2018 Ekim Anneleri

Ya ben de koltuklarimi ve halilarimi yikatcam ama camlar hala acik daha yikatmak istemiyorum. Ekimin ilk haftasi falan. Herkes dogurmaya baslayinca gozum korktu.
Aynen benimde koltuklar halılar tül perde her yer batık her yer peşpeşe doğum haberleri gelince bende korktum evet kasılma falanda başladı dün gece inceden sancılar falan inşallah açılma oluyordur :)

O vajinadaki bicak bende de var canim. Surekli özellikle geceleri batiyor. Doktora sordum basi asagi indikce olur dinlen dedi bana

O vajinadaki bicak bende de var canim. Surekli özellikle geceleri batiyor. Doktora sordum basi asagi indikce olur dinlen dedi bana
Ah bir dinlenebilsem aksilikler yüzünden bu zamana kaldı işlerimiz malesef .. zaten başı aşağı indiğinide anlıyorum yürütmüyor bacak bacak üstüne atamıyorum ve wc iyice sıklaştı girip çıkıyorum 3 5 dkka sonra tekrar geliyor :)

Kızlar evde yapılacakları güya tek tek yazdık sonlara yaklaşıyoruz diye..Özellikle yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum ama yaparken işi bi türlü yarım bırakıp dinlenemiyorum.bu seferde iş bitmiş ana ben epey yorulmuş oluyorum.Kasık,bel ve sırt agrısı da cabası.Sonra da yorgunluktan uyumayı bırakın uzananıyorum bile.Benim gibi olan var mı?

Bugün geceliğimi almam lazım lohusa pijama takımını almıştın gecelikte lazım olacak sanırım .. çikolatayı lokumu almam lazım tesettürlüyüm pijamaların üstüne şalımı almam lazım terlik almadım daha güzel abartısız bir şey bulursam taç istiyorum .. hazır şallardan alsam daha mı rahat olur acaba valizde kırışmaz en azından ütü mütü derdi olmaz

Var tabii olmaz mı ben :))) yorgunluktan iyi uyursun şimdi diyorlar ama yatınca sırtım belim felaket ağrıyor neyse bitti Allahın izniyle az kaldı bakalım

ince hırka da olur..

Ben bir lizöz ördürdüm şal niyetine onu kullanacagımm inşallah.Sonrasında da kullanırım nasılsa dedim.Terlik olarak da süsten bağımsız sadece rahatlığını düşünerek aldım ama çok kaliteli birşey değil o da .Baktım hastanede memnun kalmadım bırakırım orda dedim

Dün dr gittim 34+4 normalde ama 36+4 çıktı nst agrılarım çıktı 2850 gr mıs sizce son adet tarihimi ölçümler göre mi Doğum olur
Son adete gore sezaryen gunu vericek bana benim.bebegimde 2 hafta onde olcumlerde ama son adete gore 38.i gormeden almam dedi sabah 10 da son nst ve ultrason dogum tarihi verecek

Ben ilk bebeğimde doktoruma sormuştum, günde bir türk kahvesine izin vermişti. Kızım 38.haftada 3.850 doğdu. Abartmamak koşuluyla kendinizi çok sıkmayın bence

Nasıl oldun canım ne durumdasın?

Ben temizliğe girişince kendimi durduramıyorum, sonra da her yerim ağrıyor. Eşim sağolsun eşyaları çekip süpürmeme silmeme yardım ediyor. Camları da silecek inşallah da sildiğimiz gün kesin yağmur yağacak herhalde tüm hazırlığımız bitip evi temizlediğimiz gün dinlenemeden bebek doğacak. Çevremdeki insanlar da sancım başladığında ev temizliyordum fln diyince panik yapıyorum

Kızlar benimde pazartesi doğum sancılarım başladı doktor doğacak bu bebek dedi 80 di çok korktum erken doğacak diye. 2 gün sürdü anlayacağınız. Doktor belli olmaz her an gelebilir kafasıyla ittiriyor çünkü dedi dün. Şimdi evde yatıyorum sürekli ve mümkün olduğunca yerimden kalkmıyorum.

Sağlıkla gelsin inşallah. Şimdi oluyor mu peki sancı, kasılma?

Ben ilk bebeğimde doktoruma sormuştum, günde bir türk kahvesine izin vermişti. Kızım 38.haftada 3.850 doğdu. Abartmamak koşuluyla kendinizi çok sıkmayın bence
Ben ilk tremesterda hiç çay kahve içmiyordum. Doktorlara da ikinci tremesterda gitmeye başladım ve açık çaydan, gerçek çekirdek kahveden bir zarar gelmez kasma o kadar dediler. Hatta şimdiki doktorum bir gün 10 bardak mı içeceksin içeceğin bir iki fincan, bir iki fincan gerçek kahveden ne olacak dedi. Çayı açık iç dedi yine abartmadan. Ne yiyip içeceksen abartmadan ye iç dedi kısaca
Sadece sigara alkol gibi zehirlerden uzak dur demişti. Hamilelik doğal bir süreç normal hayatını yaşa demişti bana.

Dün dr gittim 34+4 normalde ama 36+4 çıktı nst agrılarım çıktı 2850 gr mıs sizce son adet tarihimi ölçümler göre mi Doğum olur

BEnimde 36. Haftaya kadar hep en az 1 hafta kadar onde gidiyordu 36dan sonra 2-6 gun arasi onde gitmeye basladi sanirim gelisim tamamlandigi icin. dr a sormustum sen dogum tarihini sata gore say gelisime gore degil demisti

Banada dr um 36+2 de kanala inmis 1cm acikligin var adini duysam sasirmam dedigi icin evi temizlettim her seyleri hazirladim ama 38+1 oldum hala gelen giden yok bekliyoruz :) gerci erkenden halletmem iyi oldu cunku yorulunca belim cok agriyor. Geceleri uyuyamama da cabasi. Yatmak bi dert kalkmak bi dert donmek ayri bi dert tutulmus kalkiyorum ben genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…