- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Onceden düşük falan var miBana igne ve bebek iriliginden dolayi soyledi dr.m sezeryani
Merhaba kent dediginiz izmir kent degil mi? Doktorunuz Namik Bey mi acaba?
Sadece doğum fiyati.. paketleri biliyorum.. bende fiyat sormuştum.. demekki doktor dışardan diye.. neyse nasipte ne varsa o.. benim tek derdim bu belirsizlik.. ekime bir varsak 36 hafta olucak ozaman medicale dönücem ve paketler için gidip görüşücem.. şimdi cok belirsiz bu aksam kontrolüm var bakalım serviks ne oldu daha da düşmemiştir inşallah.. 12 mm di en son..canım kesin senin dr. dışardan diyedir. bu sadece doğum fiyatı mı? yoksa süsleme ve foto var mı?medicalpark izmir 3300tl sadece doğum, en alt paket süsleme ve gold paket foto için yaklaşık 5000tl gibi bi fiyat verdi...
Yok malesef kan civiltici igne vuruldugum.icin sezeryan olucam bebek iri haftaya tekrar nst duruma gore gun verecek simdiden 3560 kg bebegim 51 cm doguma kadar 4 kg olurmus sancim 55-75 arasi normal dedi suyun gelmedigi surece haftaya da bekleyelim oyle gun belirleyelim. Dedi.
Evt cnm ilki 9 haftalikken kalbi durdu bu gebelik ikiz basladi biri yine 9. Haftada kalbi durdu tek devam ettiOnceden düşük falan var mi
Dr.mda ciger icin 1 hafta daha bekleyelim dedi sukur 10 gun sonra gibi ins.Ay masallah kurtarmis artik kendini.
Ben nst'ye bi kere girdim. Onda da hic sancim kasilmam yoktu. 8 mi ne yaziyordu. Kendim de hic hissetmiyorum oyle seyler. Erken diye mi dersiniz?
Ondam sezeryan demistir riske atmak istemiyorlar benimde kaybim var onceden birde gec olduEvt cnm ilki 9 haftalikken kalbi durdu bu gebelik ikiz basladi biri yine 9. Haftada kalbi durdu tek devam etti
Evet izmir kent.. erken gelirse küvez icin orayi öneriyor.. hergün bebegi gösteriyormuş diye.. benim doktorum vedat bey..
Sadece doğum fiyati.. paketleri biliyorum.. bende fiyat sormuştum.. demekki doktor dışardan diye.. neyse nasipte ne varsa o.. benim tek derdim bu belirsizlik.. ekime bir varsak 36 hafta olucak ozaman medicale dönücem ve paketler için gidip görüşücem.. şimdi cok belirsiz bu aksam kontrolüm var bakalım serviks ne oldu daha da düşmemiştir inşallah.. 12 mm di en son..
Dün diyetisyen de dedi. 38 den sonra günde 2-3 hurma yiyin dedi..
Sizlerin hastane masraflari istanbul izmir oldugu icin mi yuksek
Benim doktorum tip ta prof. Dogumdan ucret istiyormus normalde daha bana soylemedi ama ozelde yaoarsa 2000 lira
Yani en uçuk medical mi şimdi başka yere bakmadan oraya gittim direkt tüh ya zaten doktorda son zaman kendini belli etti sezaryencidoğuma tek başıma girmiş gibi olacağım resmen
Bayıldım ne kadar güzelEki Görüntüle 2189137 Şekerlerimiz geldi bizimde :)
Kapı süsününde son bir rötuşu var onu halledecem :)
Bu kış için büyük gelir bence zaten geniş oluyor kalıplro ben 0-6ay aldım gap marka hediye geldi daha doğrusu :) geniş yani yinede bu kış tam olr diye düşünüyorumEki Görüntüle 2189142
Kızlar eşim illada kozmonot almak istiyor şimdi bakıyorum fiyatı çok uygun geldi ama hep 1 2 3 yaş kozmonotlarda aylık olmuyor mu 1 yaş işimi görür mü ?
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinOndam sezeryan demistir riske atmak istemiyorlar benimde kaybim var onceden birde gec oldu
benim dr. bana ters bi durum olmazsa sana normal düşünüyorum dedi... aaa öyle son zamanda ne dedi nasıl anladın? hala sezeyandan ekstra para alabiliyo mu dr.lar ya..en uçuk kenttir canım her zaman..en azından ben öyle biliyorum...Yani en uçuk medical mi şimdi başka yere bakmadan oraya gittim direkt tüh ya zaten doktorda son zaman kendini belli etti sezaryencidoğuma tek başıma girmiş gibi olacağım resmen
Ayni cnm ben hala kusuyorum hatta bugun konrtolde ben 400 gr vermisim bebek 230 gr almis uyku hic yok gun icinde 2 saat ne uyursam o sesem gibiyimSon ay ile birlikte başlayan baş ağrısı,bitkinlik,uykusuzluk,arada gelen bulantı...Bana özgü değildir sanırım sizlerde durum ne
ben de aylardir yemiyorum seker diyeBen de hep yemek istiyordum ama gebelik şekerimden dolayı korkuyorum hurmadan. Malum çok şekerli bir meyve. Ben de pazartesi kontrole gittiğimde soracağım doktora.
evet belirsizlik insanın canını sıkar ama öncelik tabiiki sağlığın bunların hepsi hallolur.inşallah canım.Evet izmir kent.. erken gelirse küvez icin orayi öneriyor.. hergün bebegi gösteriyormuş diye.. benim doktorum vedat bey..
Sadece doğum fiyati.. paketleri biliyorum.. bende fiyat sormuştum.. demekki doktor dışardan diye.. neyse nasipte ne varsa o.. benim tek derdim bu belirsizlik.. ekime bir varsak 36 hafta olucak ozaman medicale dönücem ve paketler için gidip görüşücem.. şimdi cok belirsiz bu aksam kontrolüm var bakalım serviks ne oldu daha da düşmemiştir inşallah.. 12 mm di en son..
1 yas cok büyük olmaz mi? H&m de 0-2 ay bile gayet büyüktü..Eki Görüntüle 2189142
Kızlar eşim illada kozmonot almak istiyor şimdi bakıyorum fiyatı çok uygun geldi ama hep 1 2 3 yaş kozmonotlarda aylık olmuyor mu 1 yaş işimi görür mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?