Aminn. Çok teşekkür ederim canım. Sizler de inşalah
Aminn Allah razı olsun. Benimde kalbimin bi yarısı hala burada. Ara ara bakıp dualar ediyorum size. Çok şükür Rabbim yine nasip etti bana. İsteyen herkese nasip etsin. Aminn. Sizlerde sağlıcakla kavuşun yavrularınıza inşallah. Amin.. pazartesi size hayırlı mutlu kutlu olsun inşallah. @Lets goCanım nasipse aynı gün aynı saatlerde anne olacağız hayırlısıyla gelsin inş bebişler.leylunehar canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş isminden hatırladım zaten inş Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
Hayırlı olsun. Anneli babalı büyüsün bebeğinizOglum ve ben cok iyiyiz herkese hayirli dogumlar
Maşallah dünyaya gelen büyüyor,Darısı başımıza inşallah
Ha yok oyle bir sey degil benimki. Boyle kilcal damar catlamasi gibiydi cunku dunku muayenede bu sefer benide zorladi. Gerci yine 1 dk bile surmedi o muayene. Keyfini bekliyoruz bakalim :)
Cok sukur, daha nice guzel gunlere :)
Peki renk olarak pembemsi kanlı mı olur hep
Oyy kuzucuk ya mis gibi kokuyordur o
Bizde saglikla kucagimiza alsakta evimizde cennet kokusu olsa
Evet doktoruma güveniyorum tabiki ama hani onulvi şekilde anlatilan normal dogum hikayeleri,yok sezeryan doguk degil ameliyat denmeleri,sezeryan olunca bütün pislik karninda kaliyor göbek kaliyor kilon kaliyor denmesi hatta bazilari sezeryan yapanlar kendini anne saymasin bilmem ne tarzi laflar işitince moralim altüst oluyor Allahim hayırlısını versin insallah
kızlar annemle basım belada cocuk 2700 gr olmus dıye söylenıyor bıt kadar cocuk dogurcanda yemıyosunda doktor normal dedı imzadada bu haftada 2700 gr olur diyor.Daha kılo almaz mıkı bu cocuk anlatamadım gıttı
Ne mutlu size Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinSelam kizlar uzun zamandir yazmiyordum buraya. Bi bebiş haberi de benden gelsin o zaman :) bu sabah 9 da sezeryan ile bebeğim dünyaya geldi teyzeleri. Kizim oldu 3250 kilosu boyu da 50 cm. Ikimizde iyiyiz. Spinal sezeryan oldum simdi uyuşukluk gectigi icin cok ağrım var ama bebegim iyi cok şükür bu ağrılarım da gecer Allahin izniyle. Darisi bekleyen arkadaşlarımın basina insallah. Sizler se sag salim alin bebislerinizi kucağınıza ❤❤❤
Amin insallah ya :) Bende bi sonraki kontrolde olacağım sanırım çatı muayenesi. Insallah kolay gelir canım.İnşallah doğru şekilde nefes alıp verir ve doğru şekilde ıkınırız :)) yarın ki çatı muayenemde bakayım yapabilecek miyim :)))
Aminnnnn tşk ediyoruz csnımDualarım seninle canım sağlıkla doğsun miniş
Belki de sıkıştılar iyice içerde sinirleniyolar galibaçok seviniyorum hareket ettikçe sağlıklı olsunlar da az kaldı özleriz bu günleri
Yok yokk hic aci yok. Foşş diye geliveriyor ve sıfır acı:)Ya ben bu su patlama meselesinide anlamadım onda bi acı sızı oluyormu nasıl patlatıyorlar
Peki sana güveniyorum patlatır falan suyumu acırsa bozuşuruz bakYok yokk hic aci yok. Foşş diye geliveriyor ve sıfır acı:)
İnşallah az kaldı o günlere bnde genelde gelsin artık istiyorum çok merak ediyorum hayal bile edemiyorum nasıl bişi olcanıEylül annelerine bi göz gezdirdim de sütten, uykudan falan bahsediyorlar. Ekim sonuna kadar kısmetse hepimiz kucağımıza almış olucaz minikleri bizimde muhabbetler öyle olacak :)
Bazen artık gelsin istiyorum bazen sonuna kadar kalsın bi daha içimde olmayacak doyayim istiyorum. Ahh ah :)
Ben de 2 gun once 36+5 tim oglusum 2900gr. 49cm dedi doktor canim. Hatta kilosu az mi dedim cok minik dogacak sanirim falan dedim. Yoo kilosu haftasina gore gayet iyi dedi. Endise etme canim...Kizlar benimde kontrol vardi bu gun bebisim 2.880 boyu 49 cm normalmi sizce 37+5 oldum
Yani benim bugün çok fazla kasılmam oldu halada oluyor ama sancı olmadığı için önemsemedim şimdi o yazıyı görüncede tedirgin oldum evde doğurmayım :))))
Belli ki duzensiz kasilmalar.. ilk oglumda normal dogum bekledigim icin ve cok kasilmam oldugu icin son haftalarda habire acile gidiyoduk :) gercek dogum sancisi hem duzenli olur hem de aralari giderek azalir yani sıklasır ve siddetlenir diyolar. Sizinki bu sekilde mi? Yani eger gunlerce ayni seviyede seyrediyosa bence buyuk ihtimalle yalanci kasilma olabilir...Kızlar ben kasılmalarımı takip ettim önce 7 dkkada tekrar oldu sonra 13 sonra 5 sonra 10 böyle devam ediyor yarın kontrolüm var zaten bugünden gitmeyim mi acaba ?
Oyy masallah, gozunuz aydin. Saglikla buyutun insallah ❤Selam kizlar uzun zamandir yazmiyordum buraya. Bi bebiş haberi de benden gelsin o zaman :) bu sabah 9 da sezeryan ile bebeğim dünyaya geldi teyzeleri. Kizim oldu 3250 kilosu boyu da 50 cm. Ikimizde iyiyiz. Spinal sezeryan oldum simdi uyuşukluk gectigi icin cok ağrım var ama bebegim iyi cok şükür bu ağrılarım da gecer Allahin izniyle. Darisi bekleyen arkadaşlarımın basina insallah. Sizler se sag salim alin bebislerinizi kucağınıza ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?