2018 Ekim Anneleri

Benim sezeryan olacak ama sebepleri belli mesela su an gittiğim doktorumun 6 yildir hastasiyim. Acik ameliyat ile rahimden myom alındı bunun yuzunden sezeryan deniyor hatta ben birinde burada sezeryana cok karsi bir doktor var hep normal yaptiriyor agrim çoktu ilk haftalarda esimde yoktu ona gitmiştim hikayeyi soyleyince sezeryan olur demisti
Onceden dusugum var kurtajim var 7 yil sonra oldu ve benim asilamam cok zor yapilmisti vajen girişi dar benim. Bircok sebep işte ama en onemlisi ameliyat olmus olmam. Hiçbirşey olmasa da yapabilirmiydim bilmiyorum panik atagim var cunku

Bizimde bugün kontrolumüz vardı 49 cm 2800 gr olmuş kuzucuğum 1 aydır baş aşağı gelmeyi bekliyor daha 5 haftamız var inşallah gününü bekler bakalım şimdi nst sırası bekliyorum inşallah bişey çıkmazsa 37 haftada çatı muayenesi varmş şimdilik normal herşey yolundaymş çok şükür. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Ben hastane odasını süslemeyi düşünüyordum o halde bir anlamı yok hemen çıkartıyorlarsa normal doğum olursa bir gece yatışınız var demişlerdi görüşmeye gittiğimizde doğumdan sonra bir gece değil o zaman

Standart heryerde 2 gün oluyor genellikle, ama acaba yatak sıkıntısı mı vardı da erken taburcu olunuldu

Sağolasin cnm Allah razı olsun. 3hafta erken alacaklar. SahliklS gelsinler inşallah
İlk gebeliğimde ne kasık agrısı ne bel ağrısı ne adet sancısına benzer agrı hiç bunları yaşamadım. Şuan 35. haftamdayım öyle yorduki bu ağrılar hergün hergün valla doktor deseki yarın sezeryanla alalım kabul edecem o vaziyetteyim hergün 10-20 kere insanın karnı kasılır mı? Yani gercek kasılma agrısı olsa ayırtedebilirmiyşm çok şüpheliyim Keşke diyorum doğursam hemen... herseyin hayırlısı... ki bebeşin küvöz ihtimali bile çok az haftandan dolayı... hayırlı doğumların olsun, saglıklı olduktan sonra varsın erken gelsin canını hiç sıkma

Yok sizi biliyorum, sizin gibi durumu daha farkli ve hassas olan anne adaylari icin elbette sezeryan daha saglikli olacaktir tabiki dr nuz bunun kararini verecek olan ama benim anlamadigim bazi drlar daha ortada hicbir sey yok hemen aa yok normal olmaz sezeryan

:) ebeler her gun belki defalarca yapiyor ama biz ilk defa yasiyoruz biraz anlayis biraz empati :)
Yasayip gorecegiz bakalim bende suan normal diyorum ama dedigim gibi son dk sezeryanlik bir durumda olabilir yada tam tersi. En iyisi bebek icin anne icin en sagliklisi hangisi olacaksa

Bi de sürekli tüp bebek diye bahane ediyorlar ya .. en son dicem evet tüp bebek biz ne yollardan geçtik neler görüp geçirdik doğumumu yapamıcaz Allahın izniyle :))

Burda bi doktor duymuştum asli varmi bilmiyorum ama hamile hastalarinin bebekleri ya kaka yapiyordu ya da kordonu dolanıyordu oyle demişlerdi

Benimde kasilmalarim ve sureleri artti gunde belki 10-20 sizin ki gibi ve en az 1-2 dk suruyo birde adet agrilarim siyirip geciyor boyle anlik.. haftama gore artik gelebilirmis bizimki dr en son bu saatten sonra cani ne zaman isterse diyo. Bende bazen diyorum yalanci ve gercegi nasil ayirt edecegim acaba :) kontrolum haftaya sali acilmam var mi onu merak ediyorum en son 36. Haftamda 1 cm di. Yuruyus ve comelme yap dedi ama comelmem cok zorluyor onu yapamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…