Boylesi de ayri bi gicik oluyodur demi:))) tam hafi doguruym saniyosun ama hopp bisy yok. Neyseki hazirliyodur vucudun kendini. Gercgide gelir hayrli zamanda insŞu saate kadar tuttum hem aşırı oynuyor hem kasıyor kasılma süresi uzadı 30 sn yi buluyor bazılarında geçiyor .. kasılmalar ilk 5 dkka 4 dkka gelince heecan yaptım sonra 8 dkka 5 dkka 12 dkka öyle ilerledi kızım yine kandırıyor galiba
Inan ben hicbir seye takan bi insan degildim canim. Ne zaman evlendim çocuğum olmadi o benim yaram olduİyi akşamlar kızlarSaskinAnne cnm takma hiç benim KV dede çok sinsi neler yapıyor anlatsam sayfalar yetmez ağzının payını versemde yüzsüz yine aynı görgü sıfır zaten allahtan şimdi uzaktayız ha deyince gelemez ilk oğlumda az ağlatmadı beni lohusa halimle ay bak gıcık oldum hatırlatınca Neyse sıkma canını ver ağzının payını ezdirme kendini benim eşimde benden izin ezdirme kendini der kendi de savunur sağolsun çekinmez anasına sayar baya ama kadın yüzsüz annemi kıskanır ailemi kıskanırlar hepsi kendilerinin bir yetenekleri olmayınca napsınlar acınacak haldeler bende inadına anlatıp gıcık ediyorum
Aynen öyle bi heyecan bi telaş yapıyorum geliyor diye annemleri bile aradım akşam heran arayabilirim sizi diye o derece ama yok :)) amin canım gerçekleri gelsin inşallah suni sancıya falan gerek kalmadanBoylesi de ayri bi gicik oluyodur demi:))) tam hafi doguruym saniyosun ama hopp bisy yok. Neyseki hazirliyodur vucudun kendini. Gercgide gelir hayrli zamanda ins
AYy bende hep oyle diyrm en normalinden gelsinler insaAllah:)Aynen öyle bi heyecan bi telaş yapıyorum geliyor diye annemleri bile aradım akşam heran arayabilirim sizi diye o derece ama yok :)) amin canım gerçekleri gelsin inşallah suni sancıya falan gerek kalmadan
Amin canım inşallah. Ne 8yil ben bebek beklerken bir kere dua etti, ne riskli hamileligimde bir kere bile yanımda oldu. Şimdide kalkmış torunum torunum diyoBu insanlar kafayı mı yemiş acaba ne saçma şeyler çok ilginç yani Allah size de sabır versin
Amin cnm inşallah cumlemizinkini. Sizlere de hayırlı doğumlar. Dün akşam benim ailem geldi Buğrayi görmeye, annem yatak odasına koymadı bile. Eşimin ailesi yüzsüz yüzsuz küçücük bebeğe dokunuyolar. Lohusayken ve bebeğinleysen her laf ayrı acıtıyor. Sutum kesilecek diye çok korktumKizlar migrenim tuttu yazamadim
Tek tek alinti yaptim gorunmedi @geranioplojovic @Melegimm_2 @PiandSm H hamis B Bir mucize @Nazz3416 cok tesekkur ederim kizlar. Benim esim bir degisik kendin hallet kendin konus gerekiyorsa kendin kavga et bana ne! Diye isin icinden siyriliyor. Zaten ben bu kadina bu kadar laf sokarken bu kadinin yuzsuz yuzsuz laf soylemeleri bundan.
Anneyim ben gerekirse carlarim ama anlamaz ki. Isim gerçeği yalan soyleyemem istemiyorum kadini olmadi cocugum yıllarca her adet gordugumde agladim her tedavide agladim bana bugün ilacla oldu cocugun diyorlar tedavisiz oldu ama onunla olsaydi da gocunmazdim. Hormon ilaci kullanıyorum ondan kilo aldim dediğimde ne ilaci sen yemeden kilo aldim demişti bana. Ilac diye yalan soyleme demişti. Gonlum oyle kirgin oyle kirgin ki anlatamam bugun esime dedim ki hamile kalınca herseu bitecek zannediyordum ama ben neden mutsuzum??? Hormonlar dedi hormon degil annen dedim. Lütfen yazik yavrumun rızkını kesmeyin dedim.
S Semabuse canim seni cok merak etmiştim Allah anali babali buyutsun
Senin kaynanan da az degilmis lohusa kadina yapilir mi bu
Bende bunlari düşünerek dogum tarihini soylemedim kaynanama en azindan hastamede kafam rahat olur dedim
Bizim günde 10dan fazla gidiyo cnm alt değiştirme örtüsü de nerdeyse hergun degistiriyoruz9 gunde 60'lı paket bitti mesela.
Ortalama 6-7 bez gunde,en basiti.
2 numaraya daha gecilmez.
1 numaralar bile buyuk duruyor ilk zamanda canim
Hayirli olsun oncelikle saglikla kucagina al biz bes gunluk olduk bile oglumla bizim hastane battaniyesine zibin takimi bez mama herseyini kendileri verdi ilk gun zaten iki gun kaldik ben onlu set koydum yedek bes tanede yedek bez koydumKızlar benimde sezeryan günüm tam kesinleşti Allah’ın izniyle 38+2 iken 8 Ekim’de olacak. Bugün tahlillerim yapıldı anestezi ile doğumun olacağı gün görüştürüleceğim. Doğum yapmış tecrübeli annelere sormak istiyorum bebek için ebeye ilk verilecek kıyafet nasıl olmalı. 10’lu 5li setler aldım ama tabi hepsi verilmez. O setlerin içindeki alt üst takımı mı vermek mantıklı tulumu mu vermek mantıklı kararsız kaldım
Benim bebek iri dogdu 53 cm 4110 gr yeni dogan zibin takimi tam oluyo bir hafta ancak giyer merak etme ilk gun hepsi olur bebisineKızlar böyle
çok teşekkür ederim canım benim
Aslında annem şu minnak 5’li iç dış zıbın takımlarından almış ama gözüme çok minnak göründü bebiş biraz iri olarabilr doktor 3300 gr olabilir dedi içine sığmaz sanırım
Günaydın cnm cok üzücü bir durum.. bence bebek doğduğunda daha kötü olabilir.. tam içinde ne yaşadığını bilmek lazım.. bence hemen bir pedegoga götür, Zaman kaybetme.. yüksek ihtimal o gelince, elinde olan şeylerin sizleri veya sevginizin azalacağını biteceğini yada kaybedeceğini düşünüyor olabilir..Günaydın kızlar, artık geceleri uyuyamıyorum, dönemiyorum, midem feci yanıyor, hamilelikte yoruldum, bi an önce doğsun istiyorum. Bi taraftan 8 yaşındaki kızım ve ruh hali beni üzüyor, bebek daha doğmadan kıskanmaya başladı tırnaklarının kenarlarındaki derileri soyuyor,, neden yapıyorsun dediğimde kardeşimi düşünürken dalıyorum diyor, dün eşim nöbetçi diye ikimiz benim yatakta uyuduk kızımla, sabah altına yapmış, ilk defa cok şaşırdım hiç yapmadı çünkü,, rüyanda kötü bir şey mi gördün dedim kardeşimi gördüm ama nasıl gördüğümü hatırlamiyorum dedi... İlkokul öğretmeniyim ve kendi kızımda tıkandım. Oysa o çok istedi diye bebek yaptık..Ama şu an çok üzgünüm, bu durumu nasıl aşarız bilmiyorum. Bebek doğunca düzelir mi yoksa daha mı kötüye gider emin değilimpedogag a mı götürsem biraz beklesem mi, bi bek doğsun mu.. Ne dersiniz
Dokuz ay kustum sezeryandan kendime ilk geldigimde bebegimin saci varmi demisim esimde direk sacli cekmis ilk resmini bildiginiz perukla dogduYa uydurma bişey midir bilmiyorum ama Saçlı bebeklerde mide yanması olurmuş son haftalarda
Benim bir Arkafaşım da ayni şekilde 9 ay kusmuş ve Bebeğin Saçı saç değil peruk :)))Dokuz ay kustum sezeryandan kendime ilk geldigimde bebegimin saci varmi demisim esimde direk sacli cekmis ilk resmini bildiginiz perukla dogdu
Aynen cnm unutulmaz tabi benimde 4tane bebeğim öldü neler duydum ondan ama değmez onun seviyesine düşemem hiç bişey demedim herkes onuda bilir benideen yakın akrabaları bile o kadar diyeyim o yüzden vicdanım rahatInan ben hicbir seye takan bi insan degildim canim. Ne zaman evlendim çocuğum olmadi o benim yaram oldu
O kadin o yarayi hep kanatti. Birde bir kurtajim vardı onun suçlusu da ben oldum sinirliyim diye. Kim unuturdu bunlari unutamıyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?