2018 Ekim Anneleri

Analı babalı büyüsün cnm gözünüz aydın darısı bizlere inşallah az kaldı bizlerde kavuşuruz sağ salim allah izin verirse

Harmandali gözünüz aydın sağlıkla büyütün darısı başımıza inşallah bende normal bekliyorum hayırlısıyla 38+1 bugün akşam kontrolüm var epidurali konuşacaktım bende doktorumla iyi oldu mesajın sağolasın

Kızlar birşey soracağım size ben yaklaşk 1 ay önce ağda yaptırmıştım bikinibölgem için ozaman yara olmuş sanırım sivilce gibi şimdi siyah olmuş üst kısmı öylece duruyor jilet yaptım mwcbur oraya değmeden acaba sorub olmurmu bu yara ?cildiyeyemi gitsem yaşayan varmı böyle bir durum

Kıl dönmesi olmus olabilir mi acaba azcık sıkmayı denedıgınde bırsey cıkıyor mu

Gözünüz aydın, ben de normal doğum istiyorum. Sancılara dayanamazsam epidural isterim diye düşünüyorum. Haftaya konuşacağım doktorumla. Güzel örnekler duymak iyi geliyor insana. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.

Çok da güzel olmuş, elinize sağlık :)

Hacışeriften bende verdim çikolata lokum siparişimi yarın gelir benim siparişimde inşallah .. yaptığımız fideler solmaya başladı sulayıp baktığımız halde fide düşünen arkadaşlar sukulentten başka birşey almasın tavsiyem deneyip görmüş oldum malesef ..

Ben de 35 haftamda 3 kiloya yakin yuvarlayarak yani. dedi. Ama sezeryan demedi 37.haftada belli olur su an normal her sey demisti.

Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün darısı hayırlısıyla başımıza saglıkla huzurla büyüt bebeğini.

Evet gelisimi 2 hafta ondeydi. Aman korkma canim. Valla dunya varmis dedirtdi bana bu epidural. Kim bulduysa Allah razi olsun dedim kadinlara bu kdr kolaylik saglayan insandan.

Ben de 35 haftamda 3 kiloya yakin yuvarlayarak yani. dedi. Ama sezeryan demedi 37.haftada belli olur su an normal her sey demisti.
sizde de gebeliğe bağlı diyabet var mı? bir de özel e mi gidiyorsunuz? ben özele e gidiyorum bana çevremdekiler özelde sezeryan a parası için yönlendiriyor. kafana takma diyorlar.

Canim 36 haftada 3kg civari demislerdi her 2 haftaya 500gram aliyordu. Bana da bebek iri diye diye korkuttular. Hatta dogum aninda bile bebegin kafasi buyuk oldugu icin cikamiyor deyip durdu doktorum 3 saat ugrasmamiza ragmen kafasi inmiyordu. Ama dogunca gorduk ki ne kafa buyuk ne bebek iri. Gayet 3200kg bebek geldi. Hatta biraz bebegin shishleri indikten o kdr bile olmadigini gorduk. Ama boyu masallah 55cm olmus. Gebelik shekerini diyetle kontrol ediyordum aslinda. Ama cok az parca bile unlu mamuk yedimmi o gun cok fazla cikiyordu sekerim. Ben de canim cekince kacamaklar yapiyordum tabi. Yani ultrasonlara bir daha inanman heralde. Ilk bebek olunca insan bilemiyor. Doktorlarin oyle diyorsa oyle saniyormussun.

size çatı muayenesi yapmışlar mıydı bana henüz yapılmadı. o zaman mı karar verdiler normal doğuma. iri bebek olunca sezeryan öneriyor doktorlar. bende ultrason ölçümlerine pek güvenemiyorum ama riske atmak da istemiyorum. normal olsun istiyorum. bende sizin gibi ufak kaçamaklar yapıyorum üstüne hemen yoğurt gibi şekeri dengeleyici şeyler tüketiyorum. sizin gibi örnekleri görünce içim rahatlıyor açıkçası. annem mesela 4500 gr normal doğum yapmış.

kızlar annemle basım belada cocuk 2700 gr olmus dıye söylenıyor bıt kadar cocuk dogurcanda yemıyosunda doktor normal dedı imzadada bu haftada 2700 gr olur diyor.Daha kılo almaz mıkı bu cocuk anlatamadım gıttı

Daha bir ayın var gözüküyor bebek asıl kiloyu son haftalarda alıyor haftada en az 200 grdan hesaplarsan 3.500 olur,ee daha ne olsun yahu,

Birde önemli olan kilo değilde sağlık oldugunu anlasalar şu buyuklerimiz ne güzel olur :))

annem hep sezeryan olurum gozuyle baktıgı için cocuk buyumeyecek diyip duruyor oysa daha doktorla onun konusmasını yapmadık 37 de çatı muyanesınden sonra bellı olucak her turlu en az 3 haftam var 3 kıloyu gecer heralde

Canim benim NST ve cati muayenelerim 30 haftadan sonra haftada 1 devam ediyordu. Bana da gebelik sekeri yuzunden iri olursa sezeryan yapmak zorunda kaliriz demislerdi. Ama ben dogumu Amerikada yaptigin icin burda hemen sezeryan demiyorlar ihtimalleri soyluyorlar ama normal dogum tarafatari doktorlar. O yuzden ilk dogumda 4 saate kdr uzayabiliyor dedi doktorum. 2 saat doguramayinca 2 saat daha deneyelim olmazsa cocuguda seni de daha fazla zorlayamayiz sezeryanla almamiz gerekecek dedi. Ve son yarim saate kdr kafasi biraz indi asagiya. Doguma esim girmemisti. Ama son yarim saat kala esime gel bi erkek gucune ihtiyacin var beni arkamdan desteklersen olacak bu is dedim. Hemen girdi ve dedigim gibi onun omuzlarimdan tutup biraz destek olmasi ile hemen dogdu. Megerse benim onceki aksamdan suni sanci alirken yan pozisyonda yatmaktan sirtim cok yorulmus ve ikinirken pek guclu ikinamiyormusum. Esim de sezeryan olmami istemedigi icin hamileligim basindan beri ben doguma asla giremem diyen adam hemen kosarak geldi mecbur. Ama iyi oldu hemencecik gecti. Burda 4,5 kg doguran tanidiklarim cok normal dogumda. Bide benim cok minyon tipli incecik kucucuk bi arkadasim var o normal dogum yapinca demistim sen yaptiysan herkes yapar diye. Catisi dardi onun. Ama ben minyon tip degilim ve neden olmasin dedim. Onceden kendini sartlandirmayin. Allah kolay dogum nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…