- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 40
- Konu Sahibi marbling817
- #2.981
Benimde 2 haftada birCanım neden geç çağırıyor benim ilk başlarda 3 haftada bir çağırıyordu şimdi 2 haftaya düşürdü sen daha öndesin halbuki birde ikizler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 2 haftada birCanım neden geç çağırıyor benim ilk başlarda 3 haftada bir çağırıyordu şimdi 2 haftaya düşürdü sen daha öndesin halbuki birde ikizler.
CAnım ben de özele gidiyorum iki defa heyet raporu aldım üstüste. 1 ocak itibariyle doğum iznim başlayacak.. sen iyice bi araştır bence yorulma o kadar..Vermiyor canım maalesef özeldekiler heyet vermiyor devlettekide erken daha sıkıntıların normal diyor![]()
Bende sağlıklı bir sekilde 30. Haftayi bir gorsem. Izine ayrilip dinlenmek guzel. Calismak ve ikiz gebelik zor.
19 haftalik. Uzun zamandir takip ediyordum cogunuzu. Sıkintilarinizi güzel hallerinizi![]()
Bilmiyirum valla su ana kadr hep ayda bir dedi.bende bazen neden doye dusunuyorum.Canım neden geç çağırıyor benim ilk başlarda 3 haftada bir çağırıyordu şimdi 2 haftaya düşürdü sen daha öndesin halbuki birde ikizler.
Kızlar bişi sorucam ikiz bebeklerde ayrıntılı Ultrason çekilirken ayrı ayrı mı ücret alınıyor ? Bu 2 can sigortası var ya ondan mı yaptırsam diye düşünüyorum çünkü onda da geçmiyor ayrıntılı ultrason
Tam net hatirlamiyorum ama 3 civarı bir seydi canım. Haftaya kontrolüm var o zaman tekrar bakar heralde. Senin kaçtı?En son kac ölctü senin canim?
Tam net hatirlamiyorum ama 3 civarı bir seydi canım. Haftaya kontrolüm var o zaman tekrar bakar heralde. Senin kaçtı?
Ikiside erkek. 13 . Hafta radyolog monokaryonik diamniyotik demisti. Kenfi doktorum pek monokaryonik dusunmuyordu. 18. Haftada bebekler arasi fark 10 gun olunca ava transfüzyon mu dedi. 18+4 te detaylı usg icin perinatologa gorundum. Perinatolog dikoryonik diamniyotik dedi. Transfüzyon olmaz dedi. Sevinir gibi olurken. Bebeklerdn Küçük olan 1 -2 ay yasar dedi. Dedi de dedii.....
Amniyon sivisi az ve IUGR ve patolojik doppler bulgusu var. 18+4 iken bebek 16+1 di.
Trizomi den hic suphelenmedi bileTrizomi 18,13,21 den mi süphelendiler?
InsaAllah ikiside gelisimlerinde saglikli ilerler..