayırlısı olsunhakkinzda

Selam kızlar Temmuz sonunda opu oldum 5. Gün embriyosu transfer edildi beklemedik yani ama kimyasal gebelik oldu . Ya Aralık ya Ocak ayında döndürülmüş transfer edilecek . Doktor iki tane koyalım dedi bende ikiz taraftarı değilim ama ikisi de tutacak anlamına gelmediği icin iki tane konulsun isteyeceğim mecburen . Fiyat be kadara geliyor dönmüş transferinde bilen var mu

Benim ilkinde ikiincidede dondurulmuş tuttuhayırlısı
İnşallah canım ya ben tek embriyo transferi istiyorum zaten toplam 2 tane var ikisi birlikte dondurulmuş ve biri mecbur çöpe gidicek tutmazsa tedaviye sil baştan başmak gözümde büyüyo inşallah tutar hayırlısıyla

Çözdürülen embriyo tekrar dondurulabiliyor canım. Embriyologla konuşmuştum ben bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…