2018 Ekim Anneleri

plojovic canım kan değerlerim hamilelikten Öncesinde de düşük MÜ oluyordu ? Inşallah çabucak istenen seviyeye ulaşır.

Evet canim hep var.
İnsallah.Hallolmayacak bisy degil ama son durumun bundan sebep olacagi iste canimi sıktı.Kontrole gore degisebilir dogum tarihii

Masallah cnm iyi haberlerin daim olsun. Doğum için gün aldın mı Sezeryan istiyodun sen
Sağol canım amin
Kendi doktoruma Cumartesi gidicem.Bugün gittiğim hastaneye sadece 4D Görüntüsü için gittim ilk kez.Cumartesi tarih isticem kendi doktorumdan.

5 kilo çok bence düzenli beslenirsen o kadar bile almazsın. Gerçi bünye meselesi sanırım birazda.

Bende de çok zor dün defalarca yere oturup kalktım her seferinde savaş verdim resmen Eğilmek daha zor tam hamile olduğumu anladım artık biraz ayakta kalsam ağrımaya başlıyor falan :) Birde ben kendi işimi kendim yapmaya severim başkasından isteyemem de beklemem de kara kara düşünüyorum son zamanları, doğumdan sonra bi kaç günü falan. İnşallah çok zorlanmam da eski hayatıma bir an önce dönerim.

4boyutlu da veriliyor cnm sanki yanındaymış gibi bı his. Benim Dr her gittiğimde veriyo hatta bazen çift veriyo farklı pozlardan.

-Sakura- ellerindeki uyuşma nasıl oluyor?
Bende de var yaklaşık 15-20 gündür. Sabahları ellerim inanılmaz şiş oluyor ve sağ elimi sıkmayı bırak yumruk yapamıyorum hiç parmaklarım avucuma değemiyor bile. Unuttum geçen sefer sormayı pazartesi soracağım doktoruma.

Artık hiç basamiyorum iki ay önceki gibi. Markete gidelim dedik eşimle, market arabasını kullanarak destek aldım yoksa adım atmam imkansızdı. Koltuk değneği temin etmiştim yanıma almayı unutmuşum

Sagolasin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız. Sporu ben de çok seviyorum ve destekliyorum. Ne mutlu sana düzenli yapıyorsun. Parmağındaki uyusmayi ve sismeyi Dr una şöyle istersen
Gösterdim ama hepsi normal dedi. Sporu da ondan sonra sordu zaten. 1 aydır hareketsizlik vücuduna iyi gelmemiş dedi. Yürüyüşünü yap yüzmeye git ama evde egzersiz yapma dedi. Hele şimdi hareketsiz kalmışsın ilk egzersizinde sakatlık çıkar ama yüzme ve yürüyüşte hiç bir şey olmaz dedi. Dediğine göre sporu hiç bırakmasaydım hem kilo almazdım hem de bu şişlikler ve uyuşukluk olmayacaktı. Elimdeki uyuşukluk için atel verdi, ayaklarıma da baktı hiç bir şey yok onlarda dedi

halilar, hali yikamadan geldi, serilmedi. tekrar eve yardimci kadin gelip silip süpürüp halilarimi vs serecek. cam kapi silecek. Benden hayır yok malum.

Mesafe. Herkes haddini bilecek. Yani benim başıma çok gelmedi açıkçası çnkü ilk aylarda arabada yada pusette hep örttüm dışarda. Millet bize gelince alıp odasına götrdm. Ben millete gidince yine yanımdan ayırmadm. Dışarda sokakta gerçktn başıma gelmedi. Çnkü insanlara o tebessümü veremedim:))) hani yuz verince astar istenir ya ondan:)) normlde icli disliymdir ama hemn gecer giderm ozellkle opme potansyeli olanlara yaklasmadm falan. Sizde ilk zamnlar bakarsinz basinza geliyo o tarz ortamlardan kacarsnz

dun diyetisyen bana bu haftalardan sonra alinan kilo, bebeğe gidiyor dedi..
siz almasanız bile bebek alir dedi. hatta bazen anne kilo veriyormus ama bebek alıyormuş.

Baski yaptikca agriyodur cok ciddi sancilar ve kanama olmadikca dr gerkli degl bence ama tabi senin tercihin. Uzun surerse yine de bi ada derim

Arkadaslar, sling alanlar, hangi markayı sectiniz, kullanımı zor gibi geldi. sling bağlama videosunu izledim de..

Ben evi tamamen gozden cikardim herlde:)) bende dolap iclerini depoyu falan ayarliyrm yavastan. Zevk aldgim isler yani:))) gerisyle ugrasmicam:)))

Ben son iki ayda cook almiyrm onu farkttm:) ilknde de boyleydi smdide boyle. Dr bebek gelisiyo sikinti yok dedi:)

Ya gülmeyin ama :) çocuk hareket ederken bazen sanki içerde bişey yapışıkmış da birbirinden ayrılıyormuş gibi Şap lap sesleri duyuyorum çok ciddiyim :))) sizde de bunu yaşayan var mı ki :) bugün doktora sordum olur dedi

Benim senin kadar değil şu an ellerimde şişliğim yok ve rahat hareket edebiliyorum. Benim sorun hep sol tarafıma yatıyorum ve alışkanlık işte sol elimi yastığın altına koyarak yatarım. Eskiden hiç etkilemezdi ama bir haftadır sol eli dirseğime kadar uyuşuk şekilde uyanıyordum. İlk günler yine uyuşukluk 5-10 dk sonra geçiyordu ama son 3 gündür işaret orta ve yüzük parmağımın uçlarında uyuşukluk öyle kaldı. Diğer yerler her sabah oluyor yine ama geçiyor bu 3 parmak ucu hiç geçmemeye başladı. 2 gündür kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Birazdan da atel getirecekler. Tamamen geçene kadar onu takacağım bakalım.

Beni rahatlatan şeyler şunlar oldu: 2 gündür gece yatarken elimin kolumun üzerine yatmamaya çalıştım avuç içlerim yukarı bakacak ve o koluma kan akışı rahat olacak şekilde uyudum. Kolumu düz bir şekilde tuttum. Yüzük ve bilekliklerimi çıkardım. Bir de karpal tünel egzersizlerinden yaptım. Yarı yarıya rahatlattı. Belki bunları yapmasam benim de elim şişecek kapatamayacaktım. Belki de bundan sonra şişecek bilemiyorum.

Bende hiç şişme olmadı, hatta normalde olduğumdan zayıf duruyorum. Karnım var sadece. Hep hamile olunca yüzümun kilo alacağını hayal ederdim

Ben de hamileyken çok kilo alacağımı düşünürdüm. Rahmetli annem 45 kilo ile bana hamile kalıp neredeyse 80 kilo ile doğuma gitmiş. Biraz kilo alsam da bileklerim kalınlaşsa, ayak numaram bir numara büyüse derdim. Hiçbiri olmadı 6 kilo ile yola devam ediyorum. Sadece biraz ellerim şişmiş oluyor gün sonunda. Bir de çok oturup ayaklarımı sarkıtırsam ayaklarım şişiyor. Ama ödem şişmesi yokmuş.

Dün sanırım birisi paylaşmıştı bu konuda. Bir doktor karından gelen seslerin bebeğin eklemlerinden geldiğini söylüyordu. Ben hiç duymadım.

Cumartesi günü 225 tl olan bir beşik bugün 315 tl olmuştu. Her şeye nerdeyse 100 tl zam gelmiş maalesef 4-5 günde. Eksikleri tamamen bitirmek lazım artık. Benim gibi tembellere duyurulur

plojovic cnm mycey in slingini mi almistin? Ayrıca kanguru aldın mı cnm, sling yeterli mi yoksa hemsling hem kanguruya gerek var mi

Ben sadece slingi almistim canim.
Onu da denemek icin almistim sevmeme ihtimaline karsi,sevince baska almadim ama.
Kanguru daha cok kullanirim dersen bence o da mantikli cunku yenidogan aparatlarida var.
Ama senin bu agri durumlarin icin uygun mu sadece gebelikten degilse bunlar,ona gore de dusun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…