- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Aynen benimde koltuklar halılar tül perde her yer batık her yer peşpeşe doğum haberleri gelince bende korktum evet kasılma falanda başladı dün gece inceden sancılar falan inşallah açılma oluyordur :)Ya ben de koltuklarimi ve halilarimi yikatcam ama camlar hala acik daha yikatmak istemiyorum. Ekimin ilk haftasi falan. Herkes dogurmaya baslayinca gozum korktu.
O vajinadaki bicak bende de var canim. Surekli özellikle geceleri batiyor. Doktora sordum basi asagi indikce olur dinlen dedi banaGitmedim evet bekledim baya devam etti ama şuan birşeyim yok sürekli vajinada bıçak saplanma hissi başladı sonradan da oturdum dua ettim artık sırf şu alttan muayene sıkıntısına gitmedim bekledim şimdilik birşeyim yok bakalım
Ah bir dinlenebilsem aksilikler yüzünden bu zamana kaldı işlerimiz malesef .. zaten başı aşağı indiğinide anlıyorum yürütmüyor bacak bacak üstüne atamıyorum ve wc iyice sıklaştı girip çıkıyorum 3 5 dkka sonra tekrar geliyor :)O vajinadaki bicak bende de var canim. Surekli özellikle geceleri batiyor. Doktora sordum basi asagi indikce olur dinlen dedi bana
Var tabii olmaz mı ben :))) yorgunluktan iyi uyursun şimdi diyorlar ama yatınca sırtım belim felaket ağrıyor neyse bitti Allahın izniyle az kaldı bakalımKızlar evde yapılacakları güya tek tek yazdık sonlara yaklaşıyoruz diye..Özellikle yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum ama yaparken işi bi türlü yarım bırakıp dinlenemiyorum.bu seferde iş bitmiş ana ben epey yorulmuş oluyorum.Kasık,bel ve sırt agrısı da cabası.Sonra da yorgunluktan uyumayı bırakın uzananıyorum bile.Benim gibi olan var mı?
ince hırka da olur..Bugün geceliğimi almam lazım lohusa pijama takımını almıştın gecelikte lazım olacak sanırım .. çikolatayı lokumu almam lazım tesettürlüyüm pijamaların üstüne şalımı almam lazım terlik almadım daha güzel abartısız bir şey bulursam taç istiyorum .. hazır şallardan alsam daha mı rahat olur acaba valizde kırışmaz en azından ütü mütü derdi olmaz
Ben bir lizöz ördürdüm şal niyetine onu kullanacagımm inşallah.Sonrasında da kullanırım nasılsa dedim.Terlik olarak da süsten bağımsız sadece rahatlığını düşünerek aldım ama çok kaliteli birşey değil o da .Baktım hastanede memnun kalmadım bırakırım orda dedimBugün geceliğimi almam lazım lohusa pijama takımını almıştın gecelikte lazım olacak sanırım .. çikolatayı lokumu almam lazım tesettürlüyüm pijamaların üstüne şalımı almam lazım terlik almadım daha güzel abartısız bir şey bulursam taç istiyorum .. hazır şallardan alsam daha mı rahat olur acaba valizde kırışmaz en azından ütü mütü derdi olmaz
Tamamen bebeğin keyfine bağlı cnm o.Ölçümler tam sonucu vermez ama Doğumun erken olması durumunda bazen de artılara sebep olmuş olurDün dr gittim 34+4 normalde ama 36+4 çıktı nst agrılarım çıktı 2850 gr mıs sizce son adet tarihimi ölçümler göre mi Doğum olur
Son adete gore sezaryen gunu vericek bana benim.bebegimde 2 hafta onde olcumlerde ama son adete gore 38.i gormeden almam dedi sabah 10 da son nst ve ultrason dogum tarihi verecekDün dr gittim 34+4 normalde ama 36+4 çıktı nst agrılarım çıktı 2850 gr mıs sizce son adet tarihimi ölçümler göre mi Doğum olur
Ben ilk bebeğimde doktoruma sormuştum, günde bir türk kahvesine izin vermişti. Kızım 38.haftada 3.850 doğdu. Abartmamak koşuluyla kendinizi çok sıkmayın benceBir yerde şöyle okudum : hamilelikte içilen her fincan kahve Bebeğin gramından Çalıyormuş.Ne kadar doğru bilmem bir yandan zekasını güçlendirdiği de yazıyo ben toplsm 4-5 fincan ancak içmişimdir hamilelikte
Nasıl oldun canım ne durumdasın?Kızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Kızlar evde yapılacakları güya tek tek yazdık sonlara yaklaşıyoruz diye..Özellikle yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum ama yaparken işi bi türlü yarım bırakıp dinlenemiyorum.bu seferde iş bitmiş ana ben epey yorulmuş oluyorum.Kasık,bel ve sırt agrısı da cabası.Sonra da yorgunluktan uyumayı bırakın uzananıyorum bile.Benim gibi olan var mı?
Amin çok sağol canım darısı tüm bekleyenlereAnalı babalı büyüsün cnm gözünüz aydın darısı bizlere inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah. Şimdi oluyor mu peki sancı, kasılma?Kızlar benimde pazartesi doğum sancılarım başladı doktor doğacak bu bebek dedi 80 di çok korktum erken doğacak diye. 2 gün sürdü anlayacağınız. Doktor belli olmaz her an gelebilir kafasıyla ittiriyor çünkü dedi dün. Şimdi evde yatıyorum sürekli ve mümkün olduğunca yerimden kalkmıyorum.
Ben ilk tremesterda hiç çay kahve içmiyordum. Doktorlara da ikinci tremesterda gitmeye başladım ve açık çaydan, gerçek çekirdek kahveden bir zarar gelmez kasma o kadar dediler. Hatta şimdiki doktorum bir gün 10 bardak mı içeceksin içeceğin bir iki fincan, bir iki fincan gerçek kahveden ne olacak dedi. Çayı açık iç dedi yine abartmadan. Ne yiyip içeceksen abartmadan ye iç dedi kısacaBen ilk bebeğimde doktoruma sormuştum, günde bir türk kahvesine izin vermişti. Kızım 38.haftada 3.850 doğdu. Abartmamak koşuluyla kendinizi çok sıkmayın bence
Dün dr gittim 34+4 normalde ama 36+4 çıktı nst agrılarım çıktı 2850 gr mıs sizce son adet tarihimi ölçümler göre mi Doğum olur
Kızlar evde yapılacakları güya tek tek yazdık sonlara yaklaşıyoruz diye..Özellikle yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum ama yaparken işi bi türlü yarım bırakıp dinlenemiyorum.bu seferde iş bitmiş ana ben epey yorulmuş oluyorum.Kasık,bel ve sırt agrısı da cabası.Sonra da yorgunluktan uyumayı bırakın uzananıyorum bile.Benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?