- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Barkod vardı elimde ama kanı alan kişi ikisinide aldı bi daha aklımda olsun teşekkür ederimAliniyor canim.
Barkod elinde olsaydi gitmenede gerek kalmazdi.Ama bazi saglik ocaklari vermiyor galiba.Verirlerse aklinda olsun bide gidip sonuc almaya ugrasmamis olursun.
Valla banada gereksiz gibi geliyor ne yalan, ilk doğumda kendi ellerimle herseyi hazırladım o kadar güzel küvöz eteği fiyonk ayretten duvar süsleri... doğum yaptım odayı süsledik 4-5 saat sonra yoğun bakımlık olunca hiçbi işe yaramadı... eşim almak istememiş odadan süsleri hani ben fenalaşıp yoğun bakımlık olunca gözü görmemiş bile, ama hemşireler o kadar el emeği harcamış diyerekten hepsi çantasına koyup geri vermişler... bunu nezaman hatırlasam içim burkuluyor hiçte önemli değilmiş odayı süslemek diyorum, ama herkesin odası süslüyken aynen kınarlar mı acaba ayıplarlar mı, yada bebeğime özenmediğimi düşünürler mi diye yapmak istiyorum süslemeyi...Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Ben olabildiğince her konuda tutumluyum fazla ve gereksiz masraf yapmam hele ki çevremdekiler görsün beğensin ne yaptığımı diye hiçbir şey yapmam :) 6 yıldır bekliyorum kızımı ve herşeye çok hevesliyim severek isteyerek kızım için kendim için yapıyorumArkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Benimkide bundan. Yatış şekli bence bebekten bebeğe değişir. Nasıl rahat ederse öyle yatırırız deneye deneye :)
Ben hepsini kendim yaptım/yapıyorum. Çoğu evdeki malzemelerdendi. Seviyorum da ilgilenmeyi birde çocuğu için yapınca insan ayrı bi anlamlı oluyor. Hazır alacak olsam o kadar para vermezdim sanırım sadece gereklileri alır yapardım sadece.Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Onun bilgisini doktor verir bence doğduğunda. Yan yatan da gördüm sırtüstü yatıp başını çeviren de.Mutlaka oyle ama yenidogan yan yatirilmaz diye bir kural mi var acaba yani saglik acisindan sakincali bir durum mu buna takildim
Aynen öyle .. ben yıllardır hep arkadaşlarıma hediye olarak magnet kapı süsü şeker hamurlu kurabiye vs çok yaptım doğumunda olsun mevlüt doğuö gününde şimdi kendime yapasım gelmedi uygunda bulunca uğraşmadım aldım ama millete gösteriş için değil kesinlikle kendim heves ediyorum yılların birikimi diyelim :))))Ben hepsini kendim yaptım/yapıyorum. Çoğu evdeki malzemelerdendi. Seviyorum da ilgilenmeyi birde çocuğu için yapınca insan ayrı bi anlamlı oluyor. Hazır alacak olsam o kadar para vermezdim sanırım sadece gereklileri alır yapardım sadece.
Ancak tamamen kişisel bi tercih diye düşünüyorum. Insanin hevesi varsa yaptırmalı başkasına ayıp olacak diye değil de kendi mutlu olacaksa onlara ayıracak parası varsa neden olmasın.
İnşallah dilediğin gibi olurBnm kendi Doğum günüm de 10 ekim, inşallah kızımda terazi olur
Ben hatırlamıyorum ama bizimde gelmemize az kaldı :))) inş saglıklıca gelir tüm bebişlerHemde ne guzel katilmissiniz :)
Nerden hatirliyorum seni?
Bu da çok güzelmişBenim aldigim reflu yastigi bu sekilde. Anne yani besiginin icinde, gun icinde koltuk uzerinde vs kullanisli oluyor diye biliyorum ayni zamanda ustundeki cirt cirtlari sayesinde yanda yatiriliyor fakat her daim mi yan yatirmak gerekli? Duz yatirip kafayi saga sola cevirsek?
ay ben maddi olarak degil de hevesim yok hic ivir zivira tahammulum yok evde.nisanimdan dugunumden kalan seyleri filan da hep attim.ama annem kiziyor olur mu oyle diyor.ben de ona biraktim kapi susuymus magnetmis ne yapmak istersen yap dedim.oyle seylere hic gelemiyorum.evdeki fazlalik gordugum seyleri de hep atarim.simdi bile bi dunya bebek esyasi oldu icim sıkıldı.dolaplar doldukca kendi esyalarimizdan attim epey.hic gelemiyorum fazla esyaya.ama sanirim dedigin gibi gelen giden kinar bisey yapmamis suna bak diye.ama ben gittigim yerlerde verilen seyleri hep atarim hic evimde tutmam oyle sevmem cunku.karsi komsum bile sordu bebek odasi yaptiniz mi diye.yapmadik dedim yatak aldik sadece dedim.kim nasil istiyosa oyle yapsin ama insanlar kinamasin birbirini :)Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Baby shower evet gereksiz bana görede ama herkes yaşadığı çevreye göre harkwet edip ayak uyduruyor olabilir herkesin kendi tercihleri ..oda süslemelere gelinxe abartmak bana görede gereksiz bende kızımdada kendim yapmıştım yine kendim yaptım süslerini ..sonuç olarak mutlu bir durum için yatıyoruz hastahanede ve insan mutlu oluyor süsler gördükçe odasında sapsade bir odadankendimi çol iyi hissetmezdim sanırım..Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
ay ben maddi olarak degil de hevesim yok hic ivir zivira tahammulum yok evde.nisanimdan dugunumden kalan seyleri filan da hep attim.ama annem kiziyor olur mu oyle diyor.ben de ona biraktim kapi susuymus magnetmis ne yapmak istersen yap dedim.oyle seylere hic gelemiyorum.evdeki fazlalik gordugum seyleri de hep atarim.simdi bile bi dunya bebek esyasi oldu icim sıkıldı.dolaplar doldukca kendi esyalarimizdan attim epey.hic gelemiyorum fazla esyaya.ama sanirim dedigin gibi gelen giden kinar bisey yapmamis suna bak diye.ama ben gittigim yerlerde verilen seyleri hep atarim hic evimde tutmam oyle sevmem cunku.karsi komsum bile sordu bebek odasi yaptiniz mi diye.yapmadik dedim yatak aldik sadece dedim.kim nasil istiyosa oyle yapsin ama insanlar kinamasin birbirini :)
Herkesi memnun edecek beğeneceği bir isim bulmak imkansız.fırsat vermemek gerek.fikir sormamak gerek,herkrs okuma yazma bilio,aklı da başında bu güzsl değil demek kaş göz buruşturmak saygısızlık kaldı ki utku da çok güsel bir isim :))gayet güzel normal.ona ne kime ne.herkesin kendifikridir.missl bende arapça isimleri beğenmiyorum.çok ağır gelio bana.öztürkçe kendi dilimizde isim seviyorum.kimi dio saygıdır arapça isim.diorum türkçe olursa saygısızlık mı olur?kapatıyorum konuyu.Ayy sen böyle söyleyince paylaşayım dedim isim konusunda biz de oldukça zorlandık bizim beğendiğimizi çevremiz beğenmefi onlarınkini biz derken baya zaman geçti en son utku da karar kıldık. İki gün önce okulda bir arkadaşım ismini sordu utku dedim suratını buruşturup neden utku demez mi sinir oldum ama biz böyle yakıştırdık kızım ı n ismiyle uygun bulduk dedim kapattım konuyu. Demem o ki birileri beğenecek birileri beğenmeyecek ama insanlar beğensin diye koymuyoruz ismi biz yakıştırdığımız için koyuyoruz. Çevremizdeki insanlara isim konusunda fırsat verince bizim de kafamızı karıştırabiliyorlar. En güzeli içimize sinen yakıştığını düşündüğümüz isimleri vermek çocuğumuza
Nasıl yaptınız fotoları varmı?Baby shower evet gereksiz bana görede ama herkes yaşadığı çevreye göre harkwet edip ayak uyduruyor olabilir herkesin kendi tercihleri ..oda süslemelere gelinxe abartmak bana görede gereksiz bende kızımdada kendim yapmıştım yine kendim yaptım süslerini ..sonuç olarak mutlu bir durum için yatıyoruz hastahanede ve insan mutlu oluyor süsler gördükçe odasında sapsade bir odadankendimi çol iyi hissetmezdim sanırım..
Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Çok güsller cnm bende çok seviyrm ilk doğumunda da baby showerden tut herşeyi yaptım.arkadaşlara katılıyrm,kişisel herkesşn tarzı farklı ama ben ömğrde kaç kez yaşanacak ,çok da seviyrm yaptım ettim.pişmanda değilim.büyüyünce vercem oğluma,desin annem ne özenmiş.kızıma da yaptım eksikler var tamamlıyorum.zevkli şeyler ben zevk alıyrm en azından.Kizlar susler konuşulmuş bunlar da bizim kapi susumuz taki yastigimiz ve hediyelik magnetlerimiz
Sizinki acı bir tecrübe olmuş, geçmiş olsunValla banada gereksiz gibi geliyor ne yalan, ilk doğumda kendi ellerimle herseyi hazırladım o kadar güzel küvöz eteği fiyonk ayretten duvar süsleri... doğum yaptım odayı süsledik 4-5 saat sonra yoğun bakımlık olunca hiçbi işe yaramadı... eşim almak istememiş odadan süsleri hani ben fenalaşıp yoğun bakımlık olunca gözü görmemiş bile, ama hemşireler o kadar el emeği harcamış diyerekten hepsi çantasına koyup geri vermişler... bunu nezaman hatırlasam içim burkuluyor hiçte önemli değilmiş odayı süslemek diyorum, ama herkesin odası süslüyken aynen kınarlar mı acaba ayıplarlar mı, yada bebeğime özenmediğimi düşünürler mi diye yapmak istiyorum süslemeyi...
Mavi olanını aldık biz de..Bakalım güle güle kullanalım inşallahGünaydın kızlar ben reflü yatağı aldım sevi bebekten.. . Daha önce kullanan varmı memmun kaldınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?