Sancım yok canım sadece kasılma hala da devam ediyor arada alt tarafa ve kasıklara bi sancı girip gidiyor ama benim için hafif şimdilik adet sancımda çok fenaydı zaten yatırırdı beni yarın bakalım nst de yine sıfırı görüp gelmem inşallah
Amin csnım çok Sağol :) evettt çok şükürayy hadi hayırlı olsun gözünaydın canım sağlıkla al kucağına inşallahh çok heycanlı gerçekten çok şükür bugünlere gelebildik bin şükürr
Benim adet sancılarımda çoktu hele bide iki düşük yaptımki o sancılar hiçbişeye benzemiyodu bunları çektim doğumuda yaparım diyodum hiçte korkmadım normal doğumdan ama nasip olmycakmış demekki hayırlısı olsun hep duaşarımız bunun için zatenBenimde adet sancilarim cok fena olurdu hatta agri esigimiz yuksek olabilir bu yuzden sancilari hissetmeyebilirz dun mesela nstde cikan sancilarin hicbirini hissetmedim ben bakalim yarin dr ne dicek size
Gözünüz aydındarısı bizlere inşallahSelam kizlar uzun zamandir yazmiyordum buraya. Bi bebiş haberi de benden gelsin o zaman :) bu sabah 9 da sezeryan ile bebeğim dünyaya geldi teyzeleri. Kizim oldu 3250 kilosu boyu da 50 cm. Ikimizde iyiyiz. Spinal sezeryan oldum simdi uyuşukluk gectigi icin cok ağrım var ama bebegim iyi cok şükür bu ağrılarım da gecer Allahin izniyle. Darisi bekleyen arkadaşlarımın basina insallah. Sizler se sag salim alin bebislerinizi kucağınıza ❤❤❤
Bende zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum:) benimde kontrolüm vardı bugün herşey yolunda çok şükür sancı çıkmadı 3250kg 50cm olmuşuz biraz boylu olacağız galiba:)son 14gün bizimdeSağol canım amin cümletenevet heyecan merak korku
Kızlar bu arada hastaneden geliyorum.Nst de Sancı çıksaydı doğum cunartesi ya da daha Erkrn olacaktı ama nst de hiç Sancı çıkmadı o sebepten Allah'ın izniyle pazartesi yapıcak doktor.Sabah 7.00 de hastanede olmamı istedi.İnşallah her şey yolunda ilerler.O gün heyecandan korkudan titremesemhepimiz sağlıkla kucaklayalım ve Rabbim isteyen bekleyen herkese bunu yaşatsın inşallah :)
Bu arada
leylunehar
grubumuzun üyesiydi şimdi yine hamile çok şükür Allah tamamına erdirsindarısı diğer Ayrılan arkadaşlarımıza olsun inş
Maşallah canım :) ben sormadıkça bana cm bilgisi verilmiyor bugünkü kontrolde gram da söylenmedi sürpriz artık :) sağlıkla gelsinler son 5 gün bizde de :)Gözünüz aydındarısı bizlere inşallah
Bende zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum:) benimde kontrolüm vardı bugün herşey yolunda çok şükür sancı çıkmadı 3250kg 50cm olmuşuz biraz boylu olacağız galiba:)son 14gün bizimde
Ayyy cok heyecanli az kalmisSağol canım amin cümletenevet heyecan merak korku
Kızlar bu arada hastaneden geliyorum.Nst de Sancı çıksaydı doğum cunartesi ya da daha Erkrn olacaktı ama nst de hiç Sancı çıkmadı o sebepten Allah'ın izniyle pazartesi yapıcak doktor.Sabah 7.00 de hastanede olmamı istedi.İnşallah her şey yolunda ilerler.O gün heyecandan korkudan titremesemhepimiz sağlıkla kucaklayalım ve Rabbim isteyen bekleyen herkese bunu yaşatsın inşallah :)
Bu arada
leylunehar
grubumuzun üyesiydi şimdi yine hamile çok şükür Allah tamamına erdirsindarısı diğer Ayrılan arkadaşlarımıza olsun inş
Canım nasipse aynı gün aynı saatlerde anne olacağız hayırlısıyla gelsin inş bebişler.Sağol canım amin cümletenevet heyecan merak korku
Bu arada
leylunehar
Evettt
Aynen canım aminnnnCanım nasipse aynı gün aynı saatlerde anne olacağız hayırlısıyla gelsin inş bebişler.leylunehar canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş isminden hatırladım zaten inş Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
Gayet normal canım bnada 2900 dedi bunlar ortalama zaten eksiği fazlası ölçüme göre değişiyo sıkma canını ay benim annem hiç sormaz öle şeyleri bende sölemem acaba hangisi normal:)))kızlar annemle basım belada cocuk 2700 gr olmus dıye söylenıyor bıt kadar cocuk dogurcanda yemıyosunda doktor normal dedı imzadada bu haftada 2700 gr olur diyor.Daha kılo almaz mıkı bu cocuk anlatamadım gıttı
Iyi de normal ki senin bebeğinkızlar annemle basım belada cocuk 2700 gr olmus dıye söylenıyor bıt kadar cocuk dogurcanda yemıyosunda doktor normal dedı imzadada bu haftada 2700 gr olur diyor.Daha kılo almaz mıkı bu cocuk anlatamadım gıttı
Bende gerginim canimBen bugün inanılmaz stresliyim, sinirliyim. Hüngür hüngür ağlamak istiyorum bağırıp çağırmak istiyorum. Yapamıyorum ama kızımda etkilenecek diyeBaşım ağrımaya başladı gerginlikten.
Annemlerdeyim bi kaç gündür sona gelmeden kalayım dedim hem izne ayrilmisken dinleneyim dedim evimi, eşimi özledim sanırım ama erken de gitmek istemiyorum bi daha kalmaya fırsat bulamam.
Bugün niye böyle oldum ya
Son zamanda olabiliyor diye biliyorum ama tabi net değil .. benimde ilk gebeliğim canım :)Yok canım tabi keyfi değil. En başından beri hep normal konuştuk zaten. Ama her muayenede bi normal bi sezeryan konuştuk oğlum sağ olsun ya pozisyon değiştirdi ya erken gelmeye kalktı fln.
Sağlık açısından bi sıkıntı yok ikimizde de çok şükür şimdilik.
Bu arada bebeği kaka yapmasından korkuyprum. O zamanı dolunca mı oluyor yokssa her an olabiliyor mu acaba?
Ay inşallah hissetmem ya valla kontrol günü gelince stresim başlıyor şu alttan muayene geçse gitsede rahatlasamBenimde adet sancilarim cok fena olurdu hatta agri esigimiz yuksek olabilir bu yuzden sancilari hissetmeyebilirz dun mesela nstde cikan sancilarin hicbirini hissetmedim ben bakalim yarin dr ne dicek size
Maşallah canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahOglum ve ben cok iyiyiz herkese hayirli dogumlar
bilemedim ki hangisi normal gören de cevremdekı herkes 4 5 kılo dogurdu zannedicekGayet normal canım bnada 2900 dedi bunlar ortalama zaten eksiği fazlası ölçüme göre değişiyo sıkma canını ay benim annem hiç sormaz öle şeyleri bende sölemem acaba hangisi normal:)))
ah ben onu anlatabilsem keske yiyorum da aslında ama yemem gereken kadar yıyorum fazlasına ihtiyaç yokkıIyi de normal ki senin bebeğin
Senin haftalarinda benim okadar bile degildi. Simdi 3 kiloyu geçmiştir muhtemelen geçen cuma 2900du 37+0 benim
Ayrica senin yemeble bebegin kilosunun ilgisi yok
Dualarım seninle canım sağlıkla doğsun minişSağol canım amin cümletenevet heyecan merak korku
Bu arada
leylunehar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?