2018 Ekim Anneleri

Doktoru gozden cikarirsan hic muhabbete bile girme canim bence.Bence de bi arayip ögren ona gore davranirsin.
Hayirlisi olsun hakkinda insallah saglikla.Bu haftada bunu dusunmekte zor insallah muayene olumlu gecerde ugrasmazsin❤

Evet canim 2hafta bekleyecez gelmezse sezeryan dedi bana da öyle geliyor erken karar veriyor

Normal bekleyeceksen zaten daha fazla bile zamanin var.Zor bu haftalar iste boyle seylerden sebep cok karisik oluyor insanin kafasi.Insallah gonlune gore olur.

Baş geliş degilse bicok riski oldugundan diyorlar canim.Ama mesela devlet hastanesi ne olursa olsun bekletiyor yine de.Cunku sancilar basladiginda da donebiliyormus bebisler.Donmezsede acil sezaryen o zaman.Belki bu hengameyide bicok kisi kaldiramiyor.
Aslinda cok keskin bi cizgi var devlet hastanelerinde de ne olursa olsun bekleme mevzusundan bicok sey yasayanda var.
Her turlu cidden sorunlu bi saglik uygulamasi var malesef.

Aminnn cnm inşallah hepimiz için:) hangisi anne memesi hissi veriyor? Geçenlerde medelaya baktık kalmamıştı. O kadar terazi burcu olsun istedim nasip olmadı iki gün bile bekletmiyo doktorumuz.

Bence anne hissi hicbiri vermez.
Cunku anne memesinde dilinin gucuyle emiyor bebek o lahverengi halkaya masaj yapa yapa.Damakta sadece baski icin oluyor.Belki tumunun kaucuk oldugu yumusak ve akisi yavas olanlar en yakin olabilir gb geliyor.
ama birebir kullanan varsa o yorumlar daha iyi olur

Açılmam yok, kasılmam ağrılarım 7.aydan beri var, magnezyum alıyorum günde iki kere, nst gecen hafta normal çıktı. İkinci gebelikte 40 haftaya kadar beklemiyoruz dedi doktor, 38’de sezeryanla almayı düşünüyor bu fikrine bende katılıyorum ama bu kasılmalarla 38i görürmüyüm hiç inanmıyorum... daha erken gelecek bebek eminim... bide sıkıntım hastanem uzak arabayla 30-45dk falan... dediğim gibi gercek kasılmayı farkedemezsem diye bu sebepten dolayıda çok korkuyorum... ilk gebelikte birden foşur foşur suyum gelmişti, keşke yine öyle olsa desene senin heran gelebilir

Ben imom kullaniyordum birde magnezyum dr um biraktirdi bana onlari gecen haftadan beri almiyorum. Demir ilacina devam sadece. Aynen her an gelebilir gelsede nasilsa 37+3 um suanda bizim icin problem olmaz demisti dr um. Bu hafta cagirmadi bile kontrole. Ama bende de nst sanci cikmiyordu hatta nstye girdigimde o kasilmalarin olmasini cok istedim bakalim nasil etki edecek diye ama olmadi. Bende o konuyu bilmiyorum dogum iznindeyim artik evde mesela su gelmesi nasil oluyor hemen mi gitmek gerekiyor hastaneye yoksa sanci mi bekleniyor?

Sizin 2. Bebekse bence korkmayin tecrubelisiniz :) insallah vaktinde gelir en azindan 37 yi doldurmayi bekler :)

Su geldikten ne kadar sonra dogum yaptiniz? Normal dogumsa tabi.

Evet zaten 37.haftadayim canim gelisimi 38.haftaymis o yuzden 2hafta dedi ama ben bekleyecegim

Sık aralıklarla 1 bardak seklinde akıyoda akıyo, koltukta uzanmış tv seyrediyoduk eşimle, bir ıslanma anıden farketmemek mümkün değil, eşime suyum geldi suyum geldi diye çığlık atmışım ama adam hiç oralı değil, şakacı insanlar oldugumuz için şaka yapıyorum sandı, ben panikle banyoya duş almaya koşmak için ayağa kalkıpta koşunca musluk gibi aktığını görünce oda hemen fırladı koltuktan alelacele çıktık tabi hasta bezi koydum hemen kilotun içine çünkü bildiğin musluktan akar gibi kesilip kesilip akıyo, tabi su gelince gitmek gerek hemen çünkü bebeğin enfeksiyon riski oluyor... gittim ultrasonla bakıp ameliyata hazırlayın dedi doktor hiç bekletmeden aldılar

Su geldikten ne kadar sonra dogum yaptiniz? Normal dogumsa tabi.
Normal şartlarda su gelince eger normal doğum planlanmışsa açılmayı bekliyorlar hatta 12 saate kadar beklediklerini biliyorum, ama tabi bebeği anneyi kontrol ediyolar enfeksiyon riski yoksa bu böyle oluyor... ama benim zaten 39+4 ü ilk gebelikte suyum geldiğinde, sezeryan olarakta yapacagım için doğumu hhemen sezeryana aldılar beklemedim

Cnm sonuna yaklaştım bende :))inş sağ salim bende bebeğimi kucağıma alırım bunlar tatlı uğraşlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)) meleğini öp yerime :) kısmetse benim doğumum 10-15 Ekim arası olacak

Su birden gelince mecbur sezeryan o zaman dogru mu?

Sağol canım inşallah. Normal doğum çok istiyodum nasip değilmiş. Benim de kasilmalarim ağrım çok oluyo. Ama sağlıkla dogsunlar da herşeye değer. İğne bile etimden çoğu zaman girmiyo artık vücudum çok yoruldu. Biraz daha sabret cnm

Siz yine de hastanenize bir daha sorun bence. Belki rutin yatırıyorlardır.

Standart heryerde 2 gün oluyor genellikle, ama acaba yatak sıkıntısı mı vardı da erken taburcu olunuldu

Doğum yapacağım hastanede geçen yıl kuzenim ve bir arkadaşım daha doğum yaptı. Sezeryan idi ikisi de ve 1 gece yattılar sadece. Bu arkadaşım da aynı hastanedeydi ve normal doğumdu akşamına çıkarmışlardı hastaneden bir problem yok diye. Standart bir uygulama değil demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…