2018 Ekim Anneleri

Amin.. medical de benim evime yakin birde tüpü de orda yaptik.. birde ben kusmalarımdan 4 kere orda yattım alıştım hastaneye.. odaları güzel temizde..

Son ay ile birlikte başlayan baş ağrısı,bitkinlik,uykusuzluk,arada gelen bulantı...Bana özgü değildir sanırım sizlerde durum ne

Ay ben 6 haftadan beri 7. Aya kadar kustum.. dünyanin ilacini içmeme rağmen.. dahada kusmak istemiyorum artik.. toplam 8 kilo verdim.. daha hamile kaldigim kiloya gelmedim..kusmada birde ıkınma oluyor zaten erken doğum riski var..

PiandSm Canim hurmanin seker konusundada dusuk sayildigini biliyorum.Glisemik degeri dusuk.Bide benim bildigim 1-3-5 gb tek yenmesi iyidir.
Ama gebelik sekerindeki durum ne bilmiyorum tabi.Arkadasimda yemezdi hamileyken gerci.

Son ay ile birlikte başlayan baş ağrısı,bitkinlik,uykusuzluk,arada gelen bulantı...Bana özgü değildir sanırım sizlerde durum ne

Bende oyleydim.Basta olan bulantilar geri dönmüstü.Hala ara ara yokluyor ama bikac hafta onceye gore daha iyiyim sukur.
Bi enerji geldi heralde heyecandan :)

Medikalde doktorunuzun adi neydi? Genel olarak hastaneden memnun kaldiniz mi peki? Odalari guzel konforlu diye duydum.
Ben hastaneye gitmiyorum canım doktorun kendi muayenehanesine gidiyorum ama arkadaşlarımın doğumuna gitmiştim eşimin varikosel ameliyatıda orda olmuştu evet gayet güzel temiz doktorun adını burdan vermeyim şimdi belki ona gitmek isteyip vazgeçen olur genel anlamda memnunum sadece iş doğuma gelince sezaryen demesi beni üzdü yani ve bunu ben normal istiyorken demesi ilginç üstelik sezaryenlik bir durumda yok

Bu kış için büyük gelir bence zaten geniş oluyor kalıplro ben 0-6ay aldım gap marka hediye geldi daha doğrusu :) geniş yani yinede bu kış tam olr diye düşünüyorum
Hmm tamam küçükleride var yani bende 1 yaştan başlıyor sandım teşekkürler güle güle giydirin sizde :)

Bana sordu doğum hakkında ne düşünüyorsun diye bende herşey normal ilerliyorsa normal düşünüyorum dedim tüp bebek zahmet çektim zaten sezaryen dersen yaparım dedi yok dedim demiyorum bi daha ki kontrolde tekrar dedi sen çok korkuyon sezaryen dicen diye yok demiyorum dedim yine en son muayenede yine söyledi bende yineledim korkuyo olabilirim ama normal istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı sonuçta aksi bi durum yok neden sezaryen olayım ki

haklısın senin ve bebeğin sağlığı iyiyse farklı geliş olmazsa neden sezeryan yaptırasın herkesin belli bi miktar korkusu ve heyecanı vardır bunlar aşılır ki...tabii herşeyden önce miniğin ve senin sağlığın.. doktorun kimdi çok merak ettim gerçekten

Kozmonot bana kaba geldiği için bakmıyordum eşim çok istiyor netten bakayım dedim şuan büyüklük olarak falan kestiremiyorum en iyisi mağazadan bakmak
kozmonot benim eşimde görünce çok beğendi çok istedi :) bana da kaba gelmişti ilk etapta ama baktıkça hoşuma gitti kulakları var ya çok şirin :)

Cidden ne kadar tekrarlamis :)
Zaten insan acabalarla dolu olunca doktorun net olmasini istiyor aslinda.
Ben doktorlarin stres yaptigini dusunuyorum boyle tup vb durumlarda aileler bi sorun cikarsa direkt doktora yukenir cunku.Gerci hepsinde oyle sonucta :) ama dusununce normal dogumda zaten doktor son dk geliyor,doktorlar der ki biz ortada yoksak sorun yoktur hersey yolundadir,biz oralardaysak asıl bi sorun vardir.Aileler genelde ilgilenmiyor gb dusunur diyordu egitimde kadin dogumcu :)
Sen cok kafana takma bence insan tabii ki daha farkli konusma bekler ama son dk'da dönsen senin kararin sonucta kendine guven kendini rahatlar yeter ki❤

PiandSm Canim hurmanin seker konusundada dusuk sayildigini biliyorum.Glisemik degeri dusuk.Bide benim bildigim 1-3-5 gb tek yenmesi iyidir.
Ama gebelik sekerindeki durum ne bilmiyorum tabi.Arkadasimda yemezdi hamileyken gerci.

Ben de yenilebilir diye biliyorum ama bugün bir diyetisyenin syfasında gebelik şekeri olanlar hurma incir üzüm gibi meyveleri tüketirken dikkatli olmalı. Mümkün olduğunca az tüketilmeli yazıyordu. Ben de tek sayılarda yenildiğinde bir zararı olmadığını duymuştum önceden. Doktora sorup ona göre tüketeceğim.

Sağol canım bu da bana bir destek oldu inşallah yinede son muayenede benim kararlı olduğumu görür doktorumda hem kendine hem bana güvenir :)

Sayfa adi vermek yasak mi bilmiyorum.Bikere daha yazmistim gerci ama son hafta ban yemem insallah :)
Instagramda canim 'gizemsekercikolata'
Tamam baktim simdi ona :) hatta gorustum de çikolata yerine bundan mi yaptırsam dedim annem herseye muhalefet :) olmaz dedi atti. Akideyi seviyormus ama disleri agriyormus yerken :)))))))

Hadi hayirlisi o zaman faydasi olur insallah❤

Tamam baktim simdi ona :) hatta gorustum de çikolata yerine bundan mi yaptırsam dedim annem herseye muhalefet :) olmaz dedi atti. Akideyi seviyormus ama disleri agriyormus yerken :)))))))

Anneler anneler :)
Mini mini bunlar canim.Bende hastane icin yaptirdim sadece az sayida,cikolata almamak icin.
Kizimda dogum ani olunca esim gidip cikolata almisti pembeli fln bunlardan cok daha pahaliya patlamisti hemde az sayida.Bu sefer önden aldim hem istedigim gb hem sirin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…