Evet canım az kaldı baya çok şükür bugünleri de gördük :) tüp bebek genelde kız oluyor gibi ben öyle görüyorum
çatı muayenesi deniyorNormal dogum yapabilirsin veya yapamazsin diye doktorlar alttan muayene sonucu mu bunu soyluyorlar yoksa ultrasondan mi yola cikiyorlar? Ben kendi dr ma erken haftalarda sordugumda henuz bu konulara cok var demisti. 36. Haftada elle muayene neticesinde normale yatkin oldugumu soylemisti.
çatı muayenesi deniyor
sezeryana en basta karar veriliyorsa bu muayeneye gerek kalmiyormus.Yok muayeneyi biliyorum oldum da hatta ama buradaki arkadaslarin doktorlari mesela sezeryan veya normal diyor ya hani muayene edildi mi onun neticesinde mi dendi? Cunku bende hep duyuyorum dr lar sezeryana kolaya kaciyor diye acaba kisinin kendisi talep etse muayene edin ondan sonra beraber karar verelim dense
Sağolasin cnm Allah razı olsun. 3hafta erken alacaklar. SahliklS gelsinler inşallahKızlar doğumlar başladı ne güzelsağlıkla gelsin inşallah hepsi @limonlutarcinlikek S Semabuse Allah yardımcınız olsun dualarım siZinle
Cnm çok sağolasın biz de beklemek istiyoruz biraz daha gelişsin diye ve hatta normal doğumu. Kuveze girmez insallah. Nasip böyleymis. Hiç korkma cnm bak neleri atlattık yıllardır bekledik bunu da atlatiriz elbet. Rabbim sağlık ve güç kuvvet versin herşey hallolur.Canimmm ne guzel az kalmis
Bende dogumdan korkuyorum ama bir an once dogsun da mis kokusunu cekeyim icime diyorum
Allah saglikli dogum nasip etsin insaallah
Aminnn cnm inşallah hepimiz için:) hangisi anne memesi hissi veriyor? Geçenlerde medelaya baktık kalmamıştı. O kadar terazi burcu olsun istedim nasip olmadı iki gün bile bekletmiyo doktorumuz.Ayyy❤ Bir minis daha yaklasmis gelmeye.
Hayirlisiyla saglikla atlatin insallah canim❤
Biberon ben 30ml'lik bisy attim cantaya olurda aksi bi durum olursa mama verirlerse diye.Ilk kizimda da boyle yapmistim hic kullanmadik oyuncak olmustu sonra :) Lazim olursa alinir,hastanede sterilde ederler zaten hic takma dusunme.
Gonlunce olsun dilerim hersey❤
Amin canım cümlemize inşallah. Hepimiz iyi haberler verelim burdan:)Gerek kalmaz canim ins.
Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin ins
Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallh küvöze girmedenCnm çok sağolasın biz de beklemek istiyoruz biraz daha gelişsin diye ve hatta normal doğumu. Kuveze girmez insallah. Nasip böyleymis. Hiç korkma cnm bak neleri atlattık yıllardır bekledik bunu da atlatiriz elbet. Rabbim sağlık ve güç kuvvet versin herşey hallolur.
Canım benim anlamadığımda risk ne olabilirki normal doğum en sağlıklısıysa anne içinde bebek içinde çocuğun pozisyonda kordonda suyunda vs sıkıntı yoksa risk dedikleri ne bana deseki Allah korusun suyu az çok ya da kordon dolanmış sezaryen alacağım seni tamam ama hiçbişe yok buna anlam veremiyorum bendeMerhaba canım benim rutin doktorumda sezeryan önerdi bana bende normal doğumu çok kabullenemediğim için ( keşke senin kadar cesaretli olsaydı m)sorgulamadım hiç zaten çok tedbirci bir dr
Neyse bir takım testlerimi yaptırmak için devlet hastanesine gittim oradaki dr normal Doğum yapabilirsin dedi ben hiç birşey sormadan hemde
Bu karar drla senin karşılıklı alacağınız bir karar eğerki hiç gereği yoksa sen istemeden niye sezeryan olasınki bence bu konuyu açıklıkla şuanki drunla konuşmalısın ama şöyle bir şey de var tüpbebek sözkonusuysa drların çoğu risk almak istemiyor benim drumda bu düşüncede
Evet canım vajinal muayeneden sonra karar veriyorlar çatın darsa olmaz zorlar diyorlarmış vsNormal dogum yapabilirsin veya yapamazsin diye doktorlar alttan muayene sonucu mu bunu soyluyorlar yoksa ultrasondan mi yola cikiyorlar? Ben kendi dr ma erken haftalarda sordugumda henuz bu konulara cok var demisti. 36. Haftada elle muayene neticesinde normale yatkin oldugumu soylemisti.
Ben çatı muayenesi oldum acilde ağrımdan dolayı ama doktorum yapmadı daha ayın 24 ünde var muayenem o zaman bakacak daha bakmadan beni sezaryene yönlendiriyor hakkımda hayırlısı artıkYok muayeneyi biliyorum oldum da hatta ama buradaki arkadaslarin doktorlari mesela sezeryan veya normal diyor ya hani muayene edildi mi onun neticesinde mi dendi? Cunku bende hep duyuyorum dr lar sezeryana kolaya kaciyor diye acaba kisinin kendisi talep etse muayene edin ondan sonra beraber karar verelim dense
Evet evet en acisi oInsan herseyi unutuyor ama cocuk icin yedigin laflari unutamiyorsun iste bendede ayni durum bende unutamiyorum bazi seyleri.bende sigara iciyorum diye cocufun olmaz diyorladi.3 gunluk dunya diyorum simdi herseyi bosverdim
Ben çatı muayenesi oldum acilde ağrımdan dolayı ama doktorum yapmadı daha ayın 24 ünde var muayenem o zaman bakacak daha bakmadan beni sezaryene yönlendiriyor hakkımda hayırlısı artık
Evet canım vajinal muayeneden sonra karar veriyorlar çatın darsa olmaz zorlar diyorlarmış vs
Zaten kimse uğraşmak istemiyor ki ebelerde bi tuhaf normal mi düşünüyosun dedi evet dedim bence vazgeç diyo neden çatı mı müsait değil dar mı dedim yooo ama kendini kastın diyo sanki ben hergün alttan muayene oluyorum ilk defa oldum bir sürü şey duyuyoruz herhalde tedirginlik olacak .. valla bilemedim bende ne olacak :)Peki acildeki muayenede bir sey dendi mi size bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?