2018 Ekim Anneleri

Ahahaha:))) hakket he. Bazen geliyolar oyle. Sikintisiz gelsinler. Yakinmisiz bu arada zaman olarak.
Olası doğum 10 ekim hala .. 10 gün erken 10 gün geç olabilir diyor ya doktorlar eşim hemen 10 gün geç miii diyor )) sabırsız son günler bekleyemez oldu nedense bende korkudan öyle bekliyom ki :)))))

Olası doğum 10 ekim hala .. 10 gün erken 10 gün geç olabilir diyor ya doktorlar eşim hemen 10 gün geç miii diyor )) sabırsız son günler bekleyemez oldu nedense bende korkudan öyle bekliyom ki :)))))
Aynen bizimde 12 ekimz ilk bebekte 41i gecirmem demisti dr ama acaba ikinci bebekte sinir kac? Ayy merak ediyrm zamnini gerckten. Benm esimde haftasonu dogur daha rahat olurum diyo deli:)))

Aynen bizimde 12 ekimz ilk bebekte 41i gecirmem demisti dr ama acaba ikinci bebekte sinir kac? Ayy merak ediyrm zamnini gerckten. Benm esimde haftasonu dogur daha rahat olurum diyo deli:)))
Hahaha o da iyiymiş doğru demiş bende istiyorum eşim evdeyken olsun ne olacaksa :))) hem kendim panik olurum tek başıma hem onu panikletirim gelene kadar yolda stres olmasın adam :) bazen diyorum ki sancı bi başlasada nasıl bir şey olduğunu görsem

Ben de huzursuz bacaktan uyuyamiyorum. Allah kimseye vermesin. Hamilelikten once de bazen olurdu ama simdi aksam olmasin istiyorum.

Ozel hastanelerin cogu susleme lohusa serbeti birkac fotograf kuafor bebek ayak izli sertifika fln hatira olabilecek birkac sey var zibin battaniye fln ben kayseri memorial da standart dogum paketini sectim 4000 tl dr.prof disardan oldugu icin biraz tuzlu hastanenin kendi dr.daha uygundur belki arastir bence stres olmadan eve gelen misafir icinde dusunuruz tatlim su dogumu atlatalimda hayirlisiyla

Ben de huzursuz bacaktan uyuyamiyorum. Allah kimseye vermesin. Hamilelikten once de bazen olurdu ama simdi aksam olmasin istiyorum.
Ben solda hiç yatamıyorum hep sağa yatıncada ağrı oluyor fıtığımda var o yüzden hiç rahat yatamıyorum sürekli kalkıyorum tam dalsam bu sefer tuvalet nöbeti başlıyor :)

Gözün aydın. Bişi kalmamış. Benim 2 haftam daha var. Doğumdan önce 4 hafta çalışmayı planlamıştım. 2 haftası geçti çok şükür.

Benim doktorum da bahcelievler memorial onerdi. Onun hastalarina yilbasina kadar 3100 liraymis. Hatta giderken ugrayin konusun demisti de yorgundum. Bi sonraki randevudan sonra gider konusurum o zaman. Tesekkur ederim.
Bi de memorial hizmet hastanesi var. Orda kurtaj olmustum. Cok temizdi. Cok ilgiliydiler. Orasi da 2800mus. Ikisiyle de konusmak lazim.

Memorialin kendi fiyatı baya uygunmuş burda medical aynı para nerdeyse ve hiçbir şey yapmıyor :) süslemesi fotoğrafı var ama extraya giriyor .. normal doğum 3 sezaryen 4 kendi isteğinle sezaryen 5 miş diye duydum ama kendim daha konuşmadım tabi

Bende hastane odasi icin abartsidan uzak bir kac sey yapacagim...kapi susu tul tarzi seyler istemiyorum..evde ceyizimdem kakma gupurlu bir ortu var onu goturecem birde uclu bu aynali tskimlardan aldim..iki minik vazo oclerine belki iki tane yapay lale anca alir oyle minik yani...

Birde cam bardak ve cam sebil alacam...
Bebek cikolatasi ve lokum birde lohusa serbeti tamamdir...
Bu bile fazla mi diyorum bazen..belki gri pembe bir iki de masanin basina balon....

Aslinda bu cogunu yapamaya niyetli oldugjm mevlut icin aldim almisken hastanede de kullanirim diyorum..aslinda hastanr birinci ailr yakinlarundsn kimse gelmez ama belki esimin is atkadaslari gelirse diye ve hatira resim olsun bebegumle diye yapiyorum..hayitlisi ile o gunleti gorelimde

:))) cok bekledim biliyomusn filmlerde ki gibi boyle bagirarak sanciyla gitmeyi:)) ama gayet norml gitmistim. Belki bunda olur:)) eger oyle gidersek videoya cekmemiz lazim:))) sonra izleriz

:))) cok bekledim biliyomusn filmlerde ki gibi boyle bagirarak sanciyla gitmeyi:)) ama gayet norml gitmistim. Belki bunda olur:)) eger oyle gidersek videoya cekmemiz lazim:))) sonra izleriz
Sen tecrübelisin tabi rahatsın :) anlatsana biraz öyle korkuttukları gibi dayanılmaz bir şey mi normalde adet sancısı çok çektim hamilelikten beridir unuttum gerçi bi rahatım :) ama kıvranırdım yatak yorgan öyle bir şey ise tamam sorun değil doğururum ben hahahaha

Allah korusun korkarim depremden gerci kim korkmaz
Dogumdan sonra da uyku yok ohhh
Gece uykusu ne diyesim geldi :) gerçi gündüzde uyuyamıyorum ki sürekli wc kalkıyorum ya da dediğin gibi bacağım ağrıyor nefesim kesiliyor şimdi kendimi zorluyorum uyu diye yok yine uyuyamadım
Cok fenayim bak simdi uyumaya caliscam ama nefes gidiyor

@provq
Vaktinde gelsin inşallah miniğin cnm tehlikeli dönemler bitti gelsede korkma Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…