- 7 Aralık 2018
- 145
- 125
- 18
- 36
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.561
Vallahi canim marka araştırmadim araştırdım desem yalan olur sadece gereksiz kalori alımı olmasın diye yarım yağlı tercih ettim bebek gelişimi icin çok faydali içindeki kalsiyum v.s zaten mide bulantim olduğundan yağlı yemek harici tüm besin vitamin olabilecek sebze meyve ne bulduysam tükettik minnoslarin izin verdiği süreceDaha hiç süt siftahım yok yarından itibaren içeyim bari sen hangi marka içiyosun canım? Bende salam sucuk tarzı şeyler yemiyorum zaten normalde isabet oldu böyle olmasıyemek olarak neler yiyosun canım?
cnm merhaba beni hatırladın mı özelden yazışmıştık transfer olacağını bildiğim içim mesajlarına baktım arada ve çok dua ettim sana maalesef olmamış çok üzüldüm niye vazgeçiyorsunuz cnm erken değilmi böle düşünmek için
Canım nasibinde yokmuş hayırlısı böyleymiş ama lütfen pes etmeyin evlat edinmek çok güzel bi düşünce ama yinede kendi evladın olması bambaşka,biliyorum yorucu yıpratıcı bi süreç ama tekrar deneyin sen çok güçlü bi kadınsın rabbim mükafatını vericek sil baştan başla lütfen canım
Sağolun iyi dualarınız için ama cidden çok yorgunum gücüm kalmadı evlat edinmeye çok katı bakan eşim dün akşam evlat edinmek istediğini söyleyince acımı unuttum resmen yakın zamanda başvuru yaoacaz artık olacağına dair hiç umudum yok olsa biraz umudum olsa hiç düşünmem denerdim herşeyi es geçtim eşimin ağladığını sadece tup bebek süreçlerinde gördüm onu üzgün görmek beni kahrediyor başvuruyu yapacaz zaten 1 2 yıl belki daha çok bekleniyor önce başvuru yapacaz eğer bu sürece yine deneyecek güç bulursam bu sürede deneriz belki nasip ne diyim ne desem isyana girmekten korkarım o yüzden çok uzatmadan bi hoşcakalin demek istedim hepinize sağlıklı günler diliyorum canım çok yanıyor bebeğimi daha bi özlüyorum hep olacak ve kaybettiğim bebeğimin acısı azda olsa hafifleyecek gözüyle bakıyordum ama hayaller yine yarım kaldı yine kursağımda kaldı hoşcakalin canlarımÇok üzüldüm kuzum ama pes etme lütfen zamanı değilmiş demekki ne diyeceğimi de bilemiyorum evet çok zor ve yıpratıcı bir süreç ama inan bana evladını kucağına alınca hepsi bitiyor hiç birini hatırlamıyorsun bende çok acı çektim operasyonlar iki düşük 4 aşılama bir sürü tahlil daha neler neler ama pes etmedim eğer pes etseydim şimdi kızım yanımda olmazdı ona her baktığımda iyiki diyorum iyiki her düştüğümde tekrar kalkmışım çok şükür bir sıkıntın yok hamile kalabiliyorum durma kardeşim sabret ve devam et rabbim yardımcın olsun inşallahh dualarım hep seninle
Canım şuanda herşey çok yeni üzüntün hayal kırıklığın umut eksilmesi hepsini yoğun yaşıyosun ama bi süre sonra toparlanıp tekrar deneyeceğine inanıyorum sadece zamana ihtiyacın var kafanı topla sen anne olucaksın buna inan asla pes etme lütfen sonuçta hiç kalamamak insanı daha çok üzer şükür ki kalabiliyosun ve kalıcaksın Allahım sana nasip edicek asla ve asla inancını kaybetme her güzellik vaktine esir..Sağolun iyi dualarınız için ama cidden çok yorgunum gücüm kalmadı evlat edinmeye çok katı bakan eşim dün akşam evlat edinmek istediğini söyleyince acımı unuttum resmen yakın zamanda başvuru yaoacaz artık olacağına dair hiç umudum yok olsa biraz umudum olsa hiç düşünmem denerdim herşeyi es geçtim eşimin ağladığını sadece tup bebek süreçlerinde gördüm onu üzgün görmek beni kahrediyor başvuruyu yapacaz zaten 1 2 yıl belki daha çok bekleniyor önce başvuru yapacaz eğer bu sürece yine deneyecek güç bulursam bu sürede deneriz belki nasip ne diyim ne desem isyana girmekten korkarım o yüzden çok uzatmadan bi hoşcakalin demek istedim hepinize sağlıklı günler diliyorum canım çok yanıyor bebeğimi daha bi özlüyorum hep olacak ve kaybettiğim bebeğimin acısı azda olsa hafifleyecek gözüyle bakıyordum ama hayaller yine yarım kaldı yine kursağımda kaldı hoşcakalin canlarım
Allah razı olsun canım benim belki dediğin gibi yeni olduğu içindir hayırlısı ne diyim çok yorgunum çokCanım şuanda herşey çok yeni üzüntün hayal kırıklığın umut eksilmesi hepsini yoğun yaşıyosun ama bi süre sonra toparlanıp tekrar deneyeceğine inanıyorum sadece zamana ihtiyacın var kafanı topla sen anne olucaksın buna inan asla pes etme lütfen sonuçta hiç kalamamak insanı daha çok üzer şükür ki kalabiliyosun ve kalıcaksın Allahım sana nasip edicek asla ve asla inancını kaybetme her güzellik vaktine esir..
Sağolun iyi dualarınız için ama cidden çok yorgunum gücüm kalmadı evlat edinmeye çok katı bakan eşim dün akşam evlat edinmek istediğini söyleyince acımı unuttum resmen yakın zamanda başvuru yaoacaz artık olacağına dair hiç umudum yok olsa biraz umudum olsa hiç düşünmem denerdim herşeyi es geçtim eşimin ağladığını sadece tup bebek süreçlerinde gördüm onu üzgün görmek beni kahrediyor başvuruyu yapacaz zaten 1 2 yıl belki daha çok bekleniyor önce başvuru yapacaz eğer bu sürece yine deneyecek güç bulursam bu sürede deneriz belki nasip ne diyim ne desem isyana girmekten korkarım o yüzden çok uzatmadan bi hoşcakalin demek istedim hepinize sağlıklı günler diliyorum canım çok yanıyor bebeğimi daha bi özlüyorum hep olacak ve kaybettiğim bebeğimin acısı azda olsa hafifleyecek gözüyle bakıyordum ama hayaller yine yarım kaldı yine kursağımda kaldı hoşcakalin canlarım
Allah razı olsun canım benim aslında biraz zaman lazım zamanla daha bi toparlariz ben hataydayim 5 deneme yaptım 3ü hatayda biri mersin biri de antepte yani hep bu civarlarda denedik aslında son bir defa istanbul yada ankara gibi laboratuvarı gelişmiş merkezlerde bir defa daha denemek istiyorum rapor hakkımızı hiç kullanmadik belki bir yıla kadar öyle tam toparlayinca kendimize gelince esimide ikna edebilirsem içimde kalmasın diye istanbul yada ankarayi düşünüyorum bu sürede basvurumuzu yaparız malum sıra 1 buçuk 2 yıldan önce gelmez yani aslında şuan tamamen karışık duygular içerisindeyim sanırım zaman herseyin ilacı ve tek ihtiyacım sağlıklı düşünebilmek için zaman zaman zaman Rabbim kızını sana bağışlasın inşallah bide benim kaybettiğim bebeğim 45x kromozom sendromlu imiş yani sağlıklı bir bebek değildi yine aynı acıları yaşar mıyım korkusu var allah korusun tekrar aynı acıları yaşamak istemiyorum Rabbim bir daha yaşatmasın kimseyeKacinci denemendi canim?? Nerde tedavi olmuştun??
Bende evlatlik için görüşmeye gitmiştik sosyal hizmetlermiydi hatırlamıyorum suan, görüştük ozaman önce sağlık kurul raporu almak gerekiyordu biraz işlemleri vardi, bizde kararlıydık, sonra bir program izledim tv de bian vazgectim ama aklımın hep ucunda vardi çok guzel bir şey
Inan ben bu iste çok ugrasanlardanim, defalarca ilaçlı takip asılanalar, 2 kez hsg, histereskobi, laparoskopi ve tam 5. Denemede kızımı kucağıma aldim. Daha öncede yazdımisyltim sana bu iste en önemlisi merkez lütfen iyi araştır ve denemeye devam et. Rabbim insallah en yakın zamanda nasip eder sadece pes etme
Canım rabbim inşallah en kısa sürede gönlüne göre versin zamana ihtiyacın var ama bir kez böyle oldu diye hep öyle olacak değil dedi benim drum bende aynısı olurmu diye çok korkuyorum ama yinede denemekten vazgeçmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun her daim dualarım seninleAllah razı olsun canım benim aslında biraz zaman lazım zamanla daha bi toparlariz ben hataydayim 5 deneme yaptım 3ü hatayda biri mersin biri de antepte yani hep bu civarlarda denedik aslında son bir defa istanbul yada ankara gibi laboratuvarı gelişmiş merkezlerde bir defa daha denemek istiyorum rapor hakkımızı hiç kullanmadik belki bir yıla kadar öyle tam toparlayinca kendimize gelince esimide ikna edebilirsem içimde kalmasın diye istanbul yada ankarayi düşünüyorum bu sürede basvurumuzu yaparız malum sıra 1 buçuk 2 yıldan önce gelmez yani aslında şuan tamamen karışık duygular içerisindeyim sanırım zaman herseyin ilacı ve tek ihtiyacım sağlıklı düşünebilmek için zaman zaman zaman Rabbim kızını sana bağışlasın inşallah bide benim kaybettiğim bebeğim 45x kromozom sendromlu imiş yani sağlıklı bir bebek değildi yine aynı acıları yaşar mıyım korkusu var allah korusun tekrar aynı acıları yaşamak istemiyorum Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye
Yani şuan yazdıklarım sana çok saçma gelebilir hatta hiçbir şey anlamamış bile olabilirsin artık kendimi ifade edemiyorum bile sadece şunu biliyorum zaman lazım acılarıma merhem olsun diye Rabbim hayırlısını nasip etsin doğru bir karar vermemi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım benim aslında biraz zaman lazım zamanla daha bi toparlariz ben hataydayim 5 deneme yaptım 3ü hatayda biri mersin biri de antepte yani hep bu civarlarda denedik aslında son bir defa istanbul yada ankara gibi laboratuvarı gelişmiş merkezlerde bir defa daha denemek istiyorum rapor hakkımızı hiç kullanmadik belki bir yıla kadar öyle tam toparlayinca kendimize gelince esimide ikna edebilirsem içimde kalmasın diye istanbul yada ankarayi düşünüyorum bu sürede basvurumuzu yaparız malum sıra 1 buçuk 2 yıldan önce gelmez yani aslında şuan tamamen karışık duygular içerisindeyim sanırım zaman herseyin ilacı ve tek ihtiyacım sağlıklı düşünebilmek için zaman zaman zaman Rabbim kızını sana bağışlasın inşallah bide benim kaybettiğim bebeğim 45x kromozom sendromlu imiş yani sağlıklı bir bebek değildi yine aynı acıları yaşar mıyım korkusu var allah korusun tekrar aynı acıları yaşamak istemiyorum Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye
Yani şuan yazdıklarım sana çok saçma gelebilir hatta hiçbir şey anlamamış bile olabilirsin artık kendimi ifade edemiyorum bile sadece şunu biliyorum zaman lazım acılarıma merhem olsun diye Rabbim hayırlısını nasip etsin doğru bir karar vermemi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım benim iyiyim kuzum çok şükür daha iyiyim bazn boşlukta hissediyorum kendimi sonra geçiyor zamanla daha iyi olacağım inşallah zaman az daha zaman lazım bana eşim isyerinden işini ayarlayıp izin alabilirse başvuru yapacaz evlat edinmek için canım sıra gelene kadar da kendimizi tekrar denemek için hazır hissedersek son bir defa tekrar deneriz en az bir sene rafa kaldırdık tedavi işini bakalım zaman ne gösterir hayırlısı hepimiz için sen nasılsın inşallah bu defa sağlıkla kucaklamak nasip olur sana canım benimMilyaay canım nasılsın daha iyimisin neye karar verdin seni çok merak ediyorum
Biraz toparlanmana çok sevindim canım bir daha deneme fikrini sakın ihmal etme dene lütfen bu sefer bittim derken rabbim yettim der ve nasip eder inşallah anne olucağına çok inanıyorum sende umudunu yitirme lütfen hatta nacizane fikrim evlat edinme fikrini son bi tedavi denemeden sonra olmazsa başvurun, ben inanıyorum ki gerek bile kalmayacak dualarım seninle kuzumAllah razı olsun canım benim iyiyim kuzum çok şükür daha iyiyim bazn boşlukta hissediyorum kendimi sonra geçiyor zamanla daha iyi olacağım inşallah zaman az daha zaman lazım bana eşim isyerinden işini ayarlayıp izin alabilirse başvuru yapacaz evlat edinmek için canım sıra gelene kadar da kendimizi tekrar denemek için hazır hissedersek son bir defa tekrar deneriz en az bir sene rafa kaldırdık tedavi işini bakalım zaman ne gösterir hayırlısı hepimiz için sen nasılsın inşallah bu defa sağlıkla kucaklamak nasip olur sana canım benim
Allah razı olsun canım benim benimde dualarım seninle olacak hepBiraz toparlanmana çok sevindim canım bir daha deneme fikrini sakın ihmal etme dene lütfen bu sefer bittim derken rabbim yettim der ve nasip eder inşallah anne olucağına çok inanıyorum sende umudunu yitirme lütfen hatta nacizane fikrim evlat edinme fikrini son bi tedavi denemeden sonra olmazsa başvurun, ben inanıyorum ki gerek bile kalmayacak dualarım seninle kuzumbende durumlar aynı canım bıraktığın gibiyim,kontrole falan da gitmedim nolucak ne biticek içerde durum ne hiç bi fikrim yok öyle geçiyo işte zaman canım
O kadar imkansız gibiydi ki eğer ben anne olursam herkes olur gibi geliyo canım korkuyorum endişelerim var ,sanırım kalp atışı duymadan emin olamıycam canım çokta kendimi hamile gibi hissedemiyorumAllah razı olsun canım benim benimde dualarım seninle olacak hep
Hep dualarımda olacaksın sen sağlıkla kucaklayana dek dualarımdasın ben inanıyorum bu sefer sağlıkla gelecek minnosun
Kuzum o korkular kucağına almadan hiç bitmeyecek eminim bende hep derdim bi kalp atışlarını duyayım herşey biter korkular endişeler herşey biter derdim hatta adak adadım kalp atışlarını duyduğum hafta kurban kestik dağıttık o zamanlar hiç korkmuyirdum ama sonra çok garip ki bi korku bi korku başladı yada içime doğdu dillendirmeye bile korkardım ya kalbi durmussa derdim bi defa eşime korkuyorum dedim bana kızdı senin kuruntularin ne zaman bitecek diye normal kontrole 3 gün kala eşime yeter artık dayanamıyorum ben kontrole gideceğim onu görmeden kalbini duymadan icm rahat etmeyecek dedim o da tamam dedi yolda giderken o kadar dua ediyordum ki kendimden geçtim adeta aşırı bir korku vardı zaten korktuğum da başıma gelmişti Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah aynı acıları yaşatmasın hicbirimize sakin ol korkunu yen herşey güzel olacak inşallah kendi kendini korkutup kötüyü çağırma biliyorum elinde değil görmeden rahat etmeyecek içinO kadar imkansız gibiydi ki eğer ben anne olursam herkes olur gibi geliyo canım korkuyorum endişelerim var ,sanırım kalp atışı duymadan emin olamıycam canım çokta kendimi hamile gibi hissedemiyorum
Canım yaa kıyamam sanaKuzum o korkular kucağına almadan hiç bitmeyecek eminim bende hep derdim bi kalp atışlarını duyayım herşey biter korkular endişeler herşey biter derdim hatta adak adadım kalp atışlarını duyduğum hafta kurban kestik dağıttık o zamanlar hiç korkmuyirdum ama sonra çok garip ki bi korku bi korku başladı yada içime doğdu dillendirmeye bile korkardım ya kalbi durmussa derdim bi defa eşime korkuyorum dedim bana kızdı senin kuruntularin ne zaman bitecek diye normal kontrole 3 gün kala eşime yeter artık dayanamıyorum ben kontrole gideceğim onu görmeden kalbini duymadan icm rahat etmeyecek dedim o da tamam dedi yolda giderken o kadar dua ediyordum ki kendimden geçtim adeta aşırı bir korku vardı zaten korktuğum da başıma gelmişti Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah aynı acıları yaşatmasın hicbirimize sakin ol korkunu yen herşey güzel olacak inşallah kendi kendini korkutup kötüyü çağırma biliyorum elinde değil görmeden rahat etmeyecek için
Hep dualar edeceğim sağlıkla kucaklaman için bi kere öyle oldu diye yine aynısı olacak demek değil sağlıcakla kalın minnoşunla inşallah bitanemmmm
Allah razı olsun kuzum ya bende inanıyorum sen sağlıkla kavuşacaksın inşallah kuzum kıştan sonra baharı görürüz bizde hayırlısı ile evet zor bir sınav ama rabbimden gelene boynumuz kıldan ince dediğin Dr u birkaç yerden duymuştum bakalım nasipte neresi varsa Rabbim doğru yerde denemeyi nasip etsin inşallah kuzum son yaptırdığımız tüp bebeğin borçları duruyor bide eşimin en az 6 aylık ilaç tedavisi görmesi lazım en son ilaç tedavisi ise yaramıştı Ağustos sonrası zaten ilaçları bırakmıştı o yüzden borçları ödeyip eşimde 6 aylık tedaviden geçtikten sonra ancak tekrar deneyebiliriz zaten maddi imkan olsa ruhen deneyecek gücümüz yok bu aralar ama yaza eşim ilaç tedavisine başlar sonra Rabbime tevekkül edip başlarız tekrar inşallah artık elimuz kucağımız boş dönmeyiz nasip ne deyim Rabbim doğru yolda yürümeyi nasip etsin inşallah bu arada adım Ayten eğer dualarında isminle bana da yer verirsen çok mutlu olurum hamilelerin duası kabul olur derler inşallah sende sağlıkla zamanında kycakla minigini canım benimCanım yaa kıyamam sanarabbim bidaha acı günler yaşatmasın en kısa zamanda kalbine göre verir inşallah Zor zamanlar zor sınavlar ama kıştan sonra ilkbahar ben inanıyorum her gecenin bi aydınlığı var rabbim sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş kuzum çok az kaldı diğer denemende olucak inanıyorum her imkanın varsa 1 yıl bekleme 1-2 ay sonra tekrar dene çok inanıyorum senin anne olucağına eğer kayseride yaptırabilirsen acıbadem çağlar yazcıoğlu çok başarılı doktorum tanısan daha önce neden tanımadım dersin pozitif oranı çok yüksek biri çok tavsiye ederim kuzucum
Canım Allahım maddi manevi yar ve yardımcınız olsun dualarım hep seninle olucak ve ben eminim ki rabbimin izniyle bi gün buraya sende güzel sonucunu paylaşıcaksın sadece biraz zaman herşey güzel olucak,senin okadar emeğini isteğini rabbim mükafatsız bırakmaz kimseye gerçekleştirmeyeceği hayali kurdurmazmış sakın ola umudunu yitirme olumsuz düşünmek çare değil ama pozitif düşünmek bazen olayları iyi yönde çevirebiliyo iyi düşün iyi olsun eğer ki hamileliğim devam ederse (inşallah eder) hamile duası kabul olur diye doğurana kadar sana hep dua edicem bunu da bil kuzumAllah razı olsun kuzum ya bende inanıyorum sen sağlıkla kavuşacaksın inşallah kuzum kıştan sonra baharı görürüz bizde hayırlısı ile evet zor bir sınav ama rabbimden gelene boynumuz kıldan ince dediğin Dr u birkaç yerden duymuştum bakalım nasipte neresi varsa Rabbim doğru yerde denemeyi nasip etsin inşallah kuzum son yaptırdığımız tüp bebeğin borçları duruyor bide eşimin en az 6 aylık ilaç tedavisi görmesi lazım en son ilaç tedavisi ise yaramıştı Ağustos sonrası zaten ilaçları bırakmıştı o yüzden borçları ödeyip eşimde 6 aylık tedaviden geçtikten sonra ancak tekrar deneyebiliriz zaten maddi imkan olsa ruhen deneyecek gücümüz yok bu aralar ama yaza eşim ilaç tedavisine başlar sonra Rabbime tevekkül edip başlarız tekrar inşallah artık elimuz kucağımız boş dönmeyiz nasip ne deyim Rabbim doğru yolda yürümeyi nasip etsin inşallah bu arada adım Ayten eğer dualarında isminle bana da yer verirsen çok mutlu olurum hamilelerin duası kabul olur derler inşallah sende sağlıkla zamanında kycakla minigini canım benim
Allah razı olsun canım benim Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahCanım Allahım maddi manevi yar ve yardımcınız olsun dualarım hep seninle olucak ve ben eminim ki rabbimin izniyle bi gün buraya sende güzel sonucunu paylaşıcaksın sadece biraz zaman herşey güzel olucak,senin okadar emeğini isteğini rabbim mükafatsız bırakmaz kimseye gerçekleştirmeyeceği hayali kurdurmazmış sakın ola umudunu yitirme olumsuz düşünmek çare değil ama pozitif düşünmek bazen olayları iyi yönde çevirebiliyo iyi düşün iyi olsun eğer ki hamileliğim devam ederse (inşallah eder) hamile duası kabul olur diye doğurana kadar sana hep dua edicem bunu da bil kuzum
Canım kanamam başladı çok korkuyorum yine kaybediyorum bebeğimiAllah razı olsun canım benim Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Canim Allahin sen koru gittin mi doktora ne oldu ne dedi kötü yorumlama hemen güclü olCanım kanamam başladı çok korkuyorum yine kaybediyorum bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?