2018 Ekim Anneleri

Teşekkür ederim darısı size inşallah herkes kucağına sağlıkla alsın tek temennim. Gebelik şekeri oldığu için 38+3te yatışım yapıldı. Sancı adına hiç bişey yoktu yatısım yapıldı çatı muayenesi yapıldı 3cm açıklık varmıs sonra yattım serum olarak sancı verdiler ilk bir iki saat çok şiddetli değildi. Hafif hafif geliyordu sonra ayarı yükselttiler son iki bucuk üç saat aman vermedi gercekten .. Normal sancı hiç bilmediğim için bi kıyaslama yapamıcam çünkü ilk gebeliğim ama gercekten zor suni sancı çok yordu şükür ki kavıstum kızıma hepsi unutuldu.. Allah herkesin yardımcısı olsun kolay doğum nasip etsin

Gözünüz aydın.mama vermemeye özen gösterin bende ilk tutmadı iki doz mama verdiler sonra kabul etmedim zorla da olsa emiyor. .İnstagramda ebeayse diye bi sayfa var şırınga ucu ile göğüs ucu çıkarıyo bi bakın isterseniz

Sağlıkla anneli babalı büyüsün.

Ne güzel evdeki mutlulugunuza maşallah onlara, en kısa sürede de değerleri iyi olsun. Mutlu mesut büyütün.

Tek isim olarak Ipek nasıl? Ikisi yanyana uymuyor gibi. Tabi karar sizin

Hanimlar gununuz aydin olsun ^_^ ne guzel bir suru saglikli dogum haberi gelmis bakmayali. Hem mutluluk hem heyecan verici artik haberler ^_^ Tum dogum yapan arkadaslarim saglikla buyutun insallah guzel gunler gorsun yavrulariniz ❤ darisi da bizlere olsun insallah saglikla :)

Bugunku ruyamda da suyum gelmisti bi uyaniyorum pijamam pacalarina kadar islanmis. O panikle kalktim bakiyorum ustume basima :) esim artik dalga geciyor: sen baya bilinc altinda da cabaliyosun bir an evvel doguyarim diye ama yok yok bak minik adamin keyfi yerinde diyor hayirlisiyla saglikla bi dogursaydik ^_^

İkisi de güzel isimler canım asel ipek bana daha tatlı geldi:)

Kızlar günaydın okuya okuya gelirken ben isimlerin bir kısmını unuttum şaka gibi:) doğum yapan tüm arkadaşlarım Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi ne güzel kavuştunuz onlara Allahım güzel ömürler versin onlara darısı biz bekleyenlerin başına...
Ya benim de geceden beri acayip anlamlandıramadığım bir kasık ağrım var doğum yaklaşıyor sanırım ağrı gelip gidiyor bir ara sancılar başladı sandım uyuyana kadar devam etti. Şimdi de ağrı karnıma doğru yayılmış gibi ama devamlı. Neden böyle oldu anlamlandıramıyorum kızımda da hiç sancım olmadığından sancı nasıl bir şeydir bilmiyorum işin açığı yalancı sancılar mıdır birileri bir şeyler söyleyebilir mi içim rahatlar hiç değilse

Gunaydin canim. Benim 31. Haftada cok siddetli karin agrilarim olmustu. Ara ara degil surekliyse bence farkli bir nedenden olabilir (gaz sancisi gibi) yani doktor bana oyle demisti. Nitekim 1 hafta sonrasinda gecti. Ilki de sezeryan miydi senin? Ben hep ona bagliyorum: biraz terliksiz corapsiz gezineyim hemen agrir. Azicik gazim olsun hemen agrir yine de takip et tabii. Kasilman falan da varsa mutlaka doktoruna danis derim...

Canımm gözün aydın şaşırdım valla doğum beklemiyordum bu aralar senden.İkinizin de iyi olmasına çok sevindim darısı Başımıza :) dopum haberleri geldikçe heyecanım artıyo :) sağlıkla analı büyüsün inşallah şansı banyo açık Ömrü uzun olsun :)

Gözünüz aydın :) tek yumurta ikizleri miydiler

Hayirli olsun saglikla buyutun. Facede emzirme sanati grubu var. Oradaki danismanlar destek veriyor. Bu durumu yasayan cok. Emzirmeye engel degil

Gözün aydın cnm darısı bizlere analı babalı büyüsün yavrunuz

Günaydın herkese, mutlu günler...

Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın :)

Evinize çıkmanıza çok sevindim, inşallah sarılıkları da bir an önce geçer.

Kızlar epidural normal Doğum hakkında ne düşünüyorsunuz

Ben normal istiyorum, bebek dönerse inşallah. Ve sancılara dayanamazsam epidural istiyorum. Bir dahaki randevumda doktorla konuşacağım.

Doğum yaptım canım sen naptın okuyamadım

Dün doğum yaptım 21.de 21.50de normal doğum oldu suni sancı verdiler on saate yakın sürdü sancı Allah herkese nasip etsin

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Amin inşallah :)

Şırıngayla göğüs ucu çıkartıyorlarmış, hiç izlemedim benim ucu var diye. Bir de ucu olan silikon kalkanlar var eczanelerde satılıyor, onlardan bakabilirsiniz. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz, gözünüz aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…