2018 Ekim Anneleri

Yine uykudan uyanilan göbek kasintisi ve agrisi yaşanan bir geceden merhaba kizlar tv actim
Göbeğimi kremledim avanak apti filmini izliyorum cok uykum var ama uyuyamıyorum canim cok acıyor

Boylesi de ayri bi gicik oluyodur demi:))) tam hafi doguruym saniyosun ama hopp bisy yok. Neyseki hazirliyodur vucudun kendini. Gercgide gelir hayrli zamanda ins

Yaa yorgunluktan ne ıyudugumu anlıyorum ne uyanık olduğumu.Zate yatağa 1.30 da girmiştim belki 4 kere WC’ye kalktım ama her yerim hamlamış.Bugünkü gibi yorulduktan sonra normalde kas gevşetici içerdim.Onu da yapamıyorum ve her yerim agrıyor,özellikle belim..

Inan ben hicbir seye takan bi insan degildim canim. Ne zaman evlendim çocuğum olmadi o benim yaram oldu
O kadin o yarayi hep kanatti. Birde bir kurtajim vardı onun suçlusu da ben oldum sinirliyim diye. Kim unuturdu bunlari unutamıyorum iste

Boylesi de ayri bi gicik oluyodur demi:))) tam hafi doguruym saniyosun ama hopp bisy yok. Neyseki hazirliyodur vucudun kendini. Gercgide gelir hayrli zamanda ins
Aynen öyle bi heyecan bi telaş yapıyorum geliyor diye annemleri bile aradım akşam heran arayabilirim sizi diye o derece ama yok :)) amin canım gerçekleri gelsin inşallah suni sancıya falan gerek kalmadan

Günaydın kızlar, artık geceleri uyuyamıyorum, dönemiyorum, midem feci yanıyor, hamilelikte yoruldum, bi an önce doğsun istiyorum. Bi taraftan 8 yaşındaki kızım ve ruh hali beni üzüyor, bebek daha doğmadan kıskanmaya başladı tırnaklarının kenarlarındaki derileri soyuyor,, neden yapıyorsun dediğimde kardeşimi düşünürken dalıyorum diyor, dün eşim nöbetçi diye ikimiz benim yatakta uyuduk kızımla, sabah altına yapmış, ilk defa cok şaşırdım hiç yapmadı çünkü,, rüyanda kötü bir şey mi gördün dedim kardeşimi gördüm ama nasıl gördüğümü hatırlamiyorum dedi... İlkokul öğretmeniyim ve kendi kızımda tıkandım. Oysa o çok istedi diye bebek yaptık..Ama şu an çok üzgünüm, bu durumu nasıl aşarız bilmiyorum. Bebek doğunca düzelir mi yoksa daha mı kötüye gider emin değilim pedogag a mı götürsem biraz beklesem mi, bi bek doğsun mu.. Ne dersiniz

Amin cnm inşallah cumlemizinkini. Sizlere de hayırlı doğumlar. Dün akşam benim ailem geldi Buğrayi görmeye, annem yatak odasına koymadı bile. Eşimin ailesi yüzsüz yüzsuz küçücük bebeğe dokunuyolar. Lohusayken ve bebeğinleysen her laf ayrı acıtıyor. Sutum kesilecek diye çok korktum

Kızlar bebek bezi alt değiştirme bol bol alın hiç dayanmıyor. Bol zıbın pratiklik alt alın. Göğüs ucu için lansinoh kullaniyorum ama emzirmeden önce ve sonra kendi sutumle ıslatmak daha iyi geldi

Bes gunluk olduk bugun dun sutumuzde damlamaya basladi gogus masajiyla sagmaya calistik olmadi meme ucu yok alamiyo agla agla fenalastim sonunda aventin kelebek gibi olan yumusak gogus kalkaniyla denedik cok sukur emmeye basladi

Hayirli olsun oncelikle saglikla kucagina al biz bes gunluk olduk bile oglumla bizim hastane battaniyesine zibin takimi bez mama herseyini kendileri verdi ilk gun zaten iki gun kaldik ben onlu set koydum yedek bes tanede yedek bez koydum

Benim bebek iri dogdu 53 cm 4110 gr yeni dogan zibin takimi tam oluyo bir hafta ancak giyer merak etme ilk gun hepsi olur bebisine

Günaydın cnm cok üzücü bir durum.. bence bebek doğduğunda daha kötü olabilir.. tam içinde ne yaşadığını bilmek lazım.. bence hemen bir pedegoga götür, Zaman kaybetme.. yüksek ihtimal o gelince, elinde olan şeylerin sizleri veya sevginizin azalacağını biteceğini yada kaybedeceğini düşünüyor olabilir..

Ya uydurma bişey midir bilmiyorum ama Saçlı bebeklerde mide yanması olurmuş son haftalarda
Dokuz ay kustum sezeryandan kendime ilk geldigimde bebegimin saci varmi demisim esimde direk sacli cekmis ilk resmini bildiginiz perukla dogdu

Aynen cnm unutulmaz tabi benimde 4tane bebeğim öldü neler duydum ondan ama değmez onun seviyesine düşemem hiç bişey demedim herkes onuda bilir benideen yakın akrabaları bile o kadar diyeyim o yüzden vicdanım rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…