2018 Ekim Anneleri

Benim bayramdan once ev bitti tuller,zebralar,duvarlar vb.Oncesinde daha agirlasmadan dolap iclerini,mutfak dolaplarinin iclerini vs duzenleyip temizlemistim.
Gectigimiz haftasonuda halilarida verdim,esimde sagolsun mutfagin kalan isini halletti makine,buzdolabi fln cekip.Bayaa kış temizligi oldu :)

Bugunde bebis esyalarini yikamaya basladim artik :)

Insallah zorlamaz seni daha fazla cikmaz.
Evet son ayin herseyi surpriz malesef.
Amin insallah saglikla gelsinler
bende uzuldum haftaya kadsr beklemek zor geliyor simdi

bende ordan gecelık aldım kuması fln hoşuma gıttı tavsiye ederim bende

Kızlar karnımın alt tarafında 3_4 tane çatlak oluştu. Geçen hafta yoktu bu hafta olmaya başladı umarım fazla artmaz . Sizde oldu mu çatlak?

Anladım canım tamm sağol benim görüntüleri hep renkli verdi şimdiye kadar 4d ye gerek yok bana o zaman
Ne şanslıymışsın :) Gerek yok bence canım elinde varmış zaten renkliler.
Hadi diyorduk ya agirlastikca :)
Iste haftalar gectikce daha da farkediyor.
Bacaklari kapatamadan azcik paytak yurumeye basliyorsun :)
Her zaman olmasa da arada paytaklaşıyorum aynen :)
Bugünkü çok farklıydı ya, hala öyle çok sık tuvalete çıkarırdı şimdi her hareketinde altıma kaçıracağım hissi oluyor.
Aynada baktım karnımda değişiklik göremedim gerçi ama indi sanırım biraz daha.
Her değişiklikte insan heyecanlanıyor artık son zamanların belirtileri görülünce :)

Kızlar karnımın alt tarafında 3_4 tane çatlak oluştu. Geçen hafta yoktu bu hafta olmaya başladı umarım fazla artmaz . Sizde oldu mu çatlak?
Bende her gün kontrol ediyorum neredeyse. Hiç farkettin mi acıma ya da kaşıntı oldu mu?

Bende yok ama her an çıkacak gibi hissediyorum o kadar kreme, yağa rağmen.

Son aylarda kilo artışı nasıl sizde?
İnanılmaz hızda kilo alıyordum geçen kontrolden beri hiç almamışım 10 günde.
Daha sağlıklı ve kontrollü yemeye başladım ama 4 tane takviye içiyorum günde.
İnşallah bebiş kilo alıyordur ben almadan.

Ona da cikacam canim.Ama akdeniz anemisi cikmamisti.
Sana da cok gerek kalmaz insallah
Amin inşallah ama doktorum 8 li degerlerdeyse kan takviyesi gerekli demişti. Dogum sonrasi da kanamamiz olacak ya iyice kansiz kalmayalim diye.

Onu sakin ihtimal etme canim. Demir ilaclarina ragmen yukselmiyorsa bir eksiklik var demektir.

Ben de dun saglik ocaginda tartildim. Tam 10 kg almisim. Son aya girdik acaba kac kg daha aliriz,5'ten fazla almayiz umarim. Zira ben ayakta durunca,yuruyus esnasinda zorlaniyorum artik. Evim epey dik bir yokuş uzerinde bir de. Artik yuruyerek cikamiyorum.

Bende şimdiye kadar 10 kilo aldım toplam. Ayda 3 kilo alarak ilerliyordum en son 5 kilo çok geldi gözüme :)
67,5 çıkıyorum sabahları 70'i geçmezsem süper olacak bakalım.

Yürürken bende zorlanıyorum ayakları bu kadar ağırlığa alışık değil ayakkabı da olmuyor normaldir artık sanki. Tam son ay ağırlığını yaşadığımız dönemdeyiz :)

plojovic canım kan değerlerim hamilelikten Öncesinde de düşük MÜ oluyordu ? Inşallah çabucak istenen seviyeye ulaşır.

Maşallah çok tatlı ne güzel poz vermiş annesi rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Bende şimdiye kadar 3 4 kere anca yağ sürdüm hiçbir şey kullanmıyorum aşırı kaşınmaya başladı çatlayacak ondan kaşınıyor diyorlar inşallah çatlamaz

Purpplee maşallah bebeğine canım çok tatlışş yerimmm hngi hastaneye gittin ya benim doktorunki böle renkli dwğil sanırım o 4d değilmiş heralde 3 boyutlu sadece

Eve tartı almadim ben moralim bozulmasin diye. Kilo almaya musait bir yapim var o yuzden hep hamile kalirsam ben cok kg alirim diyordum ama oyle olmadi. Herhalde son 1 ayda da en fazla 5 kg alirim.

Yürümek zor, oturup kalkmak zor. Dizlerim,kuyruk sokumum falan aciyor oturdugum yerden kalkarken. Dun camasirlari makineden çikartayim derken yere comelmek gibi bi hata yaptim. Ah uh ede ede zor kalktim :)

Sagolasin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız. Sporu ben de çok seviyorum ve destekliyorum. Ne mutlu sana düzenli yapıyorsun. Parmağındaki uyusmayi ve sismeyi Dr una şöyle istersen

Bende hiç şişme olmadı, hatta normalde olduğumdan zayıf duruyorum. Karnım var sadece. Hep hamile olunca yüzümun kilo alacağını hayal ederdim

Masallah cnm iyi haberlerin daim olsun. Doğum için gün aldın mı Sezeryan istiyodun sen

Amin inşallah ama doktorum 8 li degerlerdeyse kan takviyesi gerekli demişti. Dogum sonrasi da kanamamiz olacak ya iyice kansiz kalmayalim diye.

Onu sakin ihtimal etme canim. Demir ilaclarina ragmen yukselmiyorsa bir eksiklik var demektir.

Zaten sık takip ediyor canim doktorum.
4 serum var iste dun aldim birini.
Anestezi ile de gorustum toparlayabildigi kadar olsun zaten kan takilir hic canini sıkma dedi.
Zaten pek ihmal edilmiyor insanin kuyrugu gb :)

Maşallah çok tatlı ne güzel poz vermiş annesi rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Aminnnn canım çok Sağol :))) siyah beyaz resimlerde de yüzü çıkıyordu ama ikisi kadar farklı ki tombalak bişey beklemiyordum :))) çok şükür pozunu verdi miniğim

Purpplee maşallah bebeğine canım çok tatlışş yerimmm hngi hastaneye gittin ya benim doktorunki böle renkli dwğil sanırım o 4d değilmiş heralde 3 boyutlu sadece
Çok Sağol canımm
Linaya gittim fiyat olarak da diğerlerinden uygundu.4D canım bu görüntü Ayrıntılı ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…