Yapına göre değişebilir dikkatli incelersen anlarsn benim tekmelemeye başladı dokununca elimde hissediyrm 20+1 deyizmerhaba kızlar bende ekim annesiyim inşallah cinsiyetimiz erkek
siz bebeğinizin hareketini hissediyomusunuz ben henüz bişey hissetmedim çok aklıma takıldı bu normal mi acaba
Bende hareketlerini hissediyorum ancak disardan elle hissetmek icin erkenmis sanirim. Birisi sormus doktoruna disardan hissediyorum elimle diye. Doktoruda daha cok erken hissettiklerin rahim buyuyo ve kasiliyo rahim kasilmalari olabilir demis. Bende elimle hissediyorum oyle seyler ama rahim kasilmasidir diye geciyorumm.Yapına göre değişebilir dikkatli incelersen anlarsn benim tekmelemeye başladı dokununca elimde hissediyrm 20+1 deyiz
Ben 14.haftadan itibaren hissetmeye basladığında simdi oturunca ve yatınca cok oynuyo uyuyamıyorum kıpırtılarından.) ikinci olduğu için erken hissettim galiba. İlk gebeliğimde 20.haftada net hissetmiştim bide zayıflar daha net hisseder demişti drmerhaba kızlar bende ekim annesiyim inşallah cinsiyetimiz erkek
siz bebeğinizin hareketini hissediyomusunuz ben henüz bişey hissetmedim çok aklıma takıldı bu normal mi acaba
Yok canım kasılma farklı bu bildigin vuruyor ben 16 dan beri hareketleri hissettim artık 21 den gün aldık büyüdü bıdıkBende hareketlerini hissediyorum ancak disardan elle hissetmek icin erkenmis sanirim. Birisi sormus doktoruna disardan hissediyorum elimle diye. Doktoruda daha cok erken hissettiklerin rahim buyuyo ve kasiliyo rahim kasilmalari olabilir demis. Bende elimle hissediyorum oyle seyler ama rahim kasilmasidir diye geciyorumm.
Bende 16dan beri hissediyorum canimm ve ilk gebeligimm :) disardan hissettiklerimde bebek olabilir mi o zamannYok canım kasılma farklı bu bildigin vuruyor ben 16 dan beri hareketleri hissettim artık 21 den gün aldık büyüdü bıdık
Evet yani benm mi bariz bebek kasılma değil seğirme değilBende 16dan beri hissediyorum canimm ve ilk gebeligimm :) disardan hissettiklerimde bebek olabilir mi o zamann
Ben tekme gibi duzenli hissediyorum bazen. Hickirik sanirimEvet yani benm mi bariz bebek kasılma değil seğirme değil
Eşimde dokununca vurmasını hissediyor canımmBen tekme gibi duzenli hissediyorum bazen. Hickirik sanirim
Ama disardanda hissediliyo o hickiriklar :))
Gecen galiba hickirik dedim esimde hissetti acaba tekmelerini bizde hissediyomuyuz disardaaan. Iyice dikkat edicem bundan sonraaEşimde dokununca vurmasını hissediyor canımm
Benim sezeryan olacak çarşamba günü canımarkadaşlar içinizde doğum yapan veya doğumunun nasıl olacağı belli olan var mı?
Benim normal olacak allah izin verirse canım :)arkadaşlar içinizde doğum yapan veya doğumunun nasıl olacağı belli olan var mı?
ilk bebeğiniz mi? hayırlı olsun canım. inaşşal sağsalim kucağınıza alırsınız. :)Benim sezeryan olacak çarşamba günü canım
inşallah normal olur bende normal çok istiyorum ancak bebek iri olursa zorunlu sezeryan olacağım.Benim normal olacak allah izin verirse canım :)
Ikinci canım. Sağol teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim alırız kucagimizailk bebeğiniz mi? hayırlı olsun canım. inaşşal sağsalim kucağınıza alırsınız. :)
arkadaşlar içinizde doğum yapan veya doğumunun nasıl olacağı belli olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?