2018 Ekim Anneleri

cnm nerde oturuyorsun ? istanbulda haznedar ve safaköyde var dı... Bende çok gezdim sonunda içime sinen birsey bulabildim
Kocaelideyim ama istanbula anneme gittim orayı alt üst ettim doğum ekimde olacak ya inşallah bir bu takımı alayım diyorum kadife daha kalın iyi olur bir de yine 3 lü bi takım daha günlük birşey o penye olur .. bu kapıda ödeme iade ve değişim var boyunu kilonu söylüyorsun bedende yardımcı oluyorlar

Kocaelideyim ama istanbula anneme gittim orayı alt üst ettim doğum ekimde olacak ya inşallah bir bu takımı alayım diyorum kadife daha kalın iyi olur bir de yine 3 lü bi takım daha günlük birşey o penye olur .. bu kapıda ödeme iade ve değişim var boyunu kilonu söylüyorsun bedende yardımcı oluyorlar
olabilir cnm zaten ağırlaştın çokta gezemezsin artık netten sipariş vermek en iyisi... İ

olabilir cnm zaten ağırlaştın çokta gezemezsin artık netten sipariş vermek en iyisi... İ
Evet birde havalar çok bunaltıcı giyinemiyorum bile akşamı bekliyorum bu seferde bi tane mağazaya anca bakabiliyorum neyse artık şansıma :) siparişi verdim şimdi gelsin bakalım inşallah olurda uğraştırmaz beni

Canım eksikleri net belirleyip yavaş yavaş halledebilirsin zaman daralıyor artık bebişler erken gelebilir diye düşünüyor insan net olursa yapacağın şeyler öncelik sıralaması yapabilirsin hem izne ayrıldığında biraz daha ağırlaşmış olacaksın o zamana da seni çok çok yormayacak ve eğlendirecek aktivitelerle ilgilenebilirsin. Ben de son olarak ebebekten gecelik sabahlık siparişi vererek alışverişimi noktaladım yavaştan yıkamaya başladım ama ütü yapılacak. Yıkamayı bitirip geçeceğim ona da inş ve çantamı hazırlayıp artık her dr kontrolüne valizimle giderim diye düşünüyorum hastanem yaşadığım yerde olmayınca mecbur böyle davranacağım. Sağlıkla gelsin inş kuzucuklar
alişveriş kısmı benmde tam canım herseyi tamamlayıp beklersem zaman hiç gecmez gibi geliyor o_O sıcaklar uykusuzluk zaman gecsın vakıt gelsın artık istiyorum

Selam kızlar bayadır yazamıyorum hala çalışıyorum. Dün kontrolüm vardı çok yüksek sancım çıktı ilk defa nts ye girmiştim. Hemen büyük serum takıldı bide Ağrı kesici iğne oldum sancı kesildi ama ben hiç sancı hissetmedim o an. Çok korktum gerçekten. 34 haftadayız ama yinede erken. Bu arada kızımın kilosu çok iyi 2 buçuk kilo olmuş maşallah suphanallah. Sabahtan beri az az gelip giden sancılarım var. Büyük ihtimalle bu hafta son çalışacağım 37 ye kadar dayanamayacağım evde dinlenmem lazım yani Doğumdan sonraya sadece 2 hafta aktarmış oldum :emir_bebek:

Büyümeye başladılar ya iyice ondan bence. Nemlendirici çok gerilmemesini sağla canım işe yarar krem olmasa da. Ben zeytinyağı ve bebek yağı da kullanıyorum. Kremi de sürüyorum dönüşümlü olarak.

Sanırım kullanmasaydim çatlamış olacaktı.

Aylardır takipteyim o ürünü bi indirime girmedi alacağım ama bekliyorum. Güle güle kullanın :)
Canim indirime girmiyor zamlanmadan al bence bende cok takip ettim inmedi bi turlu

Bu Arada bu şekilde sancısı olanlar hastanede mi kalıyor beni eve gönderdi de.
Benlm de hissetmediğim sancılarım çıkıyordu nst lerde.Hastsbede birgun kaldım.O süreçte serum takıldı kasılma Önleyici kapsüller içtim,iki tane Ciğer geliştirici iğne yapıldı.5 nst Çekildi ara ara son ikisinde Sancı Yani kasılma yarım saatt bire düşünce çıkardılar.Kasılma Önleyici ilaç kullanıyorum şimdi.

Benlm de hissetmediğim sancılarım çıkıyordu nst lerde.Hastsbede birgun kaldım.O süreçte serum takıldı kasılma Önleyici kapsüller içtim,iki tane Ciğer geliştirici iğne yapıldı.5 nst Çekildi ara ara son ikisinde Sancı Yani kasılma yarım saatt bire düşünce çıkardılar.Kasılma Önleyici ilaç kullanıyorum şimdi.

Bana ciğer geliştirici iğne yapılmadı sen özel hastane miydi gittiğin

Gunaydin herkese arkadaslar....
Acaba kan sulandirici igne kullanan yada ecopirin kullanan arkadaslar doktoeunun ozellikle hapi ne zaman kesti...benim doktor ecoprini bir kac gun sonra kesecek...yani 34 haftaya girerken...
Valla korkuyorum bebegime bir sey olacak diye
Ama.dogum yaklasiyor siye kesiyor galiba...

Birde bu ilaclari kullananlar doktorunun dogum sekli hakkkinda konistu mu...ilaclarin dogum uzerinde bir etkisi var mi...
Acaba sezaryan olmak daha mi iyi ve saglikli bu durumda
Dogumda herhangi bir sorun olmasin diye
Cnm ben geçen hafta muayeneden sonra yazmıştım. 36. Haftada coraspin bırak dedi. Bir hafta daha kullanacağım. iğneyi de doğumdan bir iki gün önce bırak dedi. Pıhtılaşma riskini göze alamam dedi ve o yüzden 37-38 arası sezeryan için önümüzdeki hafta gittiğimizde gün verecek ve ayrıntıları konuşacağız. İlaçları planlı biraktiracagim o yüzden sezeryan dedi bana. Senin Dr ne soyledi

Canım çok şükür. Doktora kız bebek olduğu için mi zayıf dedim zayıf değil dedi normal dedi bana. Ama ölçümlerde biraz geride çıkıyor plojovic plojovic demistin sanırm ileriki haftalarda geride kalır diye. Eğer gelişiminde gerilim olsaydı doktor söylerdi dimi

Ters duruyorsa sezeryan olursun zaten canim. Öncelik tabiki normal doğum Allah gönlüne göre versin insaallah
Cnm bu haftalarda bir iki hafta ileri geri olması çok normalmis benim Dr soyledi

Kuzenimde kullaniyor canim.
Onceki kayiplarindanda sebep sezaryen karari aldilar.
Igne 1 gun once birakilacak sonra devam edilecek sanirim.Normal ameliyatlarda da bu uygulaniyormus.
Kaçıncı haftaya gün verdiler cnm kuzenini ben bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum. Ve sezeryanda çatala cikiliyomu? Alt taraf komple açık oluyo mu?

Normalde doktorum 33 hafta sonuna kadar devam edelim diyodu ama 31. Haftada cok agrim olmustu ayaga kalkamamistim. Duzensiz de olsa kasilmalarim vardi. o zaman birakalim dedi coraspini. Bildigim kadariyla 100mg. Coraspin'in vucuttaki etkilerinin gecmesi 1 haftayi buluyor o nedenle dogumdan en gec 1 hafta oncesinde kesilmesi grrekiyor. Aksi halde dogumda anne icin kan kaybi tehlikesi oluyor.

Bir de coraspinin gebeligin son 3 ayinda kullaniminij bebegin kalp sagligina olumsuz yonde etki ettigine yonelik bulgular var bazi calismalarda. Ancak doktorunuz fayda/zarar durumlarini degerlendirip en uygun zamani belirler diye dusunuyorum.

Dogum sekliyle ilgili bir bilgim yok zaten sezaryen olacagim icin :)
Cnm sen de ilaçlardan dolayı mı sezeryan olacaksın?

Sağ ol canım oğlum daha iyi şükür olsun 1 gün hastane de yattık

Daha iyi çok şükür Allah’ıma o iyi olunca ben de iyi oluyorum dinleniyorum en azından

Ben de sabah aksam içeöeğim o zaman 2 ay düzenli kullandım çünkü şimdi tekrar başlayacağım
Benim kan degerim normal sinira cikmadigi ve kendimi asiri yorgun ve halsiz hissettigim icin ikiye cikarmistik. İsyerseniz yine de dr unuzla gorusup 2 ye cikarin

Back
X