12 canım:)bakalım bacak arası bos gibi dedı kız sankı dedıKaç haftlık Senn canm
Of benımkıde aynı benım cocuk da aksı bıraz doktrda aksı ıkısı bır olunca bole belırsızlık yasıorm:)on kere soruorm da doktr bunalıo ole dıo:)Bnde yarın gdecem inş doktrmun ağzndan cmbızla laf alıyrm(
Valla bende aynı canım antalyada yasıorm bende ozele gdıorm kendı doktrmdan harıcınde kac yere gttım harektınden goremıorz dıolar bılmıorm artık kız cocugu saklarmıs kendını sanırım kız benım:):)) hiç gülecğim yoktu aynen valla bkıom ses etmıo korkuorm sorym tekrr szde özele gidıorm
Ne goruosun canım:)kızmı erkekmıMaşallahh size:) dha yrın gdince en azndan %60 70de dcem artk rüyalar grmeye başladm
Benımde ılk bebısım:)sırf bıseyler almak ıcın cok merk edıorm:)canım bendekı belırtıler erkek belırtısı cıldım asırı guzellestı hıc mıdem bulanmıo eger bole hamılelıkk gecırceksem 10 tane daha yaparm:))okula gdıorm dersaneye gdıorm ev ısı yapıorm o kadar aktıfımkı asırı cıkılota yıyorm ama bence kız olucak:))cunku o gun doktr bacak arası bos gıbı dıyınce ben artık kızdan yana cok baskınım:)bakalm artık netlesır yavas yavasCanm bi arkdasmnda senn gbi sakldı taa19.haftda gsterdi erkek bebekmiş ya kız erkek farketmıo saglıklı olsnlr hayırla gelsnler de bde benm ilk bebişim olcak inş ondan merk edyrm galba
Bende aynı canım sadece uyku oldu 26 yasındaym canım sen kac yasındasın:)İnn bnde hiç kusmadm cildm prladı erkk dyen akrabalarm old. Bnde sadece yrgnluk uyku oldu baska bi şikyetm olmdı yni:) kac yasndasn cnm küçüksn gliba sen
Belırtılerımız aynı bakalım cinsiyetlerımz aynı olucakmı:)İnn bnde hiç kusmadm cildm prladı erkk dyen akrabalarm old. Bnde sadece yrgnluk uyku oldu baska bi şikyetm olmdı yni:) kac yasndasn cnm küçüksn gliba sen
Bence ekım ayı kız ayı olucak canım:)Allah ızın verırıse kac ekımde dunyaya gelıcek:)Doktorum kiza benziyor dedi bakalım 1 ay sonra net belli olur bende o zaman kullanırım oyumu :) inşallah değişmez ama yaaa :)
Benimki sezeryan canım eylül sonu doğacak muhtemelen. 38.haftada olursam 20 eylülden sonraki bi zaman oluyorBence ekım ayı kız ayı olucak canım:)Allah ızın verırıse kac ekımde dunyaya gelıcek:)
Insallah canım benım sag salım kucaklarımzıa alalım:)Benimki sezeryan canım eylül sonu doğacak muhtemelen. 38.haftada olursam 20 eylülden sonraki bi zaman oluyor
Amin inşallah bakalım. Şu mide bulantıları bi geçseydi ne kadar rahatlayacağım. 2 ay sonraya ışınlanmak istiyorumInsallah canım benım sag salım kucaklarımzıa alalım:)
Cok mu canım mıde bulantın of o cok etkılıo demı ama gecıcek azcık daha dayan:)bende hıc olmadı ama olanlardan duyuyorm zor oluomsAmin inşallah bakalım. Şu mide bulantıları bi geçseydi ne kadar rahatlayacağım. 2 ay sonraya ışınlanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?