2018 de Tüp bebek yaptırcaklar

Yaşım 23 doktorum 1 tane trasfer edilmek zorunda yaşının küçük olmasından dolayı yasa gereği böyle dedi. 30yaş üzerinde 2 tane trasfer ediliyormus
Normalde o yasa 35 yaşından gün almış kişilere 2 emriyo transferi yapılır diye

Ama bazı merkezler yaşı genç olanlara bile 2 hatta 3 koyuyor Muş

Ben bunu ilk tüp bebek denemem den sonra öğrendim

Şimdi 2.denemde 3 emriyo koyan yerleri araştiricam

hayırlısı olsun hakkımızda artık

Islak su Islak su özel merkezlerin bir çoğu 2 transfer yapıyor yasa bakmaksizin. Ama devlet hastahanesi 35 yaş altı için ilk denemede 1 transfer sonraki denemeler için 2 transfer yapıyor . Özellerde de tabi bu yasaya uyanlar vardır elbet. Ben devlette yaptırdım ilkini . Şimdi ikinci si için zaten muhtemelen 2 embriyo transferi yaparlar .

Islak su Islak su özel merkezlerin bir çoğu 2 transfer yapıyor yasa bakmaksizin. Ama devlet hastahanesi 35 yaş altı için ilk denemede 1 transfer sonraki denemeler için 2 transfer yapıyor . Özellerde de tabi bu yasaya uyanlar vardır elbet. Ben devlette yaptırdım ilkini . Şimdi ikinci si için zaten muhtemelen 2 embriyo transferi yaparlar .
Anladım canım
İnşallah hayırlısı olur hakkında

Kızlar kasımda negatif tüp bebek denemem oldu
Ikinciye ocak reglisiyle başlasak erkenmi olur

Bende varım kızlar. Ocak 10 reglim. Sperm hareketsizliği bizim derdimiz de. İlk denememiz olacak

Merhaba lar. Bende 1 tüp bebek denemesinin olumsuz sonuçlanmasının hemen ardından yine buralardayim. Beth18 Beth18 ağustos topiginde de karsilasmistik seninle. Benim de eylül ayında bur tüp bebek denemem oldu . 3.5 aylık olmuştuk ki düşük le sonuçlandı. Süreç her anlamda zor . Üstüne bir de tutup da düşünce büyük bir yikim . Rabbim kimseye yaşatmasın . Hayırlısı buymuş . Şuan toparlanmaya çalışıyorum . Kaybım henüz çok yeni . Aranıza ocakta olmasa da kendimi hazır hissedersem 2018 in haziranın da katılırım inşallah .
merhaba canim evet bende yaptirmak istiyorum ama bakalim simdilik beklemedeyiz

Bende özel hastaneye gidiyorum ama 1 tane konulcak. Benden yana bir sorun yok hersey temiz eşimde sprem ileri hızlı hareketi yok sayıdada düşüklük var. Bugun kontrole gittim ignelere cevap vermiş yumurtalıklarımda 20tane yumurta var cuma gel tekrar bakalım dedi

Bende özel hastaneye gidiyorum ama 1 tane konulcak. Benden yana bir sorun yok hersey temiz eşimde sprem ileri hızlı hareketi yok sayıdada düşüklük var. Bugun kontrole gittim ignelere cevap vermiş yumurtalıklarımda 20tane yumurta var cuma gel tekrar bakalım dedi
Hayirlisi olsun hakkınızda umarım herşey gönlünüzce olur

Merhaba lar. Bende 1 tüp bebek denemesinin olumsuz sonuçlanmasının hemen ardından yine buralardayim. Beth18 Beth18 ağustos topiginde de karsilasmistik seninle. Benim de eylül ayında bur tüp bebek denemem oldu . 3.5 aylık olmuştuk ki düşük le sonuçlandı. Süreç her anlamda zor . Üstüne bir de tutup da düşünce büyük bir yikim . Rabbim kimseye yaşatmasın . Hayırlısı buymuş . Şuan toparlanmaya çalışıyorum . Kaybım henüz çok yeni . Aranıza ocakta olmasa da kendimi hazır hissedersem 2018 in haziranın da katılırım inşallah .
bnde ilk aşılamamda hamile kalmıştım 3. aya girdiğmizde kalbi durdu kurtajla alındı bebeği genetik teste gönderdik turner sendromlu çıktı ama bizde genetik sıkıntı çıkmadı. gerçekten çok zor durumlar çok geçmiş olsun .

bnde ilk aşılamamda hamile kalmıştım 3. aya girdiğmizde kalbi durdu kurtajla alındı bebeği genetik teste gönderdik turner sendromlu çıktı ama bizde genetik sıkıntı çıkmadı. gerçekten çok zor durumlar çok geçmiş olsun .

Bebek pataloji den temiz geldi . Bakalım başka ne sebeple düştü bilemiyorum . Genetik için kan mı veriliyor nasıl bakiliyor

Merhaba arkadaşlar Bnde tüp bebekle hamile kalanlardanim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah . Ben cok büyük araştırmalar yaptım Ve bi merkeze karar verdim cok şükür pozitif sonuç aldım Yen'i başlayacak olan arkadaşlara şimdiden bol şans diliyorum . Merak ettiğiniz her seye severek cvp veririm tüp bebek maddi manevi cok zor bi süreç o yüzden hem doktorun başarı oranını hemde laboratuvarını iyi araştırarak karar verin arkadaşlar

Merhaba.ben 36 yaşındayım.bugun tüp bebek tedavisine başlandı.amh testi 0.06 çıkmıştı.doktor bugün adetimin 2.gunu ultrasondan baktı 1 ya da 2 tane yumurta olur dedi.bakalim bugün iğneleri aldım ve ilkini yaptım.haftaya perşembe kontrol edecekler yumurta gelişirse toplama yapacaklar.doktorlar pek umutlu değil ama hayırlısı

Slm kizlar ben 30 yasinda bi kiz annesiyim .. cok sukur.. kizima normal yollardan kavustum fakat sonrasinda dis gebelikyasadim ve sag tupum alindi ve ard arda kimysal gebelik ler yasadim.. 1 bucuk senedir hic bir sonuc alamadim en son rahim film cektirdim 4 ay once ve gecen ay da klomen + igne tedavisi gordum adetime iki gun var
. Eger olmadiysa bende adetimin gelmesiyle birlikte tup bebege başvuracağım.. allahim hakkimizda hayirlisini versin.. takipdeyim sizi insallah teker teker güzel haberlerimiz gelir:KK200:

Back
X