2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Artmamıştır inş canım sola yat biraz ama geçmezse git mutlaka hastaneye gitmeyi bende hiç sevmiyorum ama orada kontrol altında olursun enazından

Valla canim mechul.evet hastaneye gitmeyede korkuyor insan birakmiyorlar.allah kolaylik versin.
hastanedede tuzlu suyu basıyorlar ödem yapıyo şişip çıkıyorum hiç gitmek istemiyorum ama çok şiddetli acıyor

Gene muhteşem bir kasık ağrısı bastırdı çatlicam orta yerimden hastaneye de gitmek istemiyorum ağrıyla gidince yatış veriyorlar acaba açılmamı arttıki
Çok geçmiş olsun bebeklerin pozisyonundan dolayı da bazen kasık ağrısı çok şiddetli olabiliyor sol tarafa yatıp dinlenince geçiyor az da olsa benimki Rabbim yardımcımız olsun...

Çok geçmiş olsun bebeklerin pozisyonundan dolayı da bazen kasık ağrısı çok şiddetli olabiliyor sol tarafa yatıp dinlenince geçiyor az da olsa benimki Rabbim yardımcımız olsun...
Akşamdan beri var canım yattım hatta uyudum biraz ama yok geçmedi bacaklarımı zor hareket ettiriyorum

Allah yardımcın olsun canım çok da kasma kendini çok şiddetliyse muhakkak gitmeni tavsiye ederim yatış yapacaklar diye de ihmal etme yine de sen kendi durumunu bizden daha iyi bilirsin Rabbim şifa versin inşallah

Akşamdan beri var canım yattım hatta uyudum biraz ama yok geçmedi bacaklarımı zor hareket ettiriyorum
Allah yardımcın olsun canım çok da kasma kendini çok şiddetliyse muhakkak gitmeni tavsiye ederim yatış yapacaklar diye de ihmal etme yine de sen kendi durumunu bizden daha iyi bilirsin Rabbim şifa versin inşallah

Direniyorum şimdilik

Cocukla ilgilenememek kotu allah kolaylik versin arkadasim. Ben uyku problemi yasiyorum saat iki ve hala uyuyamadim. Gunduzlerim hep uzanarak yatarak geciyor ama uyumuyorum bide uyursam sabaha kadar hic uyuyamiyorum.
Evet kuzum guzel olur tabi, lokumda iyi fikirmis.

Gene muhteşem bir kasık ağrısı bastırdı çatlicam orta yerimden hastaneye de gitmek istemiyorum ağrıyla gidince yatış veriyorlar acaba açılmamı arttıki
Canim ne cektin sen yaaa. Insallah acilma degildir. kotulersen dahada git bence

Aminnn canimm cok şükür Allah olmayan larda nasip ettsin

Kizlar sizi sıkiyom ama kusura bakmayin rabduvum ayin 13 falan ben bazen sirt ustu uzandigimda alt karnimda yumru gibi sert bi sisme oluyor elimle dokununca bile hissediyorum 4 5 dakka bekleyince geciyor sizinde oldu mu hic böyle

Evet benim oluyor canm kasıkta karında göğüs altinda dr a söledim yaşanci doğum ağrisisiymiş çok sık oluyorsa sorum dedi belli aralıkla oluyorsa yani. Kaçıncı haftadasın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…