- 4 Nisan 2018
- 432
- 261
- 53
- 44
- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.601
Epidural bende ciddi kasinti yapmıştı 2 gün kafayı yedim şimdi bende spinal istiycemEpidural doğumda belden iğne yapıldığında katater içind E bırakılıp zaman zama ağrı kesici veriliyo. Spinalde ise anlik iğne ile ugusturuluyo ardından işlem.bitiyo içerde katater bırakmıyorlar genelde sezeryanlarda spinal uygulaniyomus dün bi anestezi doktoru arkadaşa sordum.
Evet canim :) gece uykulari diye bisi yok artik :) kendinizi saglam bir maratona hazirlayin kizlaaaaarBen hamilelik sıkıntısından uyuyamıyorum sende bebeklerden dolayı mı ayaktasin canım :)
Evet canim :) gece uykulari diye bisi yok artik :) kendinizi saglam bir maratona hazirlayin kizlaaaaar
Valla bana ikiz anneleri hep derdi kendi basina bakamazsin yardimci tut diye yok derdim hep ben yeterim cocuklarima :) cocuklara yetiyorumda ev isi yemek hak getire :) mecbur tuttuk birini. Yanliz bakacaklara allah kolaylik versinPsikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum ama hazır olamıyorum :)) tam rahatlamıştim derken 2. Çocuk . Birde ikiz tutunca düşünmemek elde değil :))
İnşallah canım bugün bıraktım geldim bebişlerimi haftaya çıkarlar diye umut ediyorum hemencik gelsinler evlerine ^^CanEs canım senide tebrik ederim:) aynı gün doğum yaptık inş en kısa zamanda yavrularımızada kavuşuruz:)
Valla bana ikiz anneleri hep derdi kendi basina bakamazsin yardimci tut diye yok derdim hep ben yeterim cocuklarima :) cocuklara yetiyorumda ev isi yemek hak getire :) mecbur tuttuk birini. Yanliz bakacaklara allah kolaylik versin
Bende boyle yapmistim canim 4 er takim hazirlamistim keselere. 2 takim da kendime. Hatta premature takim bile koymustum ama malesefki giydiremedim. İnsallah senin bebislerin hemen yanina gelir.Kızlar hastane çantamı tamamladım ama hala aklıma geldikçe birşeyler ekliyorum :)
Kolaylık olsun diye hastane çıkışlarını keselere koydum sizlerle paylaşmak istedim . Hazırlık yapacaklara fikir olur diye düşündüm
Bende boyle yapmistim canim 4 er takim hazirlamistim keselere. 2 takim da kendime. Hatta premature takim bile koymustum ama malesefki giydiremedim. İnsallah senin bebislerin hemen yanina gelir.
Bende böyle hazırlamıştım geri geldi inşallah sen giydirirsin ^^Kızlar hastane çantamı tamamladım ama hala aklıma geldikçe birşeyler ekliyorum :)
Kolaylık olsun diye hastane çıkışlarını keselere koydum sizlerle paylaşmak istedim . Hazırlık yapacaklara fikir olur diye düşündüm
İnsallah canim dualarim sizlerle. Bol bol dinlen yorma kendiniEvet canım giydirememe olasılığımiz da yüksek tabii . Ozeniliyor işte yine de hemde kolaylık olsun minik minik parçalar var hep :) sen doğumu da kuvezi de atlattin. Hayırlısıyla atlatsak bizlerde
Bende böyle hazırlamıştım geri geldi inşallah sen giydirirsin ^^
Maşallah sende normale cesareti olanlardansn:)). Allah kırtarsın inşallah. Haftan çok çok iyi maşallah. Bebekler kaç kilo olmşlarKızlar bgün doktor gittim pazartesi idi doğum perşembe gününe aldık artık kesin perşembe kadar sancım gelirse normal olcak yoksa sezeryan
:) hastanede ünlü oldum ztn dediğin gibi ilk olduğu için bilemedim nasipmiş ama şükür geçti gitti darda bebişlerimiz kucağıma almaya inş.İlk olduğunu tahmin ettim yoksa hani ben iki normal doğumum olmasına rağmen israrla doktora kesin beni diyorum yani:))). Geçmiş olsn artık toparlanırsn hızlıca o doğru da işte da sı var :))). Ana haber bültenlernde ilk sırada yer almalısın :))). Ömürlü olsun canım tekrar
2 900 dedi ama yanılma payı olabilir dedi cnm 2 buçuk la 2 yediyüz arası doğar dedi bakalım öncesi de 2 kez normal doğum yaptım cnm o yüzden sezeryan çok korkutuyor ama bebekler içinde sezeryan daha rahat die çok kararsızım bende 37+5 gibi alcak insMaşallah sende normale cesareti olanlardansn:)). Allah kırtarsın inşallah. Haftan çok çok iyi maşallah. Bebekler kaç kilo olmşlar
Benimde öncesinde iki normal doğumum var ama şu an ikizleri normal doğurmak sezeryandan daha çok korkutuor beni:)). Allahım hayırlısı nasılsa ne ise onu nasip etsin inşallh. Sağ salim alalım bebeklermzi hepimizde kucağmza2 900 dedi ama yanılma payı olabilir dedi cnm 2 buçuk la 2 yediyüz arası doğar dedi bakalım öncesi de 2 kez normal doğum yaptım cnm o yüzden sezeryan çok korkutuyor ama bebekler içinde sezeryan daha rahat die çok kararsızım bende 37+5 gibi alcak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?