2018 Ekim Anneleri

Kızlar ben ilk haftalarda bu kadar değildim ama şu sıralar herşeye ağlıyorum.Arabesk dinleyip üzülüyorum ya.Resmen liseli ergenler gibi oldum :)
Al bendende o kadar arabeske gerek kalmiyor kendiliginden yagmur gibi dokuluyor goz yaslarim bide sigaraya aseriyorum yine 1 mg lik iciyorum agliyorum bu gun gozlerim davul olmustu aglamaktan

Al bendende o kadar arabeske gerek kalmiyor kendiliginden yagmur gibi dokuluyor goz yaslarim bide sigaraya aseriyorum yine 1 mg lik iciyorum agliyorum bu gun gozlerim davul olmustu aglamaktan
Ben güya bir şeye aşermiyorum ama sürekli yiyorum (aşere ye fırsatım kalmıyor yani :)) Ama ağlama olayı şair yaptı nerdeyse beni.Bıgün durumumda paylaştım bişeyler tüm arkadaşlar,akrabalar ,komşularım aradı sağolsun.İyi misin?Takma bişeyi kafana!Gel gezelim vb

Sana faydasi olmus arkadasim sair olmussun beni keş yapti bu krizler

Canım bezi fazla stok yapma istersen çünkü pişik olabilir değişmek zorunda kalabilirmişiz

Evet bebegin kilosundan dolayi 3700 den fazla olursa hamilelik şekeri olan kisi doguramazmis
Çok ilginç gerçekten bi tuhaf bu doktorlar anlam veremiyorum

Üzülmeyin Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah belki sezeryan daha hayırlıdır sizin için

Doktor bana şeker bebeği etkilememiş dedi ama yine de suni sancı ile erken alıyolar

Demi
Ya keşke :))

Canim preminyum prima aliyorum herkez mrmnun kaliyor genelde yinede dedigin gibi belli olmaz
Bende bu bezden aldım ve gayet memnunum kızlar. Hastahaneden molfix verdiler ve de kullanmışlar da bebeğin poposu pişik olmuş bütün sonra chicco nun pişik kremini almistim bir sürüşte baya söndürdü kizariklılıkları ve kizarmalari ama prima kullanınca pişik de olmadi zaten birdaha...

Plasenta nadiren de olsa rahme yapışıp kalabiliyor diye duydum da normal sezeryan diye farkediyor diye de ilk kez duyuyorum
Kuzenimin yapışıktı doktor aldi canim birakamazlar rahim boyu kucucuk bisey plesenta büyük

En iyisi prima gercekten

Evet şahane olacak, ayakkabı giymak çorap giymek bile zor. Doğumdan sonra her gün spor yapmak atlayıp zıplamak istiyorum, artık nasıl vakit bulacaksak
Aynı durumdayım ve çok rahatsız edici olmaya başladı hiç bir işimi yapamaz oldum umarım geçer bi yerde okudum çare ararken doğumdan sonrada devam edenler varmış
Benim doktor normal olur böyle diyor. Doğumdan sonra da geçecek dedi. Ona güvenmek istiyorum :) Aksini hiç düşünmemeye çalışıyorum Hepsi geçecek

Hayir canim sismesede bisy farketmez.
Benim de suan buyuklugunde bi degisiklik yok,cok az dolgun gb.
Ama asıl süt doldukca buyuyor emzirme doneminde yani

Hayirlisiyla saglikla atlatin insallah canim❤
ne heyecan olmustur

Canim rahim kendini hazirlar.
Benim de baslamisti,suan bambaska artik.
Bunlar normal ama sunu hic unutmamak lazim hislerine guven,doktorunla gorus her zaman.
Bide cok ani bisy olmaz onun icin korkma yani suyun gelse fln bekleme suresi var,sancilarin baslasa duzenli olana kadar anlarsin.

Ahh nasil heyecanlandimmm❤
Ayni gun canim benimde Cuma dogum nasipse.
Insallah gonlune gore olur kolaylikla saglikla en hayirlisiyla atlatirsiniz❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…