Canım bende aynı dun gıttım doktr erkege benzıo dedı ama 14. Haftada netleştırıcem dedı hayrlsıı olsun artık:)Ikı uc haftaya belli olacak ınsallah ben erkek gibi hissediyorum bebişi
Belli olunca kullanırım oyumu
Canım bende aynı dun gıttım doktr erkege benzıo dedı ama 14. Haftada netleştırıcem dedı hayrlsıı olsun artık:)
11 haftalık ama gelısımı onden gıdıomus 1 hafta sızın kac canımKac haftalık sizin bebiş
Asırı harektlı zıplıo resmen benımkıde kadıncaz yazık yavas yavs bakıo ama bakalm net olarak gosterıcek mı o zamanBen yarin gidicem kontrolum ama dr soyler mi bilmem bazisi emin olmadan soylemiyor
Tahmınde bulusa bıle bı umıt oluo:)Ben yarin gidicem kontrolum ama dr soyler mi bilmem bazisi emin olmadan soylemiyor
11 haftalık ama gelısımı onden gıdıomus 1 hafta sızın kac canım
Benımde ıkılı testte tahmın ettı bakalım dogru cıkıcak mıBenim 10 hafta 5 günlük 2 hafta sonra kontrolum var
İkili tarama testi için gidicem belki belli olur
Masallah:)netlessın bıranonce hepmızınBugun 11+3 olduk %70 erkek dedi hayirlisi bakalim saglikla gelsin tum yavrular insallah :)
Ay insallah tabii ki onceligimiz saglikli olmalari insallah ama insan merak etmeden de duramiyo cinsiyeti iste belkide kadinlarin alisveris merakindan dir hep bu cinsiyet merakida :))))))Masallah:)netlessın bıranonce hepmızın
Kesınlıkle bıseyler almak ıstıorm sureklı ama net olmdgı ıcın gerı cekılıorm hep:)Ay insallah tabii ki onceligimiz saglikli olmalari insallah ama insan merak etmeden de duramiyo cinsiyeti iste belkide kadinlarin alisveris merakindan dir hep bu cinsiyet merakida :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?