2018 ekim anneleri cinsiyet

Bebiş cinsiyeti

• Ikızı gebelık kız

OY: 0 0,0%
  • Ikız gebelık erkek

• Ikız gebelık bır erkek bır kız

• Ankete Katılan
    56
:)) hiç gülecğim yoktu aynen valla bkıom ses etmıo korkuorm sorym tekrr szde özele gidıorm
Valla bende aynı canım antalyada yasıorm bende ozele gdıorm kendı doktrmdan harıcınde kac yere gttım harektınden goremıorz dıolar bılmıorm artık kız cocugu saklarmıs kendını sanırım kız benım:)

Maşallahh size:) dha yrın gdince en azndan %60 70de dcem artk rüyalar grmeye başladm

Canm bi arkdasmnda senn gbi sakldı taa19.haftda gsterdi erkek bebekmiş ya kız erkek farketmıo saglıklı olsnlr hayırla gelsnler de bde benm ilk bebişim olcak inş ondan merk edyrm galba

Canm bi arkdasmnda senn gbi sakldı taa19.haftda gsterdi erkek bebekmiş ya kız erkek farketmıo saglıklı olsnlr hayırla gelsnler de bde benm ilk bebişim olcak inş ondan merk edyrm galba
Benımde ılk bebısım:)sırf bıseyler almak ıcın cok merk edıorm:)canım bendekı belırtıler erkek belırtısı cıldım asırı guzellestı hıc mıdem bulanmıo eger bole hamılelıkk gecırceksem 10 tane daha yaparm:))okula gdıorm dersaneye gdıorm ev ısı yapıorm o kadar aktıfımkı asırı cıkılota yıyorm ama bence kız olucak:))cunku o gun doktr bacak arası bos gıbı dıyınce ben artık kızdan yana cok baskınım:)bakalm artık netlesır yavas yavas

İnn bnde hiç kusmadm cildm prladı erkk dyen akrabalarm old. Bnde sadece yrgnluk uyku oldu baska bi şikyetm olmdı yni:) kac yasndasn cnm küçüksn gliba sen

Doktorum kiza benziyor dedi bakalım 1 ay sonra net belli olur bende o zaman kullanırım oyumu :) inşallah değişmez ama yaaa :)

Amin inşallah bakalım. Şu mide bulantıları bi geçseydi ne kadar rahatlayacağım. 2 ay sonraya ışınlanmak istiyorum
Cok mu canım mıde bulantın of o cok etkılıo demı ama gecıcek azcık daha dayan:)bende hıc olmadı ama olanlardan duyuyorm zor oluoms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…