2018 Ekim Anneleri

Zaman azaldıkça insan tetikte oluyo ister istemez. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah canım

Hahah guzel orneklendrmissin ilk kez yasayacak olanlara guzel moral oldu. Aynen katiliyrm sana valla. Yapanda guzel becerirse bence hic sikinti yok

InsaAllah aynen. Ya kotu hikayeleri duymayalim yeter. Yoksa iki dogum arasinda bile dunya kadar fark yasayan insanlar var. butun detaylari bilip cok da sey yapmamak lazim:))))
Kavusurz ins en kisa suredeee daha az acili daha cok huzurla

Aynen boylelerine laflari siraylaaa siralamak sart valla

Biz burda pozitif doğum hikayelerine kendi doğumumuzu yazarız inşallah
Hehe ben gecen sene yaptim oyle:))) bu senede hemen ikinciyi yaptim dusun artik ne kadar kolay oldugunu.
Yine oyle olur insaAllah. Ama en onemlisi yanindaki insanlar ve hastane personeli. Ben onlara cok takintiliyimdir.

Yorulursam oluyor benm sadece

Hehe ben gecen sene yaptim oyle:))) bu senede hemen ikinciyi yaptim dusun artik ne kadar kolay oldugunu.
Yine oyle olur insaAllah. Ama en onemlisi yanindaki insanlar ve hastane personeli. Ben onlara cok takintiliyimdir.
Bende taktım işte bir emin olabilsem iyi insanlarla karşılaşacağıma gerçi bunda da pozitif düşünmek lazım tedavi sırasıda hep iyi olacak iyi insanlarla karşılaşacağım güzel geçecek diye düşündüm öylede oldu çok şükür bir iki sinir bozucu hemşire dışında :) şimdi de doğumumda iyi ebelere denk gelirim inşallah sabırlı beni sakinleştirecek :)

En çok özlediğim yüzüstü yatmak, karnımın dümdüz belimin incecik olması. Pantolonlarima sigmak. Allahım sen biliyorsun konuyu Amin.

Yılbaşına bana yetecek kadar toparlansam yeter :) Vakit olacak mi bilmem de yorgunluktan veririz gibi geliyor sanki :)

Günaydın kızlar,

Dün sağ kaldığımda bıçak saplanmasi gibi ağrı girip çıkıyordu. Öyle uyudum rüyamda doğum yaptım ama resmen tüm aşamaları gordum sancı girmesi açılmaya bekleme okunma derken doğdu küçük hanım. Resmen önceden pratik yapmış oldum

Günaydınlar hanımlar mutlu günler... bugün çalışamaz raporumu almaya gideceğim muayenem de var bakalım bebiş ne kadar olmuş inş biraz kilo almıştır. Akşama da misafirim var koşturmcam olacak bir de aşure yapmaya niyetlendim Allahım gücünü verir inş. Herkese kolaylıklar diliyorum kızlar

Günaydınlar gebişlerhergün kafamda bugün şu işi yapacagım diye uyanıyorum, hatta bugün o kadar iyi uyandım ki, uzun zamandır yasadığım ne kasık ne bel ağrısı ne ağırlık hissi hiç bişi yok bütün işlerimi bıgün bitirebilirim gibime geliyor. Bebeğin küvet kova maşrapasını yıkıycam, mutfak dolaplarını silicem, bide paspas yapıcam bütün evi hafta sonu badanası boyası olacak evin,çocuk odasını açık griye boyatacagım için ayrıca heyecanlıyım, halılarımıda yarın yıkamaya verdimmi herseyimle hazır oluyorum artık... düşünüyorumda seneye bugünlerde bebelerimiz yürüyor olcak sizleri bilmiyorum ama kışın bebek bakmak daha kolay gibi en azından ilk oğlumda yasamıştım bunu, kış dönemi bebek oluyor bi yaz geliyor bi bakıyorsun kocaman olmuş bide ilklerde hep tedirginlik oluyor acaba doğrumu yapıyorum, yada neden böyle falan gibi... hep sorular, hep tanımlamalar... ikinci cocukta tecrübeli olduğum için ilkinden, bu sefer sadece büyütmenin tadını keyfini çıkarmayı düşünüyorum ne yalan ALlah’ın izniyle... düşünüyorumda başlangıçta aglamıştım hamile oldugumu öğrenince çünkü plansız oldu gebeliğim psikolojik olarak hazır değildim, ama şuan o kadar istiyorum hemen doğsun öpiym kokliym seyrediym... Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıcakla gelsin inş bebelerimiz

Yüzüstü yatıp ellerimi yastığın altına sokmak istiyorum. Bir de ayaklarımı havaya dikiyorum genelde ben öyle yatarken. Çok özledim o şekilde yatmayı. Sanki uykumu alamıyorum öyle yatmayınca hiçbir zaman göbeksiz bir insan olmadım 45 kiloda bile ama insan o göbekçiği bile özlüyor

ya isin ilginci bunu en cok kadınlar yapıyor...

Hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz:) Allah yardımcın olsun..

Cnm hakkınızda hayırlısı olsun. Kuzenimin son anda dönmüştü normal doğumu oldu. Bizimki de bu hafta dönmüş. Egzersizler var dönmesi için onları danisip yapsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…