- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Onunda etkisi vardir.
Artik zaten daha heyecanli zamanlar gelie mi gelmez mi insan hep bi isaret mi diye bekliyor.
Arkadasada yazdim en onemlisi ne ve nasil hissetttigin.Annelerin hisleri her zaman onemlidir.Tedirgin ya da farkli hissediyorsan mutlaka gorusebiliyorsan gorus doktorunla canim.
Hahah guzel orneklendrmissin ilk kez yasayacak olanlara guzel moral oldu. Aynen katiliyrm sana valla. Yapanda guzel becerirse bence hic sikinti yokElbet değil ama cnm şuna adım kadar eminim o iğnenin verdiği his dayanılmayacak öahvedecek boyutta değil.o ana gelene kadar bir ton daha fazla insan bedeni katlanıyor.vuran aykkabı ağrısı,dolu bir belediye otubüsündr 55 dakika tıkabasayken ayakta yolculukta kırılan bel zonklayan bacak,kuaförde upuzun saçlıysan yıkarlerken boynunun ağrısı,minik korse yakınca düğünlerdr karnına yaptığı baskı,temizlikte dolap çekerken,el kol dolu asansör bozuksa 6 kat yukarı eşya taşırken,halı silerken,kan verirken :)) vs vs bunlardaki his çok daha fazla
InsaAllah aynen. Ya kotu hikayeleri duymayalim yeter. Yoksa iki dogum arasinda bile dunya kadar fark yasayan insanlar var. butun detaylari bilip cok da sey yapmamak lazim:))))Ya ben iğneyi görünce fenalık geçirirdim tedavi zamanı ilk iğnemi minnacık bir şey bi de ağlayarak vurdum kendime şimdi gülüyorum :)) sonra iğne 2 ye çıktı sonra günde 3 e çıktı diğerlerinin ucu daha büyüktü tabi :)) hepsinide kendim vurdum transfer sırasıda gayet rahattım doktorum çok iyiydi çünkü sakinleştirdi beni ve hiç birşey anlamadım .. beni tedavi öncesi o kadar korkuttular ki yok şu kadar iğne vuruyor yok efendim hormonların şöyle oluyor katater takarken bayıldım vay efendim yumurta toplandıktan sonra kendime gelemedim ertele ertele korkudan 6 sene bekledim .. boşunaymış .. herkesin acı eşiği farklı kimisi saçımı başımı yoldum diye anlatıyor doğumunu kimisi 2 ıkındım çıktı çocuk diye :) inşallah bizde 2 ıkınır bitiririz bu işi :))))))
Aynen boylelerine laflari siraylaaa siralamak sart vallaBen de komşunun doğum hikayesini unutamıyorum.Ölüyorum sandım,elleri hızlı hızlı içeri daldırıyorlar,yok üstüne çıkmış ebe çocuk indin diye vs vs vs..sonra da benim sezaryen isteğimi duyunca "aaaaa niye sezaryen normal gibisi var mi için temizleniyor "gibi laflar..senin de katkın var sezaryen kararımda demek lazımdı aslında
Hehe ben gecen sene yaptim oyle:))) bu senede hemen ikinciyi yaptim dusun artik ne kadar kolay oldugunu.Biz burda pozitif doğum hikayelerine kendi doğumumuzu yazarız inşallah
Al benden de o kadar. Hergun agliyrm o kesin. Dizilerde bile gozumden yaslar akiyooKızlar ben ilk haftalarda bu kadar değildim ama şu sıralar herşeye ağlıyorum.Arabesk dinleyip üzülüyorum ya.Resmen liseli ergenler gibi oldum :)
Yorulursam oluyor benm sadeceKızlar benim sancım oldu bugün 1 saat arayla iki kere bebek göğüs kafesimin altında toplanıyo arada şimdi yine toplandı doğum mu başlıycak acaba ne su geldi ne nişan biliyorum gelmek zorunda değil ama siz yaşıyomuydunuz bu toplanma hissini?
Evet şüphesiz :)Onlar hep 'en'ler :)
En zoru onlarin.
En iyisi onlarin.
En normali onlarin.
En,hep! diye gidiyor :))))))))
Bende taktım işte bir emin olabilsem iyi insanlarla karşılaşacağımaHehe ben gecen sene yaptim oyle:))) bu senede hemen ikinciyi yaptim dusun artik ne kadar kolay oldugunu.
Yine oyle olur insaAllah. Ama en onemlisi yanindaki insanlar ve hastane personeli. Ben onlara cok takintiliyimdir.
En çok özlediğim yüzüstü yatmak, karnımın dümdüz belimin incecik olması. Pantolonlarima sigmak. Allahım sen biliyorsun konuyu Amin.Evet şahane olacak, ayakkabı giymak çorap giymek bile zor. Doğumdan sonra her gün spor yapmak atlayıp zıplamak istiyorum, artık nasıl vakit bulacaksak
Benim doktor normal olur böyle diyor. Doğumdan sonra da geçecek dedi. Ona güvenmek istiyorum :) Aksini hiç düşünmemeye çalışıyorumHepsi geçecek
En çok özlediğim yüzüstü yatmak, karnımın dümdüz belimin incecik olması. Pantolonlarima sigmak. Allahım sen biliyorsun konuyu Amin.
Yılbaşına bana yetecek kadar toparlansam yeter :) Vakit olacak mi bilmem de yorgunluktan veririz gibi geliyor sanki :)
Doğmadı yineHer zaman derim,annenin hisleri hep onemlidir.
Eger tedirgin edici ise sana farkli geliyoraa fln gorua canim doktorunla.En fazla bi kucuk muayene olur,icin rahatlar❤
ya isin ilginci bunu en cok kadınlar yapıyor...Bugün sinir oldum nasıl cahil insanlar var ya. Kayinvalidemle dışarı çıkmıştık hem yürüyüş yaptık hem alışveriş falan onun bi komsusuna rastladık kadının yanında torunu da vardı bizimkinin kız olacağını öğrenince olsun ya bizdede kız var dedi torununu göstererek. Manyak mıdır nedir çok şükür kızım oluyor ne terbiyesizler dedim. Böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz kurban olsunlar kızlara kendisinin cinsiyeti başka sanki.
Hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz:) Allah yardımcın olsun..Merhaba kızlar
Bugün bende kontrolden geldim. Gebelik şekeri çıktığı için çok beklemeyecez dedi dr
Daha öncesinde de 39da alırız diyordu
Cuma günü doğum için yatış verdiler.. 38+3 oluyorum
son iki gün... suni sancı verecekler inşallah açılma olurda normal doğum olur olmazsa sezeryan dualarınızı bekliyorum. .
Heyecan korku stres hepsi bir arada şuan
Hakkımızda hayırlısı olsun herkes sağlıkla alsın kucağına miniğini
Cnm hakkınızda hayırlısı olsun. Kuzenimin son anda dönmüştü normal doğumu oldu. Bizimki de bu hafta dönmüş. Egzersizler var dönmesi için onları danisip yapsan.tabi her hastanenin doktorun tutumu farkli oluyo. benim gittigim hastanede
eger bebek haftaya da donmezse sezaryen icin randevu bulmak zor olur dedi doktor. o yuzden planli hareket etmek istiyorlar sanirim.neyse yapacak bisey yok artik. hayirlisi boyleymis demek ki.hep hayirlisi nasilsa oyle olsun diye dua ettim :) sizin de hakkinizda hayirlisi olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?