Şimdi ben de bakıyordum cnm ameda çok uçuk fiyatı. Normal doğumda çok gerekli olmuyor sanırım süt geliyomus genelde. Sezeryanda lazım olur diyorlar. İnşallah herkesin hepimizin bol bol verimli bir şekilde uğraşmadan gelir. Çok şükür bugunlerimize süt olayına kadar geldik az kaldı kizlar:))
Benim de döngüm perşembe altta 12.10yazdığına bakma o yanlış ama anlamadıpım yada anlatamadığım şu dr lar bunu baz alıp hafta yazıyor fakat 37.haftamız olan perşembe günü ayrılırsak mem e nasıl üç hafta olarak işletiriz? Üç hafta calısmıs olmuyorsun dedi bana müdür ve de haklı da iki hafta üç gün gitmiş oluyoruz ptsi salı carsamba. Günleri de dr lar tek tek hesaplamıyormuş.anlatabildim miYok yok canım öyle değil 32. Hafta raporunu verirken 32+0 da aldık ya benim döngüm perşembe günleriydi hafta hesaplarken de 36 haftalık 37 haftalık derken perşembe gününü baz alıyorlar.
Sirkeli suya sok cikar canim bol bol durular gb.10yil önceki medela elektrikli sut pompasini kaynatip denemeden çalışıyor mu diye baksam olur mu? Nasıl dezenfekte etmem lazım bilenler aydınlatabilir mi? Çalışmazsa mamajonun indirimde onu alırım heralde. Kullanan alan var mı mamajoyu? İyi mı?
Ben sezaryenle doğum yaptım hastaneye götürmemiştim sağma makşnası ,eve gelinxe sütüm geldi ama süt gelmesi için değil göğsümdeki fazla sütleri boşaltmak için kullanmıştım sağma makşnasını bebekler hepsini ememiyor sağmazsak ağrı yapabiliyor bilgin olsun ben aylarca hem emzirdim hem sağdım o sütleride buzluğ atmıştım kızım memeyi bıraktığında o sütleride tüketmiştik ..Şimdi ben de bakıyordum cnm ameda çok uçuk fiyatı. Normal doğumda çok gerekli olmuyor sanırım süt geliyomus genelde. Sezeryanda lazım olur diyorlar. İnşallah herkesin hepimizin bol bol verimli bir şekilde uğraşmadan gelir. Çok şükür bugunlerimize süt olayına kadar geldik az kaldı kizlar:))
20-25 dk surdugu oluyo bizim de bazen ^_^Kizlar zeynep 15 dk.dir hıçkırıyor sizde de oluyor mu
Ilk oglumun doktoru :) Dunya tatlisi bir kadin ya. Hastanede olsaydi yine ona gidecektim ama muayenehane acmis. Benin de gebelikler zorlu geciyor. Rapor lazim oluyo ya da acilde serum yemek iyi geliyo o yuzden yine hastane bunyesinde takip istedim. Degilse yine Aylin Anıl Arslan hocaya giderdim ^_^ bi de resmen grami gramina bilmisti oglumun dogum kilosunu. Cok denetlyimli dunya sekeri bir doktor ❤Dr Anıl Aylin var instada harika bir doktor hem perine masajı yapıyor doğum sırasında hem ne yapacağını söylüyor keşke burda olsa ama Ankaradabu arada sen eşini al yanına senin koçun zaten baksana ne güzel söylüyor benimki çok rahat ay doğuruyom galiba diyorum saçmalama hayatım ya diyor hahahah daha 1 ay varmış sanki tam gününde doğacak :)))
Evet ben sayfalari atlaya atlaya okumaktan kacirmisim canim kan degerin dusmus sanirim. Insallah serumlar iyi gelmistir...Iyiyim canim cok sukur bi serum cikti basima sadece biraz tedirgin ediyor durum :) kizimda cok sukur iyi,az kaldi diye seviniyor,cok ozlemis :)
Cinsiyetle degilde galiba onlarinda kisilikleri ile alakali,cok kiz annesindende duyabiliyorum cunku.Mutlaka olacaktir gelgitler,cok insani bi davranis aslinda hic olmazsa sorun.Yeter ki konussunlar anlatsinlar sorsunlar❤
Ya bi tek benim esim mi bu kadar korkuyo nedirEşim çok hevesli doğuma girmeye arada muhabbeti oluyor o zamanda bi cesaret geliyor bana ama doktoruma şansımı bi daha deneyeceğim inşallah kabul eder :) naz niyaz yapmam valla söz derim :))) heyecan bastı bana yav
Ben de o fiyata aldim ebebekten canim. Ilk oglumda cok memnun kalmistim. Silinmeden emzirilebildigi icin tahrisi 0'a indiriyo. Dogumdan bir hafta once falan baslarim surmeye...Lansinoh göğüs kremi 40 ml 48 tl fiyatı iyi mi arkadaşlar ?
hepsıburadadan kargo dahil 47,5 e aldım, hatta kullanıyorum şimdiden.Lansinoh göğüs kremi 40 ml 48 tl fiyatı iyi mi arkadaşlar ?
Hahaha benim eşimde video izlemiş bi kaç tane eşleri yanındaydı ne güzel elini tutuyodu destek oluyodu bende istiyorum demeye başladı ilk başlar ben giremem ağlarım yok dayanamam falan diyodu seni öyle görmek istemiyorum diyodu videolardan sonra hevese gelmiş :))) bede medicalparkta yapacağım doğumu inşallah ama doktorum almıyor bu perşembe kontrolüm var tekrar bi şansımı deneyeceğim ilk zaman eşim istemiyor zaten diye ısrar etmemiştim almıyorum diyince peki demiştim hemen :)20-25 dk surdugu oluyo bizim de bazen ^_^
Ilk oglumun doktoru :) Dunya tatlisi bir kadin ya. Hastanede olsaydi yine ona gidecektim ama muayenehane acmis. Benin de gebelikler zorlu geciyor. Rapor lazim oluyo ya da acilde serum yemek iyi geliyo o yuzden yine hastane bunyesinde takip istedim. Degilse yine Aylin Anıl Arslan hocaya giderdim ^_^ bi de resmen grami gramina bilmisti oglumun dogum kilosunu. Cok denetlyimli dunya sekeri bir doktor ❤
Evet ben sayfalari atlaya atlaya okumaktan kacirmisim canim kan degerin dusmus sanirim. Insallah serumlar iyi gelmistir...
Minislerle ilgili dedigib de dogru canim karakter daha onemli aslinda. Cok sukur saldirgan degil benim oglan merhametli. Ama biraz kiskanclik da var simdiden seziyorum bakalim hayirlisi :)
Ya bi tek benim esim mi bu kadar korkuyo nedirben ozelde yapacgim dogumu kismetse ve esleri aliyolar doguma. Ama ilkinde de razi edemedim. Sezeryan oldugu icin acayip korkuyo kan gorup bayilirim diye onune bez cekiyolar gorunmuyo ki diyorum gel elimi tut bi destek ol ama yok anacim ikna edemedim hatta bu sefer dogum fotografcisiyla da anlastim o kadinla birlikte denedik yook yine de ikna olmadi :)
Ben de o fiyata aldim ebebekten canim. Ilk oglumda cok memnun kalmistim. Silinmeden emzirilebildigi icin tahrisi 0'a indiriyo. Dogumdan bir hafta once falan baslarim surmeye...
Benimde oluyor diye netten baktım doğuma hazırlıkmış canım bu haftalarda normal diyor ama tabi yinede doktoruna söyle muayenedeKızlar ara ara adet agrisi tarzi agrim oluyor normal mi acaba
Benim bi dahaki muayene dogumhanede olacak canim :)Benimde oluyor diye netten baktım doğuma hazırlıkmış canım bu haftalarda normal diyor ama tabi yinede doktoruna söyle muayenede
Ayy çok güzel ya maşallah en yakın zamanda da alır evinize gidersiniz inşallah canım Allah sağlık sıhhat versinKızlar yarın minigimi emzireceğim tüm gün. ilk defa temas edeceğiz.cok mutluyum.
Hadi yaa bebişin mi geliyor ben kaçırmışım orayı :)) kaç haftada doğuma girmiş olacaksın canımBenim bi dahaki muayene dogumhanede olacak canim :)
Ya ben neden kilo almiyorum catliycam bu cocuk nasil besleniyor ben kilo almadan o nasil kilo aliyor acaba
27 gunum kaldi canimHadi yaa bebişin mi geliyor ben kaçırmışım orayı :)) kaç haftada doğuma girmiş olacaksın canım
Benim bi dahaki muayene dogumhanede olacak canim :)
Ya ben neden kilo almiyorum catliycam bu cocuk nasil besleniyor ben kilo almadan o nasil kilo aliyor acaba
Dogum tarihi ne zamandi canim27 gunum kaldi canim
Ama dayanamayacagim muayene olmam lazim neden zayif bu cocuk çıldıracam
Su hayatimda ilk defa kilo almadim diye uzuluyorum ne zor sey annelikBence stres yapma. Ben de sadece 6 kilo almışım ama bebek alıyor dedi doktor. O yüzden sıkıntı olmaz dedi. Ayda 1-1,5 ancak alıyorum. Doktor bebeğinin gelişimine normal diyorsa sen de düşünme bence fazla.
8 ekim canimDogum tarihi ne zamandi canim
yaa biz de 37.haftada konusucaz dr la. Ben de 8 ekim dusunuyorum bakalim. Aslinda 10 diyorduk ama esimin yegeni de 10 u. O yuzden 8 dusunuyoruz her sey yolunda giderse insallah. Tabi dr ne der bi de o var8 ekim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?