- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Bence vakit kaybetme canım doktorun vardır bi bildiği yaptır benceMalesef sevinclerimiz kursaginizda kaldi. Ben patoloji ye gonderdim. Extra kromozom 15 cikti. Dr um embriolara genetik test yapilmasini onerdi ama ben bir kere daha genetiksiz deneyecegim.
Canim ben yurt disindayim.Ben de istiyorum ama malesef Ona param yetmiyor. Bir yildir calismiyorum , genetik dusunursem haziran a ertelenir. 9 tane embriom var. insallah ayni sorun ile karsilasmam ama Ayni sey tekrarlanirsa ise girip calisacagim. Ondan sonra haziran gibi ne gerekirse yapacagim. Ben 16 yildir bekliyorum bebisin gelmesini. Bakalim nasibimizde ne olacak.Bence vakit kaybetme canım doktorun vardır bi bildiği yaptır bence
Malesef sevinclerimiz kursaginizda kaldi. Ben patoloji ye gonderdim. Extra kromozom 15 cikti. Dr um embriolara genetik test yapilmasini onerdi ama ben bir kere daha genetiksiz deneyecegim.
Sana da gecmis olsun canim. Kesinlikle oyle kaderimizde anne olmak varsa genetiksiz de tutunur. Genetik yaptirmak icin bir yil daha bekleyemem. Zaman beni cok yipratti.Canım geçmiş olsun benim genetiğe gönderip sağlam gelen embiryom tuıtundu ama sağlıklı gelişmedi ve kürtaj oldum.
Yani genetikten sağlıklı gelen de sağlıksız olarak devam edebiliyor. Benim de dondurulmuşlarım var bende onları genetiğe göndermeyi düşünmüyorum. Zaten tutacağı varsa tunutur ve devam eder, denemek lazım.
Ben de öyle hem zaman hem de çok masraflı.Sana da gecmis olsun canim. Kesinlikle oyle kaderimizde anne olmak varsa genetiksiz de tutunur. Genetik yaptirmak icin bir yil daha bekleyemem. Zaman beni cok yipratti.
Merhaba bu soruyu bende merak ediyorum. Çözülebiliyormuymuş.Benim 2 tane dondurulmuş embriyom var ama transferde tek embriyo istiyorum çözülünce geri dondurabiliyolarmı ikisi birlikte donduruldu ama oluyomu o şekil
Merhaba canım sanırım çöpe gidiyomuşMerhaba bu soruyu bende merak ediyorum. Çözülebiliyormuymuş.
Allah yardımcın olsunnn canm doldurlmuşun şansı daha yüksek hayırlısı olsunhakkinzdaMerhaba kızlar ilk tüp denememde pozitifi gördüm ama mutluluğum kısa sürdü hevesim kursağımda kaldı gelişimi zayıfladı sonrada kürtajçok üzüldüm ama toparlandım aralık gibi dondurulmuş transferimi yaptırmayı düşünüyoruz aranızda aynı dönemlerde transfer olacaklar varsa gelin burda dertleşelim toplanalım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Allah razı olsun canım inşallah dediğin gibi olur hayırlısıylaAllah yardımcın olsunnn canm doldurlmuşun şansı daha yüksek hayırlısı olsunhakkinzda
Benim ilkinde ikiincidede dondurulmuş tuttuAllah razı olsun canım inşallah dediğin gibi olur hayırlısıyla
İnşallah canım ya ben tek embriyo transferi istiyorum zaten toplam 2 tane var ikisi birlikte dondurulmuş ve biri mecbur çöpe gidicek tutmazsa tedaviye sil baştan başmak gözümde büyüyoBenim ilkinde ikiincidede dondurulmuş tuttuhayırlısı
Canım Allah yardımcımız olsun burdan haberleşelim inşallah birbirimize güzel sonuçların haberini veririzKızlar bende kasım veya aralık gibi transfer olucam inşallah şimdiden çok heyecanlıyım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Selam kızlar Temmuz sonunda opu oldum 5. Gün embriyosu transfer edildi beklemedik yani ama kimyasal gebelik oldu . Ya Aralık ya Ocak ayında döndürülmüş transfer edilecek . Doktor iki tane koyalım dedi bende ikiz taraftarı değilim ama ikisi de tutacak anlamına gelmediği icin iki tane konulsun isteyeceğim mecburen . Fiyat be kadara geliyor dönmüş transferinde bilen var mu[/QUOTE canım bende ikiz istemediğim için ikinci denemede de yine tek transfer yaptırıcam nasipse tutar, tutmazsa dondurulmuş kalmadığı için sil baştan tedavifiyat’a gelince her merkez farklı fiyat verebiliyo seninkini bilemem ama yanlış hatırlamıyosam 1600 filan demişlerdi dondurulmuş transfer fiyatına
Çözdürülen embriyo tekrar dondurulabiliyor canım. Embriyologla konuşmuştum ben bunu.İnşallah canım ya ben tek embriyo transferi istiyorum zaten toplam 2 tane var ikisi birlikte dondurulmuş ve biri mecbur çöpe gidicek tutmazsa tedaviye sil baştan başmak gözümde büyüyoinşallah tutar hayırlısıyla
Inşallah cnm sonucum her ne olursa kesinlikle yazıcam inşallahCanım Allah yardımcımız olsun burdan haberleşelim inşallah birbirimize güzel sonuçların haberini veririz
Canım buarada dondurmuş transfer süreci ortalama kaç gün sürüyoBenim ilkinde ikiincidede dondurulmuş tuttuhayırlısı
Ay inşallah öyle olur ya ben çöpe gidiyo diye duymuştum bozuluyo demişlerdiÇözdürülen embriyo tekrar dondurulabiliyor canım. Embriyologla konuşmuştum ben bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?