- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Benim sezeryan olacak ama sebepleri belli mesela su an gittiğim doktorumun 6 yildir hastasiyim. Acik ameliyat ile rahimden myom alındı bunun yuzunden sezeryan deniyor hatta ben birinde burada sezeryana cok karsi bir doktor var hep normal yaptiriyor agrim çoktu ilk haftalarda esimde yoktu ona gitmiştim hikayeyi soyleyince sezeryan olur demistiİste bende onu diyorum, benim doktorumda cati muayenesi yapti tamam normale musaitsin normal yapalim son dk bi aksilik cikmadigi surece dedi ha son dk tansiyon ödem yada kordon dolanmasi sonucu kisa kordonla karsilasirsak dedi bende muayene etmeden dr lar nasil hemen yok olmaz sezeryan olucaksin diyebiliyorlar dicektim ama daha muayene olmamissiniz hakkinizda hayirlisi bencede en agrisiz sancisiz hangisi olacaksa
Ben hastane odasını süslemeyi düşünüyordum o halde bir anlamı yok hemen çıkartıyorlarsa2 ay önce bir arkadaşım normal doğum yaptı. Sabah 8-9 gibi doğum yapmış ikindin 4te çıkarmışlardı hastaneden. Bence gece doğum olursa öğlene fln çıkarırlar bir sorun olmadığı sürece.
Standart heryerde 2 gün oluyor genellikle, ama acaba yatak sıkıntısı mı vardı da erken taburcu olunulduBen hastane odasını süslemeyi düşünüyordum o halde bir anlamı yok hemen çıkartıyorlarsanormal doğum olursa bir gece yatışınız var demişlerdi görüşmeye gittiğimizde doğumdan sonra bir gece değil o zaman
Ben kaçırdım galiba, sizin de doğum yaklaştı mı?Amin canım cümlemize inşallah. Hepimiz iyi haberler verelim burdan:)
Ben devlette doğum yapıcam canm allah nasip ederseAranizda devlet hastanesinde dogum yapacak varmi?
İlk gebeliğimde ne kasık agrısı ne bel ağrısı ne adet sancısına benzer agrı hiç bunları yaşamadım. Şuan 35. haftamdayım öyle yorduki bu ağrılar hergün hergün valla doktor deseki yarın sezeryanla alalım kabul edecem o vaziyetteyimSağolasin cnm Allah razı olsun. 3hafta erken alacaklar. SahliklS gelsinler inşallah
Benim sezeryan olacak ama sebepleri belli mesela su an gittiğim doktorumun 6 yildir hastasiyim. Acik ameliyat ile rahimden myom alındı bunun yuzunden sezeryan deniyor hatta ben birinde burada sezeryana cok karsi bir doktor var hep normal yaptiriyor agrim çoktu ilk haftalarda esimde yoktu ona gitmiştim hikayeyi soyleyince sezeryan olur demisti
Onceden dusugum var kurtajim var 7 yil sonra oldu ve benim asilamam cok zor yapilmisti vajen girişi dar benim. Bircok sebep işte ama en onemlisi ameliyat olmus olmam. Hiçbirşey olmasa da yapabilirmiydim bilmiyorum panik atagim var cunku
İlk olacak canm bursadaCanim hic dogum yaptinmi ilk mi? Ve nerede istanbuldami..?
Zaten kimse uğraşmak istemiyor ki ebelerde bi tuhaf normal mi düşünüyosun dedi evet dedim bence vazgeç diyo neden çatı mı müsait değil dar mı dedim yooo ama kendini kastın diyo sanki ben hergün alttan muayene oluyorum ilk defa oldum bir sürü şey duyuyoruz herhalde tedirginlik olacak .. valla bilemedim bende ne olacak :)
Bi de sürekli tüp bebek diye bahane ediyorlar ya .. en son dicem evet tüp bebek biz ne yollardan geçtik neler görüp geçirdik doğumumu yapamıcaz Allahın izniyle :)):) ebeler her gun belki defalarca yapiyor ama biz ilk defa yasiyoruz biraz anlayis biraz empati :)
Yasayip gorecegiz bakalim bende suan normal diyorum ama dedigim gibi son dk sezeryanlik bir durumda olabilir yada tam tersi. En iyisi bebek icin anne icin en sagliklisi hangisi olacaksa
ben de ankarada gazi universite hastanesinde dogum yapicam insallah.Aranizda devlet hastanesinde dogum yapacak varmi?
Hizmet hastanesine de sordum memorial bahçelievlere de sordum sezaryen iki gece normal doğum bir gece standarttır dediStandart heryerde 2 gün oluyor genellikle, ama acaba yatak sıkıntısı mı vardı da erken taburcu olunuldu
Burda bi doktor duymuştum asli varmi bilmiyorum ama hamile hastalarinin bebekleri ya kaka yapiyordu ya da kordonu dolanıyordu oyle demişlerdiYok sizi biliyorum, sizin gibi durumu daha farkli ve hassas olan anne adaylari icin elbette sezeryan daha saglikli olacaktir tabiki dr nuz bunun kararini verecek olan ama benim anlamadigim bazi drlar daha ortada hicbir sey yok hemen aa yok normal olmaz sezeryan
Burda bi doktor duymuştum asli varmi bilmiyorum ama hamile hastalarinin bebekleri ya kaka yapiyordu ya da kordonu dolanıyordu oyle demişlerdi
Bi de sürekli tüp bebek diye bahane ediyorlar ya .. en son dicem evet tüp bebek biz ne yollardan geçtik neler görüp geçirdik doğumumu yapamıcaz Allahın izniyle :))
İlk gebeliğimde ne kasık agrısı ne bel ağrısı ne adet sancısına benzer agrı hiç bunları yaşamadım. Şuan 35. haftamdayım öyle yorduki bu ağrılar hergün hergün valla doktor deseki yarın sezeryanla alalım kabul edecem o vaziyetteyimhergün 10-20 kere insanın karnı kasılır mı? Yani gercek kasılma agrısı olsa ayırtedebilirmiyşm çok şüpheliyim Keşke diyorum doğursam hemen... herseyin hayırlısı... ki bebeşin küvöz ihtimali bile çok az haftandan dolayı... hayırlı doğumların olsun, saglıklı olduktan sonra varsın erken gelsin canını hiç sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?