Al bendende o kadar arabeske gerek kalmiyor kendiliginden yagmur gibi dokuluyor goz yaslarim bide sigaraya aseriyorum yine 1 mg lik iciyorum agliyorum bu gun gozlerim davul olmustu aglamaktanKızlar ben ilk haftalarda bu kadar değildim ama şu sıralar herşeye ağlıyorum.Arabesk dinleyip üzülüyorum ya.Resmen liseli ergenler gibi oldum :)
Plasenta nadiren de olsa rahme yapışıp kalabiliyor diye duydum da normal sezeryan diye farkediyor diye de ilk kez duyuyorumPurpplee bana da bi arkadas ne demisti biliyormusun
Normal dogumda bebegin esi plesenta yani cikiyor sezeryanda icinde kalıyor dedi
Ben güya bir şeye aşermiyorum ama sürekli yiyorum (aşere ye fırsatım kalmıyor yani :)) Ama ağlama olayı şair yaptı nerdeyse beni.Bıgün durumumda paylaştım bişeyler tüm arkadaşlar,akrabalar ,komşularım aradı sağolsun.İyi misin?Takma bişeyi kafana!Gel gezelim vbAl bendende o kadar arabeske gerek kalmiyor kendiliginden yagmur gibi dokuluyor goz yaslarim bide sigaraya aseriyorum yine 1 mg lik iciyorum agliyorum bu gun gozlerim davul olmustu aglamaktan
Sana faydasi olmus arkadasim sair olmussun beni keş yapti bu krizlerBen güya bir şeye aşermiyorum ama sürekli yiyorum (aşere ye fırsatım kalmıyor yani :)) Ama ağlama olayı şair yaptı nerdeyse beni.Bıgün durumumda paylaştım bişeyler tüm arkadaşlar,akrabalar ,komşularım aradı sağolsun.İyi misin?Takma bişeyi kafana!Gel gezelim vb
Izmir marsinda agladimKızlar ben ilk haftalarda bu kadar değildim ama şu sıralar herşeye ağlıyorum.Arabesk dinleyip üzülüyorum ya.Resmen liseli ergenler gibi oldum :)
Canım bezi fazla stok yapma istersen çünkü pişik olabilir değişmek zorunda kalabilirmişizEvet insan cok hevesleniyor da sen bi sonlara gel bak o kadar masraf olacakki hersey bende cok isterdim fotorafci organizasyon seyler ama onu bunu almaktan ve hala aliyoruz bitmiyor eksikler boyle seylere sira gelmiyor.ben bu tarz seylere para vermek yerine bez stokluyorum sende oyle yaparsin bi o zamanlara gel beni daha iyi anlarsin canim
Çok ilginç gerçekten bi tuhaf bu doktorlar anlam veremiyorumEvet bebegin kilosundan dolayi 3700 den fazla olursa hamilelik şekeri olan kisi doguramazmis
ya ne güldüm gece geceSana faydasi olmus arkadasim sair olmussun beni keş yapti bu krizler
Tek değilmişim en azından :)Izmir marsinda agladim
Canim preminyum prima aliyorum herkez mrmnun kaliyor genelde yinede dedigin gibi belli olmazCanım bezi fazla stok yapma istersen çünkü pişik olabilir değişmek zorunda kalabilirmişiz
DemiHer gün izliyorum o videoları,kendi kendilerine doğuruyorlar kesi yok diki yok müdahale yok özeniyorum onları izlerken :) benim korkum doğum esnasında doktora ebeye yardımcı olmak yerine onların işlerini zorlaştırma ihtimalim.Keşke şöyle pıt diye habersiz inse :)
Bende bu bezden aldım ve gayet memnunum kızlar. Hastahaneden molfix verdiler ve de kullanmışlar da bebeğin poposu pişik olmuş bütün sonra chicco nun pişik kremini almistim bir sürüşte baya söndürdü kizariklılıkları ve kizarmalari ama prima kullanınca pişik de olmadi zaten birdaha...Canim preminyum prima aliyorum herkez mrmnun kaliyor genelde yinede dedigin gibi belli olmaz
Kuzenimin yapışıktı doktor aldi canim birakamazlar rahim boyu kucucuk bisey plesenta büyükPlasenta nadiren de olsa rahme yapışıp kalabiliyor diye duydum da normal sezeryan diye farkediyor diye de ilk kez duyuyorum
En iyisi prima gercektenBende bu bezden aldım ve gayet memnunum kızlar. Hastahaneden molfix verdiler ve de kullanmışlar da bebeğin poposu pişik olmuş bütün sonra chicco nun pişik kremini almistim bir sürüşte baya söndürdü kizariklılıkları ve kizarmalari ama prima kullanınca pişik de olmadi zaten birdaha...
Evet şahane olacak, ayakkabı giymak çorap giymek bile zor. Doğumdan sonra her gün spor yapmak atlayıp zıplamak istiyorum, artık nasıl vakit bulacaksakNe yapsak geciremeyecegiz sanırım doğum olmadan. Senin doktoruna normal demiş ya en azından biliyoruz bi sıkıntıdan ötürü olmadığını. Bende 3 takviye günde 4 kere alıyorum toplam ama hiç değişiklik yok sabah eller benim değil sanki. En azından kramp vs yok buna da şükür.
Ödem, kilo bi gitse doğumdan sonra kuş gibi olacağız bu ağırlığı çekmeye alıştığımız için
Benim doktor normal olur böyle diyor. Doğumdan sonra da geçecek dedi. Ona güvenmek istiyorum :) Aksini hiç düşünmemeye çalışıyorumAynı durumdayım ve çok rahatsız edici olmaya başladı hiç bir işimi yapamaz oldum umarım geçer bi yerde okudum çare ararken doğumdan sonrada devam edenler varmış
Cuma kontrolüm var sorcam mutlaka canım
Maşallah canım bende hiçbir ibare yok göğüslerim bile şişmiyor progestan kullandığım dönemde şişmişti sonra indi kaldı öylece.Şişmesi gerekmez mi sonra mi şişecek acaba?çaya da ihtiyaç olursa başlayım ben ihtiyaç olmaz inş
meraba kizlar.bugun kontrole gittim 37+2.bebek hala ters duruyordu.doktor ters duran bebekleri 39. hafta icerisinde aliyoruz dedi.ben bi hafta daha bekleyemez miyiz hic donmez mi dedim.donmez dedi.zaten son 2 haftadir boyle duruyordu.normal dogum isterdim ama napalim bebis donmedi bi turlu sonuc olarak 6 gun sonrasina randevu verdi.yani 25 eylulde doguma giricem insallah 38+1de :)
Benim kızım 3 gündür hiç durmuyo sürekli kıpır kıpır kasılıyo arada. Erken gelecek diye korkuyorm. Bunlar doğumun yaklaştığını gösterir mi yoksa bu haftalarda normal mi hastanem de uzak yanımdada kimse yok suyum gelecek ağrım olacak diye aklım çıkıyo. Beni bilgilendirin nolur ona göre hazırlıklı olaymplojovic
Merhaba kızlar
Bugün bende kontrolden geldim. Gebelik şekeri çıktığı için çok beklemeyecez dedi dr
Daha öncesinde de 39da alırız diyordu
Cuma günü doğum için yatış verdiler.. 38+3 oluyorum
son iki gün... suni sancı verecekler inşallah açılma olurda normal doğum olur olmazsa sezeryan dualarınızı bekliyorum. .
Heyecan korku stres hepsi bir arada şuan
Hakkımızda hayırlısı olsun herkes sağlıkla alsın kucağına miniğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?