- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Bebeğimin hareketlerinin artışı yerinin kalmadığından mı oluyor canım gün boyunca kıpır kıpır maşallah. Bu doğumun yaklaştığı anlamına gelmiyordur değilmi ?Canim rahim kendini hazirlar.
Benim de baslamisti,suan bambaska artik.
Bunlar normal ama sunu hic unutmamak lazim hislerine guven,doktorunla gorus her zaman.
Bide cok ani bisy olmaz onun icin korkma yani suyun gelse fln bekleme suresi var,sancilarin baslasa duzenli olana kadar anlarsin.
Kizlar sezeryan sonrasi gobege bastiriyorlarmis ya!... ebe gelmeden kendimiz masaj yapsak kanama normal olursa bastirmazlar dimi
Asıl o yenge harbi öyle hissediyosa yazık ona ya milleti korkutmasını geçtim yazık valla kadınaE bende cnm duy duya,bnm yengem içine odun sokuyorlar gibi oluo demişti.( oysaki uzak yakın alakası yokmuş
Ben de komşunun doğum hikayesini unutamıyorum.Ölüyorum sandım,elleri hızlı hızlı içeri daldırıyorlar,yok üstüne çıkmış ebe çocuk indin diye vs vs vs..sonra da benim sezaryen isteğimi duyunca "aaaaa niye sezaryen normal gibisi var mi için temizleniyor "gibi laflar..senin de katkın var sezaryen kararımda demek lazımdı aslında
Bebeğimin hareketlerinin artışı yerinin kalmadığından mı oluyor canım gün boyunca kıpır kıpır maşallah. Bu doğumun yaklaştığı anlamına gelmiyordur değilmi ?
Kızlar benim sancım oldu bugün 1 saat arayla iki kere bebek göğüs kafesimin altında toplanıyo arada şimdi yine toplandı doğum mu başlıycak acaba ne su geldi ne nişan biliyorum gelmek zorunda değil ama siz yaşıyomuydunuz bu toplanma hissini?
Birer saat arayla üç kez yaptı aynısını aralıklı yaşıyodum ama bu sefer arka arkaya olunca düşündümBen cok yasiyorum.Az once ara ara 7-8 kez bayaa gererek cikardi.Ayaklarda yanda kayiyor,alttanda kafayi hissediyorum tam ortadan ite ite :)
kasilma biraz daha farkli oluyor tum karnimda o hareketlerin disinda bi durum.
ben öyleyim canım hatta bugün baya bi çarpıntım da oldu yazmıştım doktoruma maj attım göğüs hast. Görün sonra bna gel dedi bakalım umarım normal bi durumdurNolur bana nefes almakta zorluk cekiyoruz nefesimiz gidiyor bizimde deyin
Sanirim panik atagim hortladi cok kotuyum hamilelik mi o mu bilemiyorum
Uyku falan hak getire tikaniyorum cok kotu oluyorumben öyleyim canım hatta bugün baya bi çarpıntım da oldu yazmıştım doktoruma maj attım göğüs hast. Görün sonra bna gel dedi bakalım umarım normal bi durumdur
Ohh çok şükür sağol canm :) sürekli erken doğum riskin var diyo dr. İyice paranoyak oldum :)Hala en cok oynadiklari zamandasin canim.
Benim ki bile kipir kipir sıkıstıgı halde.
Tek basina dogum icin biay gb dusunelemez.
Bebegin saglikli oldugunun kanitidir ama :)
Bende öyleyim canm. Bazen o kadar kötü oluyorum ki sanki daha nefes alamayakmışım gibi hissediyorum darlık basıyor. Bebişler sıkıştırıyo iyice. Ben 2 haftadır uyku nedir bilmez oldum hiç dinlenemiyorm bu yüzdenben öyleyim canım hatta bugün baya bi çarpıntım da oldu yazmıştım doktoruma maj attım göğüs hast. Görün sonra bna gel dedi bakalım umarım normal bi durumdur
Uyku falan hak getire tikaniyorum cok kotu oluyorum
. Heralde normal bi durum ozaman bkalım doktor ne diycekBende öyleyim canm. Bazen o kadar kötü oluyorum ki sanki daha nefes alamayakmışım gibi hissediyorum darlık basıyor. Bebişler sıkıştırıyo iyice. Ben 2 haftadır uyku nedir bilmez oldum hiç dinlenemiyorm bu yüzden
Çok ilginç gerçekten bi tuhaf bu doktorlar anlam veremiyorum
Üzülmeyin Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah belki sezeryan daha hayırlıdır sizin için
Doktor bana şeker bebeği etkilememiş dedi ama yine de suni sancı ile erken alıyolar
Birer saat arayla üç kez yaptı aynısını aralıklı yaşıyodum ama bu sefer arka arkaya olunca düşündüm
Ohh çok şükür sağol canm :) sürekli erken doğum riskin var diyo dr. İyice paranoyak oldum :)
Evet hakkimizda hayırlısı olsun ama sunuda düşünüyorum seker yüklemesi yapmasam hamilelik sekeri oldugunu bilmeyecektim bu sekilde bir cok kadın normal dogum yapmis kizkardesim ebe o söyledi
Bebeğin hamilelik şekerinden etkilendiğini de söylemedi dr ama bilmiyorum beklememiz lazım bakalim
İnşallah canımAhh nasil heyecanlandimmm❤
Ayni gun canim benimde Cuma dogum nasipse.
Insallah gonlune gore olur kolaylikla saglikla en hayirlisiyla atlatirsiniz❤
Aynen çok haklısınz bende onu düşünüyorum yükleme yapılmasaydı haberimiz bile olmayacaktı işte buda nasip artıkEvet hakkimizda hayırlısı olsun ama sunuda düşünüyorum seker yüklemesi yapmasam hamilelik sekeri oldugunu bilmeyecektim bu sekilde bir cok kadın normal dogum yapmis kizkardesim ebe o söyledi
Bebeğin hamilelik şekerinden etkilendiğini de söylemedi dr ama bilmiyorum beklememiz lazım bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?