2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

İstanbul'da değilim ama eğer tekrar denersem ki son bi daha denemek istiyorum olmazsa evlat edinmek istiyorum eğer denersem İstanbul'da düşünüyorum canım Dr un kim
Dr Ali Enver Kurt canım hemen yılmak yok biz savaşcı kadınlarız istediğimizi elde edene kadar durmak yok

Canım eğer imkanın fırsatın olursa kayseri acıbadem dr çağlar yazıcıoğlu bi kere tedavi olmanı öneririm daha önce neden tanımadım diye pişman olursun başarı oranı çok yüksek ve çok şeker bi insan,, benim “iyiki..lerimden” nerde yaşıyosun yakınsan bi görüşmeni tavsiye ederim

İstanbul'da değilim ama eğer tekrar denersem ki son bi daha denemek istiyorum olmazsa evlat edinmek istiyorum eğer denersem İstanbul'da düşünüyorum canım Dr un kim

3 denemem bahcecide, 1 deneme gürgan klinikte oldu benim.en son şişli memorial semra karaman kesinlikle tavsiye ederim, labaratuarları çok iyi, bu iste en önemlisi merkez ve labaratuar araştır istersen
Sen nerde tedavi gormustun

Canım sonucumu aldım çok şükür değer iyi çıktı Allahım sonuna kadar devam ettirir inşallah
Çok sevindim canım inşallah bu defa sonuna kadar gidersiniz sağlıkla kucaklarsin minigini bizedd dua et canımın canı
Kaç çıktı degerin

Çok sevindim canım inşallah bu defa sonuna kadar gidersiniz sağlıkla kucaklarsin minigini bizedd dua et canımın canı
Kaç çıktı degerin
Canım valla burayada böyle yazarken içim rahat etmiyo bunu bil yani ama rabbim sanada en kısa zamanda nasip edicek inan buna kuzumm hep dualarım da olucaksın buna emin ol içim çok buruk senden yana değerim 422 çıktı canım

Kuzum benim ya ne kadar ince düşünüyorsun ama benim yüzümden öyle sıkma kendini buraya yaz mutluluğunu emin ol mutluluk duyarım ben maşallah maşallah maşallah 41 kere maşallah çok güzel katlanmış çok güzel devam etsin insallah kuzum mutluluğunu yaşa paylaş senin en doğal hakkın çok bekledin mükafatını alacaksın inşallah ben şimdi merkezdeyim serum takıldı yine doktora söyledim dün negatif çıktı dedim bugün serumu takmiyim dedim olmaz dedi serumu takacaksın dedi bir güzel de azarladı neden erken yapıyorsun diye 10.gün bi daha yap dedi umudum yok ama bakalım perşembe kesin sonuç

Dualarım seninle olacak. Yoktan var eden rabbim hikmetinden sual olunmaz.

Allahımmmm inşallah mucize olurda 10.gün kan tahlilin pozitif çıkar bunu yürekten istiyorum kuzum yeri göğü yaradan yüce rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım

İnşallah öyle bir mucize olurki sende bizde şaşıp kalırız yüce rabbim kalbine göre nasip etsin inşallah

İnşallah öyle bir mucize olurki sende bizde şaşıp kalırız yüce rabbim kalbine göre nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım benim olsa keşke öyle bir mucize ve ben mucizelere inansam

Allahımmmm inşallah mucize olurda 10.gün kan tahlilin pozitif çıkar bunu yürekten istiyorum kuzum yeri göğü yaradan yüce rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım
Allah razı olsun canım benim ya amin amin inşallah mucize olur

Canım nasılsın napıyosun yarın can vericen mi?
Sağol canım benim iyiyim daha iyiyim çok şükür sen.nasılsın güzel hamişimmm minnoş ta inşallah iyidir inşallah bu sefer kavuşacaksınız inanıyorum ben
Evet yarın akşam eşimle gidip kan verecez Dr bugün aradı üstüne basa basa yarın kan vereceksin dedi tamam dedim umudum az olsada vereceğim keşke mucize olsa ve ben mucizelere inansam

İyiyim çok şükür canım inşallah minnoşta iyidir valla kese ve kalp atışları duymadan sevinmek erken gibi geliyo canım Allahtan hayırlısı kuzum inşallah sana büyük bi sürpriz olur rabbim ol derse herşey olur hiçbişey imkansız değil canım inşallah kan tahlilin pozitif çıkar işte ozaman efsane olur yaa merakla bekliycem sonucunu kuzum dualarım seninle

Canım dualarım seninle inşallah güzel haberler verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…