2018 de Tüp bebek yaptırcaklar

Hayırlı ugurlu olsun tedaviniz
Nerde yaptiriyosunuz
Kaç emriyo transferi olucak belli mi
Sağol canım. Hepimizinki hayırlı olsun. Şişli İnternational Kolan hastanesinde yaptırıyorum.
Kaç embriyo transferi olacak henüz belli değil. İlk tedavim inşallah pozitifi görürüm.

Arkadaşlar yeni yıldan sonra kimler başlamayi düşünüyor?

Ya da şöyle anlatayım.
12 senelik evliyim, evliliğimin 5. yılında özelde 3 defa tedavi gördüm fakat hiç yumurtam gelişmedi. Uzunca bir süre tedaviye girişmedik, çünkü malum tedavi çok masraflı. Neyse 2015 sonunda üniversitede bir hocaya gittim ve hsg çektirmemi ve tahlillerimizi istedi, sonuçlar iyi çıkınca psikolojik tedavi görmemi istedi. Her şey gördüğüm terapilerden sonra değişti. Vücudum yumurta üretmeye başladı, bizde 1 sene kendimiz normal yöntemlerle olur belki diye denemeye karar verdik. fakat olmadı. Bu sene başında bir Prof. bularak ve rapor haklarımızı kullanarak tedavi uygulanmasına karar verdik. İlk tedavim Mart ayında oldu, 2 yumurta toplandı fakat transfer gününe gidemedi. 2. tedavim Temmuz ayında oldu, 11 yumurta toplandı, 5. güne 3 embriyo geldi, 2si transfer edildi, kalan donduruldu. Sonuç negatif.
3. Ekim sonunda dondurulmuşla oldu, Kasım ayında negatifi aldım. Embriyolarımın kalitesi iyiydi, doktoruma göre de olmaması için bir sebep yoktu. Yaşım haftaya nasipse 36, pcos var bende.

Şimdi Ocak ayı reglim ile son rapor hakkımı kullanacağım nasipse. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah, Gönlümüzdekini ömrümüze nasip etsin.

Ya da şöyle anlatayım.
12 senelik evliyim, evliliğimin 5. yılında özelde 3 defa tedavi gördüm fakat hiç yumurtam gelişmedi. Uzunca bir süre tedaviye girişmedik, çünkü malum tedavi çok masraflı. Neyse 2015 sonunda üniversitede bir hocaya gittim ve hsg çektirmemi ve tahlillerimizi istedi, sonuçlar iyi çıkınca psikolojik tedavi görmemi istedi. Her şey gördüğüm terapilerden sonra değişti. Vücudum yumurta üretmeye başladı, bizde 1 sene kendimiz normal yöntemlerle olur belki diye denemeye karar verdik. fakat olmadı. Bu sene başında bir Prof. bularak ve rapor haklarımızı kullanarak tedavi uygulanmasına karar verdik. İlk tedavim Mart ayında oldu, 2 yumurta toplandı fakat transfer gününe gidemedi. 2. tedavim Temmuz ayında oldu, 11 yumurta toplandı, 5. güne 3 embriyo geldi, 2si transfer edildi, kalan donduruldu. Sonuç negatif.
3. Ekim sonunda dondurulmuşla oldu, Kasım ayında negatifi aldım. Embriyolarımın kalitesi iyiydi, doktoruma göre de olmaması için bir sebep yoktu. Yaşım haftaya nasipse 36, pcos var bende.

Şimdi Ocak ayı reglim ile son rapor hakkımı kullanacağım nasipse. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah, Gönlümüzdekini ömrümüze nasip etsin.
Çok uzun bi tedavi süreciniz olmuş inşallah tüm bu emeklerinizin sonunda allah yüzünüzü güldür Çifter Çifter bebisleriniz olur allah yardımcınız olsun

Hoş geldin canım, yine aynı aya düştük. İnşallah sıra sıra mutluluklarımızı paylaşırız. :KK68:
allah hepimizin kucagini kuzularla doldurur insallah

gerçekten maddi manevi çok zor bi süreçmiş
Allah güç,kuvvet,sabır versin bize

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende tüp bebeğe başlıcam yakında kistik fibrozis gen mutasyonu testimizin sonucunun çıkmasını bekliyoruz hiçbir tahlil kontrol yapılmadı aşamaları neler bana biraz bahseder misiniz? Bşuan zayıflamak için maydonoz kürü kullanıyorum tüp bebeğe başlıcam zaman bi sıkıntı yarratır mı bu bana

Arkadaşlar merhaba. inşallah yeni yıl hepimize uğur getirir. Kısmet olursa bende ocak ayında tedaviye başlıycam. ben rapor çıkarıyorum. Şu an bütün tahlillerimiz baştan yapılıyor.
İnşallah canım allah emeklerimizi boşa cikarmasin
Siz kaç yıllık evlisiniz
Sorun kimde
Daha once bi tedaviniz oldumu

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende tüp bebeğe başlıcam yakında kistik fibrozis gen mutasyonu testimizin sonucunun çıkmasını bekliyoruz hiçbir tahlil kontrol yapılmadı aşamaları neler bana biraz bahseder misiniz? Bşuan zayıflamak için maydonoz kürü kullanıyorum tüp bebeğe başlıcam zaman bi sıkıntı yarratır mı bu bana
Canım bence maydanozu kürünu kesmelisin hemen çünkü
Maydanozun antioksidan özelliği var
Emriyonun tutunmasini zorlaştirirsin

Hamilelere önermezler mesela düşük olmasın yaşamasin diye

Belki inanmicaksin ben salata içinde bile yememege özen gösteririm

Hatta internette araştirabilirsin cocuk düşürmek istiyenler maydonoz kuru yapıyorlar başarılı olanlar bile varmış

Tüp bebeğe başlıcaksin madem bence böyle şeylere girme hiç zararı olur diye düşünüyorum

İnşallah canım allah emeklerimizi boşa cikarmasin
Siz kaç yıllık evlisiniz
Sorun kimde
Daha once bi tedaviniz oldumu

2 senelik evliyiz. Sorun bende canım benim amh düşük erken menopoz riskim var. 2 senedir sürekli tedavideyim. 2 ilaç ve çatlatma iğnesi ve 2 de aşılama yapıldı. İlk aşılamada tutmuştu ama malesef düşükte sonuçlandı. Şimdi rapor için uğraşıyorum testler yapılıyo sen ne aşamadasın

2 aşılamam oldu benim
1 tüp bebek denemem
6 senedir hiç hamile kalamadim

Sorun eşimde morfoloji sorunu var

Şuan beklemedeyim ocak reglisiyle dondurulmuş larİmla devam edicem inşallah @Pinar-a-kk

Selam arkadaşlarrr
Ben tedaviye ekim ayında başladım.
Yumurtalar donduruldu. Bir aksilik çıkmaz ise transfer ocağın ilk haftası olacak

Selam arkadaşlarrr
Ben tedaviye ekim ayında başladım.
Yumurtalar donduruldu. Bir aksilik çıkmaz ise transfer ocağın ilk haftası olacak
İnşallah canım, yine beraberiz. Senin transfer olduğunda bende iğnelere başlamış olacağım.

Back
X