2018 Ekim Anneleri

Soğuk su iç ya da dondurma ye hemen Ayakları oynatır sen de görürsün ayakların nerde oldupunu

Çok Sağol canım :))) evet net çıkmış çok şükür..Aslında ben yüzü tam bana dönük hayal ediyordum ama doktor dedi ki bu haftalarda elde edilebilecek en iyi görüntü ve poz.Kolay kolay tam dönük olmaz artık dedi.Buna da şükür :))
Bu arada geçmiş olsun cnm inşallah 36 Lara gelir miniğin

Kızlar dün paylaştığım lohusa takımına fikir vermediniz ama :) ben sipariş vermiştim hemen bugün geldi kaliteli güzel bedenide oldu feyzanın ürünü zaten eğer netten alacaksanız lohusam.com tavsiye ederim kapıda ödemeside var sizede fikir olsun netten pek güvenilmiyor alışverişe çünkü

Benim boya badana yapılacak birde ufak bir tadilat var ve hala başlamadık o da beni strese sokuyor halıları kaldırdım ev işi bitince vereceğim yıkamaya boya badana bitincede annemle temizleriz inşallah yetişir :)

Ben hala lohusa Takım'ı almadım inceleyeyim canım.paylaşımın için teşekkürler .Güle güle kullan.Ekru ve pembe atmıştın pembe istemiyorum demiştin hangisini aldın sonra ?

Bir de kızımın çantasını hazırlamaya başladım hastane çıkışları alt üst olduğu için pek hoşuma gitmiyor ben 1 tane 5 li çıkış koydum 1 tane tuluma nakışla isim yazdırdım fotoğraf çekiliriz diye düşündüm :) 1 tane kadife 1 penye tulum koydum yine tulumların eldiven şapkaları var 5 iç zıbın 4 çorap 5 ağız mendili 1 kalın 1 penye 1 müslin battaniye pişik kremi küçük bir biberon belki lazım olur bezini almadım daha eksik bir şey varsa aklıma geldikçe koyarım artık kendi çantamı hazırlamaya başlamadım daha ..

Ben hala lohusa Takım'ı almadım inceleyeyim canım.paylaşımın için teşekkürler .Güle güle kullan.Ekru ve pembe atmıştın pembe istemiyorum demiştin hangisini aldın sonra ?

Lila olanı aldım canım fotoğraftakinden daha güzel diyebilirim burda bornoz gibi görünümü ama çok şık kadife olmasıda iyi oldu benim için .. etiket fiyatı 245 170 aldım bu arada ..

Benimki de iniyor sanırım. Pazartesi kontrolüm var ama bi daha olursa şüphelendirecek bi ağrı yazarım olmadı giderim kontrole. Daha olmasın çok küçük zaten 36yı beklesin en azından. Bakalım risk varsa planlarım uymaz hem iş hem hazırlıklar daha çok var gelmesin hemen :)
Soğuk su iç ya da dondurma ye hemen Ayakları oynatır sen de görürsün ayakların nerde oldupunu
Yemek yedim şimdi canım, kıpırdansın diye bekliyorum birazdan tatlı bişey yerim olmadı. Yandan delip çıkacak gibi tekme atıyordu hep ama bugün yok, değişti yeri büyük ihtimalle.

Senin minik ne güzel çıkmış maşallah ona yaa
Bende isticem doğmadan bi renkli fotoğrafını hatıra kalsın umarım alabilirim.

Bu renkli fotoğrafı ben her muayenede alıyorum ama 4d farklı bir şey mi aynı mı acaba ben girmedim 4d diye de gerekli mi sadece fotoğraf için mi

Sağol canım amin :) soğuk su iç hareket etmesi garanti :) benim o dışarı çıkacak gibi tekmeler biriyle konuşma halindeyken ya da Gürültülü ortamda oluyo sadece

Bu renkli fotoğrafı ben her muayenede alıyorum ama 4d farklı bir şey mi aynı mı acaba ben girmedim 4d diye de gerekli mi sadece fotoğraf için mi
Benim kontrollerimde 2 boyutlu siyah beyaz olandan veriyor doktorum. Bu şekilde belli değil onlarda ama aynı makinada varsa o özellik o şekilde isteyeceğim. Renkli dışında başka var mı türü bilmiyorum hiç canım ben o şekilde detaylı ultrasona girdiğimde almıştım sadece renkli olarak.
Sağol canım amin :) soğuk su iç hareket etmesi garanti :)
Hep içiyorum onu canım bu sıcakta aksi ne mümkün hatta şişem bitmek üzere tekrar dolduracağım Bakalım kıpırdanmaya başladı ama anlayamadım henüz.

Anladım canım tamm sağol benim görüntüleri hep renkli verdi şimdiye kadar 4d ye gerek yok bana o zaman

Ona da cikacam canim.Ama akdeniz anemisi cikmamisti.
Sana da cok gerek kalmaz insallah

Hadi diyorduk ya agirlastikca :)
Iste haftalar gectikce daha da farkediyor.
Bacaklari kapatamadan azcik paytak yurumeye basliyorsun :)

İnşallah canim
Şu son aylar çok zormuş onu anladim ben
Ne varsa son günlerde çıkıyor hep
Sımdıde protein ve tansiyon ile uğraşıyorum tansiyon bugün 14/7 olmuş
Dr 14/9 olunca hemen gel demişti
Biraz daha takip edeceğiz bakalim
Hayirlisi ile sağ salim kucağımiza alsak bari

Benim de geçen ay öyleydi ayakları kafasindaydi
Şimdi baş asagida ayaklar ve eller sağda
Belli zaten sağ dan çok kuvvetli hareketler geliyo yatirmiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…