Soğuk su iç ya da dondurma ye hemen Ayakları oynatır sen de görürsün ayakların nerde oldupunuAğrı yok şu an daha iyi gibiyim ama aşağı indi galiba o kadar hissetmemiştim.
Cimcime pozisyon değiştirdi sanırım. Normalde sol aşağıya doğruydu başı sol tarafımda gövdesi olurdu sağ boşluğuma ve kaburgama ayakları ile tekme atardı. Şimdi o gövde sertliğini sağda hissediyorum ama ayakları ve başı nerde hiç fikrim yok. Ters dönmüş olmasın da.
Korkmadım değil erken gelecek diye. Yine olursa ağrı vs yazacağım doktoruma.
Çok Sağol canım :))) evet net çıkmış çok şükür..Aslında ben yüzü tam bana dönük hayal ediyordum ama doktor dedi ki bu haftalarda elde edilebilecek en iyi görüntü ve poz.Kolay kolay tam dönük olmaz artık dedi.Buna da şükür :))Kızlar merhaba.. dün kontrole gittim serviks 3-4 mm daha kisalmiş.. nts de sanci cikmadi.. doktor 34 haftayi geçirsek olucak dedi.. bende şu ekime varalım istiyorum.. kızım 42 cm 1750 gr olmuş.. kizim yine baş aşaği dönmüs.. okadar dönme dedim dinlememiş beni :) herkes dönsün ister biz dönmesin :)) bide ayaklarinida yine kafasina kadar kaldirmiş akrobatımnasıl sığıyor öyle bilmem.. zaten hep aşağida duruyordu orada büzüşmüş demekki..
Maaşallah çok tatli.. bizim kızı hiç bukadar net göremedik kilom nedeniyle :)
Benim boya badana yapılacak birde ufak bir tadilat var ve hala başlamadık o da beni strese sokuyor halıları kaldırdım ev işi bitince vereceğim yıkamaya boya badana bitincede annemle temizleriz inşallah yetişir :)Evle ilgili islerinizi tamamladiniz mi? Halilar temizlemeye, genel ev temizligi gibi? Bu sekilde bir hazirlik yapiyorum dogumdan sonra vaktim olmayabilir olsada kizimla ilgilenmek daha tatli gelecektir :) ilk gebeligimiz aklimiza gelmeyen bir sey kalmamistir herhalde unuttugumuz
Ben hala lohusa Takım'ı almadım inceleyeyim canım.paylaşımın için teşekkürler .Güle güle kullan.Ekru ve pembe atmıştın pembe istemiyorum demiştin hangisini aldın sonra ?Kızlar dün paylaştığım lohusa takımına fikir vermediniz ama :) ben sipariş vermiştim hemen bugün geldi kaliteli güzel bedenide oldu feyzanın ürünü zaten eğer netten alacaksanız lohusam.com tavsiye ederim kapıda ödemeside var sizede fikir olsun netten pek güvenilmiyor alışverişe çünkü
Ben hala lohusa Takım'ı almadım inceleyeyim canım.paylaşımın için teşekkürler .Güle güle kullan.Ekru ve pembe atmıştın pembe istemiyorum demiştin hangisini aldın sonra ?
Güzelmiş camım güle güle kullan ben de gezineyim bir araEki Görüntüle 2186134 Eki Görüntüle 2186135 Eki Görüntüle 2186136
Lila olanı aldım canım fotoğraftakinden daha güzel diyebilirim burda bornoz gibi görünümü ama çok şık kadife olmasıda iyi oldu benim için .. etiket fiyatı 245 170 aldım bu arada ..
Teşekkür ederim canım inşallahGüzelmiş camım güle güle kullan ben de gezineyim bir ara
Benimki de iniyor sanırım. Pazartesi kontrolüm var ama bi daha olursa şüphelendirecek bi ağrı yazarım olmadı giderim kontrole. Daha olmasın çok küçük zaten 36yı beklesin en azından. Bakalım risk varsa planlarım uymaz hem iş hem hazırlıklar daha çok var gelmesin hemen :)Canım hissettiklerini ben de hissediyorum üç gündür sanki aşağıda ağırlık var ama bir yandan da kaburgalarda Ayakları hissediyorum Karışık.Doktıra bugün sordum kanala inmiş mi evet dedi Erkrn dopum mu var yani dedim yoooo dedi tedirgin etmek mi istemedi bilmiyorum.
Gerçek Sancı bel ve sırttan başlarmış canım bir nst çekilsen geçmiş olsun
Yemek yedim şimdi canım, kıpırdansın diye bekliyorum birazdan tatlı bişey yerim olmadı. Yandan delip çıkacak gibi tekme atıyordu hep ama bugün yok, değişti yeri büyük ihtimalle.Soğuk su iç ya da dondurma ye hemen Ayakları oynatır sen de görürsün ayakların nerde oldupunu
Bu renkli fotoğrafı ben her muayenede alıyorum ama 4d farklı bir şey mi aynı mı acaba ben girmedim 4d diye de gerekli mi sadece fotoğraf için miBenimki de iniyor sanırım. Pazartesi kontrolüm var ama bi daha olursa şüphelendirecek bi ağrı yazarım olmadı giderim kontrole. Daha olmasın çok küçük zaten 36yı beklesin en azından. Bakalım risk varsa planlarım uymaz hem iş hem hazırlıklar daha çok var gelmesin hemen :)
Yemek yedim şimdi canım, kıpırdansın diye bekliyorum birazdan tatlı bişey yerim olmadı. Yandan delip çıkacak gibi tekme atıyordu hep ama bugün yok, değişti yeri büyük ihtimalle.
Senin minik ne güzel çıkmış maşallah ona yaa
Bende isticem doğmadan bi renkli fotoğrafını hatıra kalsın umarım alabilirim.
Sağol canım amin :) soğuk su iç hareket etmesi garanti :) benim o dışarı çıkacak gibi tekmeler biriyle konuşma halindeyken ya da Gürültülü ortamda oluyo sadeceBenimki de iniyor sanırım. Pazartesi kontrolüm var ama bi daha olursa şüphelendirecek bi ağrı yazarım olmadı giderim kontrole. Daha olmasın çok küçük zaten 36yı beklesin en azından. Bakalım risk varsa planlarım uymaz hem iş hem hazırlıklar daha çok var gelmesin hemen :)
Yemek yedim şimdi canım, kıpırdansın diye bekliyorum birazdan tatlı bişey yerim olmadı. Yandan delip çıkacak gibi tekme atıyordu hep ama bugün yok, değişti yeri büyük ihtimalle.
Senin minik ne güzel çıkmış maşallah ona yaa
Bende isticem doğmadan bi renkli fotoğrafını hatıra kalsın umarım alabilirim.
Benim kontrollerimde 2 boyutlu siyah beyaz olandan veriyor doktorum. Bu şekilde belli değil onlarda ama aynı makinada varsa o özellik o şekilde isteyeceğim. Renkli dışında başka var mı türü bilmiyorum hiç canım ben o şekilde detaylı ultrasona girdiğimde almıştım sadece renkli olarak.Bu renkli fotoğrafı ben her muayenede alıyorum ama 4d farklı bir şey mi aynı mı acaba ben girmedim 4d diye de gerekli mi sadece fotoğraf için mi
Hep içiyorum onu canım bu sıcakta aksi ne mümkün hatta şişem bitmek üzere tekrar dolduracağımSağol canım amin :) soğuk su iç hareket etmesi garanti :)
Anladım canım tamm sağol benim görüntüleri hep renkli verdi şimdiye kadar 4d ye gerek yok bana o zamanBenim kontrollerimde 2 boyutlu siyah beyaz olandan veriyor doktorum. Bu şekilde belli değil onlarda ama aynı makinada varsa o özellik o şekilde isteyeceğim. Renkli dışında başka var mı türü bilmiyorum hiç canım ben o şekilde detaylı ultrasona girdiğimde almıştım sadece renkli olarak.
Hep içiyorum onu canım bu sıcakta aksi ne mümkün hatta şişem bitmek üzere tekrar dolduracağımBakalım kıpırdanmaya başladı ama anlayamadım henüz.
Benim de kansizligim bildim bileli vardi. Ama hamilelikye iyice dusunce hematolojiye gittim. Akdeniz anemisi çikti. 1 ay oncr 8.9du kan degerim. Bugun yine kan verdim degerlere bakılacak. Sanirim bana da birkaç unite kan verilecek. Sizin epey duskmus. Siz de akdeniz anemisi olmayin? İcitigimiz kan ilaçlari hep demir icerdiginden bize fayda etmiyor maalesef..
Ağrı çok yok, ara ara hafif giriyor şu an. Ama o hareket ettikçe sanki altıma kaçıracak gibi hissediyorum böyle tuhaf. Tam vajinamda oynuyor sanki hiç bu kadar aşağıda değildi.
Sola yattım kalkamıyorum resmen
İnşallah canim8 cikti canim.Hep duserek devam etti.
Ben en son 5 unite kan almistim 6ydi o zaman.Gebe kaldigimda 10du iste o sebeple iyiydi.
Ilacim gunde 2ydi bnm hep ama hic farketmedi.
Simdi kalan 3 serum var simdi haftaya bakilacak degerlere.
Ne az kaldi sana da insallah fayda eder ilaclarin :)
Çok güzelmiş Güle güle giyEki Görüntüle 2186134 Eki Görüntüle 2186135 Eki Görüntüle 2186136
Lila olanı aldım canım fotoğraftakinden daha güzel diyebilirim burda bornoz gibi görünümü ama çok şık kadife olmasıda iyi oldu benim için .. etiket fiyatı 245 170 aldım bu arada ..
Benim de geçen ay öyleydi ayakları kafasindaydiKızlar merhaba.. dün kontrole gittim serviks 3-4 mm daha kisalmiş.. nts de sanci cikmadi.. doktor 34 haftayi geçirsek olucak dedi.. bende şu ekime varalım istiyorum.. kızım 42 cm 1750 gr olmuş.. kizim yine baş aşaği dönmüs.. okadar dönme dedim dinlememiş beni :) herkes dönsün ister biz dönmesin :)) bide ayaklarinida yine kafasina kadar kaldirmiş akrobatımnasıl sığıyor öyle bilmem.. zaten hep aşağida duruyordu orada büzüşmüş demekki..
Maaşallah çok tatli.. bizim kızı hiç bukadar net göremedik kilom nedeniyle :)
Sağol canım inşallahÇok güzelmiş Güle güle giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?