2018 Ekim Anneleri

Bende yorumlara bakarak aldım 6 aya kadar kullanılıyormuş özellikle annemlere yatıya gidersem bebek için kolaylık olur diye düşündüm yastık ufak gelmişti gözüme

Kizlarrrr
Ben bugun nst den aonra muayene de oldum :)
Zeynep hanim 2680 gr. Olmus masaallah
Cok mutlu oldum
Maşallah bak nasıl hızlı kilo almış :)

Kızlar cok fazla nefes darligim oluyor. Gece kac defa nefes alamadim diye uyandim sizfe de oluyor mu
Bendede var malesef yastığını yükseltebilirsin ben öyle yapıyorum

Kendimi cok bilgisiz gibi hissediyorum
Reflu yastigi var birde yatagi mj var hangisini alacagiz almamiz gerekli mi
Ben almadım reflusu olan bebekler içindir reflu yatağı adı üstünde olursa doğduktan sonra doktoruna danışıp alınmalı bence ..ben sadece yan yatırtma yastığı aldım onunla uyuyacak kızımda öyle yapmıştımmhem kusup boğulma olmaması için hem kafası düzgün olması için

Kendimi cok bilgisiz gibi hissediyorum
Reflu yastigi var birde yatagi mj var hangisini alacagiz almamiz gerekli mi
Cnm çok gerekli mi desen inan bilmiyorum. Çok gerekli birsey olduğunu düşünmüyorum annemlere falan gidersem bebek için kolaylık olur diye aldım. İnş işe yarar

O zamann 100 puanlik soru geliyor :)

Anneannem yanlarina yastik koyup yatirirsin dedi aslinda ben yan yatis yastigi alacaktim. Alsam normal yastiktan daha iyi olur degil mi

Günaydın kızlar .. sağlık ocağından tahlil sonuçlarımı saat kaça kadar alabilirim bilginiz var mı şuan hiç gidesim yok

Kizlar hediyeliklerimiz geldi
Bu arada nerdeyse kotu bisey yapiyordum
Bdv da cocugu olmayan bi arkadasin konusuna yazmistim dun resmi de oraya ekledim yanlislikla
Ya bakiyorum bakiyorum burda görünmüyor. Son mesajlara bi baktim oraya eklemişim bi o konuya bi buma bakiyordum
Son dakika farkettim sildim ban almayim diye de mesaj attim gozune sokar gibi olacakti
Madem konusu gecti cocugu olmayanlara nasip etsin Rabbim dua edelim cok zor...

O zamann 100 puanlik soru geliyor :)

Anneannem yanlarina yastik koyup yatirirsin dedi aslinda ben yan yatis yastigi alacaktim. Alsam normal yastiktan daha iyi olur degil mi
Canım ben faydasını gördüm içim rahat uyuyordum çünkü bazen kusabiliyor bebekler emzirme sonrası sen sürekli başında bekleyemezsin mümkün değil :) yan yatarsa ağzından akıyor kafası yukarı bakmamalı yani olabildiğince ..hem fiyatı uygun oluyor alabilirsin istersen koyacağın yastıklarlarda olabilir elbet

Günaydın kızlar, kızımın adını Deniz koymaya karar verdik. Ben de magnet yapmaya başladım, Pembeli bir de etiket yaptıracağım. Nasıl olmuş sizce? Eki Görüntüle 2188700

Çok güzel olmuş, el emeği ayrı bir güzel :)

Çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık bizimde kapı süsü ve magnetler hazırmış çocukluk arkadaşım yaptı Eki Görüntüle 2188701

Çok güzel olmuşlar. Kapı süsünüz de ayrı tatlı :)

Amin, Allah isteyen herkese nasip etsin. Tüpler güzel olmuş. Pembe yerine kırmızı da farklı olmuş açıkçası. Kızlara pembe, erkeklere mavi klişesini kırmışsınız.

Bizim kapı süsümüz de bu olacak. Sonrasında odasına pano olarak ekleriz diye çok abartılı birşey yapmadım. Yanına diğer hayvanlardan da oluşan panolar yapıp bir köşe oluştururuz diye düşündüm.

Eklentiler

• E6BC6E40-651B-4ED7-99AB-7F4D9B5C05E3.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…