2018 Ekim Anneleri

Aminn Allah razı olsun. Benimde kalbimin bi yarısı hala burada. Ara ara bakıp dualar ediyorum size. Çok şükür Rabbim yine nasip etti bana. İsteyen herkese nasip etsin. Aminn. Sizlerde sağlıcakla kavuşun yavrularınıza inşallah. Amin.. pazartesi size hayırlı mutlu kutlu olsun inşallah. @Lets go pessinus

Maşallah dünyaya gelen büyüyor,Darısı başımıza inşallah

Insallah❤ Herkes iyi haberlerle dönsün evine umarim.

Ha yok oyle bir sey degil benimki. Boyle kilcal damar catlamasi gibiydi cunku dunku muayenede bu sefer benide zorladi. Gerci yine 1 dk bile surmedi o muayene. Keyfini bekliyoruz bakalim :)

Cok sukur, daha nice guzel gunlere :)

Insallah canim Allah razi olsun❤
Sizin minisinde keyfi en guzel zamanda gelsin iinsallah :)

Peki renk olarak pembemsi kanlı mı olur hep

Pembemsiydi benimkide canim.HEp duydugumda bu.

Oyy kuzucuk ya mis gibi kokuyordur o
Bizde saglikla kucagimiza alsakta evimizde cennet kokusu olsa

Hemde nasil❤
Insallah canim tanimiyorum ama dualarimdasiniz inan girip girip bakiyorum biliyorum bekliyorsunuz diye.Cok guzel bir yol bu.Saglikla dönün yeter ki evinize❤

Evet ameliyat ama baska hicbi ameliyatta elinize bir can vermezler❤
Sezaryende mudahale oldugu icin aksine icinizi temizlerler kanamada daha az gorulur.
Gobek isi kesinlikle vucut yapisiyla tipiyle ve kisinin salmasiyla alakali acikcasi.Ilkide sezaryendi mecburen ve ben kizim 4 aylikken tatile gidip gayette guzel bikinimi giymistim.Vucut gobek isi genel hayattada kisilere baglidir gobekli olanlari dislamiyoruz sonucta :)
Bi kere sizin ne yasadiginizi ne icin boyle oldugunu kimse bilemez.
Siz gencler olarak boyle seylerin arkasinda durabilmelisiniz.Hep konusuyorlar diyoruzda inanmakta onaylamak bence.
2 canım var,canima can katan rabbim bana bunu layik gormus kavusabilmek icin 1 yol daha acmissa buna sukrederim ancak.
Inanin bebeginizi saglikla kucaginiza alip evinize donmekten daha onemli hicbisy yok.Ve o dakikadan sonra bu muhabbetin onemi kalmayacak bile :)
Kaldi ki siz anne olacaksiniz cocuk yetistireceksiniz kim 3-5 sene sonra karsiniza gecip cocuk yetistirmenizi elestirebilir ki kendi biseyi begenmedi diye
Guclu olun...
Guclu bireyler yetistirmek icin...

kızlar annemle basım belada cocuk 2700 gr olmus dıye söylenıyor bıt kadar cocuk dogurcanda yemıyosunda doktor normal dedı imzadada bu haftada 2700 gr olur diyor.Daha kılo almaz mıkı bu cocuk anlatamadım gıttı

Bnm ilk kizimda 40.haftada 2640 kg dogdu.
Simdi melegimde 38 haftalik 2640 kg dogdu :) bana gore gulumseten cok guzel bir detay :)
Ilk aylar gelisimleri o kadar hizli ki.
Kaldi ki o hastaneden kucaginda yavrunla cikmandan daha onemli hicbisy yok canim.
Bazen annende olsa takmamak gerekiyor.
Sen takilmazsan onun dedigini duyup gecersin zaten sadece.

Ne mutlu size Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

İnşallah doğru şekilde nefes alıp verir ve doğru şekilde ıkınırız :)) yarın ki çatı muayenemde bakayım yapabilecek miyim :)))
Amin insallah ya :) Bende bi sonraki kontrolde olacağım sanırım çatı muayenesi. Insallah kolay gelir canım.

yubucukp hayırlı olsun gözün aydın :) Darısı başımıza artık.

Belki de sıkıştılar iyice içerde sinirleniyolar galiba çok seviniyorum hareket ettikçe sağlıklı olsunlar da az kaldı özleriz bu günleri

Evet banada bazen sinirleniyor gibi geliyo.. hele hıçkırık başladıktan bir süre sonra kızıyoda vurmaya başliyo sanki :) hamileliğide özleriz elbet.. şuanda sadece bize aitler gibi aramızda bir bağ var başka kimsenin bilmediği..

Bu arada kızlar ben bugün kendimi daha ağır hissediyorum.Sizlerin anlattığı kadar keskin ağrılarım yok ama karnım yaş gibi.Sanki dağları yemişim gibi nefes alamıyorum be ayağa kalkmak istemiyorum.Çünkü kalktığım an kemiklerim üzerine bacaklarımın tam kesim noktalarına öyle bir agrı yükleniyor ki çok zorluyor beni ve tuvaletim geliyor hemen.Yaw şu temizliğim haftaya bi bitse de ondan sonra doğursam doğacaksa :))

Benim bebiş bugün çok hareketli nedense ve hafif adet sancısı benzeri sancı oldu 2-3 defa gün içinde. Yavaştan yoklamaya başladı galiba beni de sancılar. Bebek dönmeye çalışıyordur inşallah. Vaktinde sağlıkla gelsin tabi ki ama mümkünse önmüzdeki haftadan sonra doğarsa çok iyi olur

İyi akşamlar kızlar, uzun zamandır yazamadim, doğum yapanlar olmuş çok sevindim Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah, benim doğum tarihim 19 Ekim inşallah, ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan..Dun kontrole gittim, 2877 gr 49 cm dedi doktor. 35+4 de... Benim de kilosunu annem az buluyor..aman sağlıklı olsun da, ben onu dışarıda daha iyi beslerim inşallah. Nst ye girdim ama iki kere dün ikisinde de ölçemedi alet beni :) bundan sonra haftada bir görüşelim dedi doktorum. Her hafta usg ve nst ye bakcaz dedi.
Geceleri hiç uyuyamıyorum, yazdıklarınızi okuyorum ama cevap yazmaya üşeniyorum yatakta, uyku m iyice açılır diye.. Hoş yine açılıyor da hazırlıklara gelince ev tipi ana kucağı, bebek bakım çantası ve depend yok hâlâ . Alışverişe gitmeye de üşeniyorum. :)
Cts yardımcı kadın gelecek temizliğe, halıları da yikattim. Heyecanla bekliyoruz Deniz kızımı...

Eylül annelerine bi göz gezdirdim de sütten, uykudan falan bahsediyorlar. Ekim sonuna kadar kısmetse hepimiz kucağımıza almış olucaz minikleri bizimde muhabbetler öyle olacak :)

Bazen artık gelsin istiyorum bazen sonuna kadar kalsın bi daha içimde olmayacak doyayim istiyorum. Ahh ah :)

İnşallah az kaldı o günlere bnde genelde gelsin artık istiyorum çok merak ediyorum hayal bile edemiyorum nasıl bişi olcanı

Benim minik kuş dün geceden beri kaburgayı öyle bir ittiriyo ki ağzımdan çıkacak diye korkuyorum 40 ı beklesem muhtemelen aşağı inmiyo diye sezaryen yaparlardı yine :)

Kizlar benimde kontrol vardi bu gun bebisim 2.880 boyu 49 cm normalmi sizce 37+5 oldum
Ben de 2 gun once 36+5 tim oglusum 2900gr. 49cm dedi doktor canim. Hatta kilosu az mi dedim cok minik dogacak sanirim falan dedim. Yoo kilosu haftasina gore gayet iyi dedi. Endise etme canim...

Yani benim bugün çok fazla kasılmam oldu halada oluyor ama sancı olmadığı için önemsemedim şimdi o yazıyı görüncede tedirgin oldum evde doğurmayım :))))

Kızlar ben kasılmalarımı takip ettim önce 7 dkkada tekrar oldu sonra 13 sonra 5 sonra 10 böyle devam ediyor yarın kontrolüm var zaten bugünden gitmeyim mi acaba ?
Belli ki duzensiz kasilmalar.. ilk oglumda normal dogum bekledigim icin ve cok kasilmam oldugu icin son haftalarda habire acile gidiyoduk :) gercek dogum sancisi hem duzenli olur hem de aralari giderek azalir yani sıklasır ve siddetlenir diyolar. Sizinki bu sekilde mi? Yani eger gunlerce ayni seviyede seyrediyosa bence buyuk ihtimalle yalanci kasilma olabilir...

Oyy masallah, gozunuz aydin. Saglikla buyutun insallah ❤

Sevgili yubucukp sizin de gozunuz aydin. Hayirli olsun ❤ hayirli evlatlar olsunlar insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…